TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2767
3.8.15 10:38

@wewa Gratulace ke třetímu levelu :dance: :dance: :dance:

@loves aha to jsem nevěděla ;)

Příspěvek upraven 03.08.15 v 10:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
3.8.15 10:41

@wewa kdybych musela z donucení, tak si to asi taky nepamatuju :D můžeš kouknout na net, tam určitě bude návod a většinu předloh si hledám právě na netu, akorát je to docela těžký, hlavně najít kvalitní, podle který poznáš kde co má být :D

právě přemýšlím, co pro to mimčo, mám 3 návrhy a pořád se nemůžu rozhodnout, tak třeba mi pomůžete. Co se vám líbí víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.15 10:43

@andilek2766 ahoj andilku, koukala jsem na Tve briskove fotecky a vsimla jsem si, ze mas v pupiku piercing, kdy planujes vytahnout?
Ja uz nad tim uvazuju peknou dobu a stale odkladam, jsem na nej proste zvykla, ale bojim se, aby se ta kuzicka moc nevytlacila, chtela bych ho po porodu vratit totiz zpet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
3.8.15 10:46

@wewa gratuluju k dosažení 3. trimestru:)
@Janousova to ste měli krásnou dovolenou, špindl mám ráda a ta příroda tam je nádhera:) A jinak na vycházkách v lese taky nepotkávám žádné těhulky :D sice už musím taky pomalu, zadýchávám se a hlavně mne bolí kyčel, ale zas je příjemný pocit, že člověk pořád něco zvládne a nesedí jen doma:)
@wewa Ad vánoce - chystám se dárky nakupovat už tak v září. I když jeden dárek už mám koupený teď a není pro miminko :lol: A cukrové péct nebudu, poberu něco po rodině, nebo letos objednám a bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
3.8.15 10:47

@Nikki5 líbí se mi nejvíc to posledí :palec: @andilek2766 já jsem tady takovej těhotenskej důchodnce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
3.8.15 10:48

@nicoletkaK ahojky ty vůbec nevim, zatím to nějak neřešim, i když sem tam už o něj zavadim, tak uvidím, mám strach aby mi to nezarostlo, ale mám jej už 12 let tak snad ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
3.8.15 10:49

Holky houby asi moc nerostou co? Já bych hrozně potřebovala nějaký najít jinak busu muset do podzimních bramboraček houby kupovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
3.8.15 10:51

@Kviiitko Autosedačku už mám doma, taky od sestry - Maxi cosi cabriofix. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
3.8.15 10:55

@wewa Nerostou vůbec, včera jsem byla v lese a neroste ani prašivka. Tata byl v lese předevčera a ten našel jeden synák a ještě prožraný. A to je člověk, co přinese hřiby z lesa vždy, i když nikdo jiný nedonese nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
3.8.15 10:57

@Nikki5 první nebo poslední:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.15 11:31

@Marry.Lili Mě teď taky honívá dost mlsná. Ale jsme teď od babičky zásobení ovocem, takže si dávám ryngle, meruňky a skorý jablíčka.. mňam :) na váze teda bohužel vidět není, že mlsnou zaháním především ovocem a zeleninou, už mám bezmála 10 kg nahoře :zed: přijde mi to celkem nefér, protože se opravdu ani náhodou neláduju ničím nezdravým. Mám kamarádku, o dva týdny „víc těhotnou“ jak jsem já, která do sebe valí samé zákusky, chipsy, langoše apod. a ta má nahoře 6 kg. Opravdu to není fér :lol:

No a nálady mívám taky běsné. Třeba včera jsem byla celý den hrozně mrzutá, všechno mě štvalo, několikrát jsem se aji rozbrečela, kvůli koninám přitom.. Můj nastávající manžel by zasloužil svatozář :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
3.8.15 11:33

@wewa taky by se mi hodily houby, v obchodě jsem je teda krom žampionů nikdy neviděla. Jinak gratuluju ke 3. trimestru, já začínám ve středu :) jen doufám, že to bude v rámci možností pohodový, už teď jsem pořád náladová, unavená a začínám ujíždět na delisách, přitom jsem sladký poslední 2 roky moc nemusela :D

holky, my nemáme doma váhu a říkám si, že je to přecejen lepší, protože bych tam stála tak 3× denně :mrgreen: a s přítelem jsme se shodli, že pod stromeček mimču nic kupovat nebudem, jelikož by mu to stejně bylo fuk a všechny věci kupujeme jen tak a ne pod stromeček. Vánoce stejně budem slavit u tchýně, tak doufám, že letos bude myslet i na mě, protože minulý rok koupila příteli povlečení na jednolůžko, což mě docela mrzelo. My jsme jí dali dárek za oba a u ní to vyznělo tak, že se mnou tam nikdo nepočítá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.15 11:40

@Nikki5 Jakože tchýně dala jenom jemu to povlečení a Tobě nic? Tak to mi přijde dost trapný teda.. to je asi nějaké „zlatíčko“ tchýně, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
3.8.15 11:46

@MichaelaLiliana no moc v lásce ji nemám :D ale co člověk nadělá, vybírat si nemůžu, teď zase přišla s nápadem, že na svatbu stačí k přípitku víno a nemám kupovat šampaňský, tak jsem si dupla a pěkně jí řekla, že to teda ne, protože já to prostě chci takhle, tak to tak bude :mrgreen: alespoň dělám pokroky, ještě nedávno jsem jí vždycky všechno odkývala a pak si stěžovala příteli, ale toho to vůbec nezajímá, protože prý řeším blbosti - no jo, chlapi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
3.8.15 11:51

@loves taqk to je na prd :zed:,no je fakt že je sucho jako blázen no. @Nikki5 mimino dostane právě to vibrační lehátko já jsem do toho dávala Vojtíka až když měl něco kolem 2 měsíců takže to koupím teď a pod stromečkem ho tam poprvé položím udělám foto a bude mít veliký dárek :D jinak tchýně dobrá :D my vždycky dostaneme sprcháč (ale jinak jsou tcháni super ačkoliv teď trošku nadržují švagrové neb zůstala vlastní vinou s dítětem sama mají za to že jí s prckem musí prostě pomáhat a tak náš syn vidí babičku a dědu jednou za 2 měsíce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí