TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5148
3.8.15 07:51

Jinak dobré ráno a já tu mám dnes děvčata jednu velkou věc a to že s velkou pompou zahajuji 3.trimestr :palec: takže doufám že bude ve snamení klidu, že mě nebude nicm oc bolet a že nebudu jak velryba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
3.8.15 08:14

Dobré ránko, @wewa gratuluji k dosažení 3.trimestru, tyjo toto letí. Já jsem zpátky z dovolené v Krkonoších, bylo tam překrásně. Dali jsme 2 velké tůry, na vrchol Medvědína a na Sv. Petra a kupodivu jsem to ušlápla (první tůra 8,5 km a druhá celkem asi 10), i když tedy s břichem jsem se už docela zadýchávala a širokodaleko jsem byla asi jediná těhule, která se tam šplhala :), ale super, naše 4leťačka to taky zvládla, i když tedy měla trochu řeči a museli jsme jí motivovat odměnami :D, ale paráda a hotýlek s wellness neměl chybu, tak to byla asi letos moje poslední dovolená, teď už tak maximálně dojet na chalupu, zaučit můj zástup v práci a chystat se na miminko… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
3.8.15 08:31

@Janousova krásná dovolená :palec: On ten vzduch a vůbec takový pocit volna udělá hodně i když sebou člověk vláčí břicho, a nástup na mateřskou už je taky za dveřmi mě začíná už 6.9. a to jdu tedy 8 týdnů před porodem, hrozně rychle to letí a za chvilku si už budeme dávat fotky miminek :).Jinak děvčata jak to budete mít s pečením na Vánoce? Já chytám nervy protože se bojím že nebudu moct péct a asi je blbost připravovat cukroví už začátkem října ne? Navíc mám obavu že místo termínu listopadu si střihnu říjen ale doufám že až po 24.10 protože jinak bych neměla toho štírka :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
3.8.15 08:45

@wewa Vánoce, no počítáme s tím, že letos budou tak trochu jiné, jak to půjde, tak to půjde a jelikož se nabídly obě babičky, že vypomůžou s kde čim, tak si s tím hlavu nelámu, já stejně nepeču - moc to neumím a hlavně mi to přijde zbytečné, když peče tchýně, stejně se to každý rok pak vyhazuje, dělá toho moc :nevim: Každopádně na letošní vánoce už se začínám moc těšit, poprvé vánoce v novém bytě, poprvé se nám tam snad už vejde i normální živý strom ne umělák a poprvé ve čtyřech :lol: A na jak dlouho si bereš mateřskou, resp. rodičovskou? Já zas na 2 roky a pak se uvidí, asi už bych ale nezvládla vrátit se hned ve 2 letech na plný úvazek, to byl docela masakr, ale už bych pak chtěla zkusit aspoň částečnej, jestli mi to zaměstnavatel umožní, ale kdo ví jak to s těmi 2 dětmi půjde a jak náročný bude nástup prvorozené do 1. třídy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
3.8.15 08:48

@wewa já to tenhle rok nechám na mamce, tchýni a babičce :-D Manžel stejně není na sladké. Loni jsem pekla a pak jsem půlku vyházela, protože se to nesnědlo. To mě spíš děsí dárky na Vánoce. Představa, že bych chodila s novorozenětem v davu lidí a sháněla dárky je pro mě nepředstavitelná takže tenhle rok se u mě asi PPL, pošta atd. přetrhnou :-D
@Janousova my byli ve Špindlu před 2 roky a taky jsme to vyšlápli, ale byla jsem zrovna po opichu zad a místama jsem myslela, že to nedám a když nás předbíhala starší paní cca 65 let a řikala nám, že takhle chodí každý rok tak jsem se hecla a vylezla to :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
3.8.15 08:56

@Janousova v práci nahlásím 3 roky ale RD nastavím na 2 roky a rok budu docázet na jinou smlouvu nebo jako brigáda, měla jsem to tak i se synem akorát ten rodičák mi běžel 3 roky…tak u nás jsem právě já ta,,vyhlášená pekařka´´ loni jsem pekla i pro mamku a dávala ochutnávkové misky a nevím co ještě :D takže to nesu prostě špatně, ale je fakt že pro švagrovou napekla maminka tak by to mohlo projít i u mě :D jinak to máme stejné nový byt, poprvé ve 4 bude to krásné. @elinka90 s jiným nákupem než přes e-shopy nepočítám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
3.8.15 09:01

@wewa já půjdu na 2 roky :-) a do práce se těším už teď :-D jsem doma na marodní. My koupili byt na začátku prosince 2014 a koupili jsme poprvé velký živý strom a zabral nám snad polovinu obýváku :-D My ale u nás doma Vánoce neslavíme. Na Štědrý den jezdíme každoročně k mým rodičům. Vždy jsme slavili Vánoce jako celá rodina a neumim si představit Vánoce ve 2 teď tedy ve 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
3.8.15 09:08

@wewa Gratulace ke vstupu do finalive tretiny:) at je pohodova!

A peceni…co namrazit testo a potom si prizvat asistenci domu? Mamka co se nesni zamrazi a chut je u upeceneho stejna. 100% to holt letos nebude;)

Darky taky zaridi posta, ale treba svagrova uz nakupuje ted;))) v zari uz ma pravidelne hotovo a v prosinci pije svarak. Rok co rik si rikam, ze to udelam stejne, ale ted resim spis mimi nez Vanoce.

Vcera jsem objednala autosedacku, tak konecne dalsi krucek! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
3.8.15 09:09

Tak my to střídali ale od teď už jen spolu. A i návštěvy asi půjdou spíš k nám, bude to praktičtější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
3.8.15 09:10

A co budete kupovat mimču pod stromeček? My koupili jedno chrastítko a to jsme dali už na stranu, že bude pod stromeček, ale jinak nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
3.8.15 09:11

@Janousova klobouk dolu!!! To jsi vazne dobra, po rovine bych to dala, ale kopce uz bych si asi nestrihla, funim jak kobyla;)

Holky, jak vam roste vaha? Ja mem hrozne skoky. Nekolik dni se drzi a potom najednou pres kilo nahore, celou dobu to tak zvlastne, takze pokazde cekam co na me vybafne;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
3.8.15 09:12

@elinka90 Já myslím, že mimču to bude úplně šumák, že jsou nějaké vánoce :lol:, takže nějakou blbůstku symbolicky, třeba to chrastítko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
3.8.15 09:14

@Kviiitko no a nebo budu trapná a nakoupím i to co cukroví :mrgreen: ty jo sedačku nevím jestli mám kupovat novou, mám 3 roky starou,1 starou má švagrová a já fakt nevím, nikam moc nejezdíme (autem teda :D ) tak ještě přemýšlím, a nechám to asi drahým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
3.8.15 09:14

@elinka90 No vidis, darek pro miminko!!! To by syn asi koukal, ze on ma hromadu darku a miminko nic;) Takze odted vetsi velikosti do tasky Vanoce;) takze pomalu budu mit nejake darky;))))

Vubec mi to nedoslo! Nemit starsiho, tak to asi moc neresim, ale ted to musi byt spravedlive!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
3.8.15 09:15

@Kviiitko nevážím se doma takže jen v poradně a poslední měsíční přírustek byl 2 kg, teď počítám že to bude horší, jsem jak bezedná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí