Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@wewa kdybych musela z donucení, tak si to asi taky nepamatuju
můžeš kouknout na net, tam určitě bude návod a většinu předloh si hledám právě na netu, akorát je to docela těžký, hlavně najít kvalitní, podle který poznáš kde co má být ![]()
právě přemýšlím, co pro to mimčo, mám 3 návrhy a pořád se nemůžu rozhodnout, tak třeba mi pomůžete. Co se vám líbí víc?
@andilek2766 ahoj andilku, koukala jsem na Tve briskove fotecky a vsimla jsem si, ze mas v pupiku piercing, kdy planujes vytahnout?
Ja uz nad tim uvazuju peknou dobu a stale odkladam, jsem na nej proste zvykla, ale bojim se, aby se ta kuzicka moc nevytlacila, chtela bych ho po porodu vratit totiz zpet
@wewa gratuluju k dosažení 3. trimestru:)
@Janousova to ste měli krásnou dovolenou, špindl mám ráda a ta příroda tam je nádhera:) A jinak na vycházkách v lese taky nepotkávám žádné těhulky
sice už musím taky pomalu, zadýchávám se a hlavně mne bolí kyčel, ale zas je příjemný pocit, že člověk pořád něco zvládne a nesedí jen doma:)
@wewa Ad vánoce - chystám se dárky nakupovat už tak v září. I když jeden dárek už mám koupený teď a není pro miminko
A cukrové péct nebudu, poberu něco po rodině, nebo letos objednám a bude ![]()
@Nikki5 líbí se mi nejvíc to posledí
@andilek2766 já jsem tady takovej těhotenskej důchodnce ![]()
@nicoletkaK ahojky ty vůbec nevim, zatím to nějak neřešim, i když sem tam už o něj zavadim, tak uvidím, mám strach aby mi to nezarostlo, ale mám jej už 12 let tak snad ne
Holky houby asi moc nerostou co? Já bych hrozně potřebovala nějaký najít jinak busu muset do podzimních bramboraček houby kupovat ![]()
@Kviiitko Autosedačku už mám doma, taky od sestry - Maxi cosi cabriofix. ![]()
@wewa Nerostou vůbec, včera jsem byla v lese a neroste ani prašivka. Tata byl v lese předevčera a ten našel jeden synák a ještě prožraný. A to je člověk, co přinese hřiby z lesa vždy, i když nikdo jiný nedonese nic…
@Marry.Lili Mě teď taky honívá dost mlsná. Ale jsme teď od babičky zásobení ovocem, takže si dávám ryngle, meruňky a skorý jablíčka.. mňam
na váze teda bohužel vidět není, že mlsnou zaháním především ovocem a zeleninou, už mám bezmála 10 kg nahoře
přijde mi to celkem nefér, protože se opravdu ani náhodou neláduju ničím nezdravým. Mám kamarádku, o dva týdny „víc těhotnou“ jak jsem já, která do sebe valí samé zákusky, chipsy, langoše apod. a ta má nahoře 6 kg. Opravdu to není fér ![]()
No a nálady mívám taky běsné. Třeba včera jsem byla celý den hrozně mrzutá, všechno mě štvalo, několikrát jsem se aji rozbrečela, kvůli koninám přitom.. Můj nastávající manžel by zasloužil svatozář ![]()
@wewa taky by se mi hodily houby, v obchodě jsem je teda krom žampionů nikdy neviděla. Jinak gratuluju ke 3. trimestru, já začínám ve středu
jen doufám, že to bude v rámci možností pohodový, už teď jsem pořád náladová, unavená a začínám ujíždět na delisách, přitom jsem sladký poslední 2 roky moc nemusela ![]()
holky, my nemáme doma váhu a říkám si, že je to přecejen lepší, protože bych tam stála tak 3× denně
a s přítelem jsme se shodli, že pod stromeček mimču nic kupovat nebudem, jelikož by mu to stejně bylo fuk a všechny věci kupujeme jen tak a ne pod stromeček. Vánoce stejně budem slavit u tchýně, tak doufám, že letos bude myslet i na mě, protože minulý rok koupila příteli povlečení na jednolůžko, což mě docela mrzelo. My jsme jí dali dárek za oba a u ní to vyznělo tak, že se mnou tam nikdo nepočítá…
@Nikki5 Jakože tchýně dala jenom jemu to povlečení a Tobě nic? Tak to mi přijde dost trapný teda.. to je asi nějaké „zlatíčko“ tchýně, co?
@MichaelaLiliana no moc v lásce ji nemám
ale co člověk nadělá, vybírat si nemůžu, teď zase přišla s nápadem, že na svatbu stačí k přípitku víno a nemám kupovat šampaňský, tak jsem si dupla a pěkně jí řekla, že to teda ne, protože já to prostě chci takhle, tak to tak bude
alespoň dělám pokroky, ještě nedávno jsem jí vždycky všechno odkývala a pak si stěžovala příteli, ale toho to vůbec nezajímá, protože prý řeším blbosti - no jo, chlapi ![]()
@loves taqk to je na prd
,no je fakt že je sucho jako blázen no. @Nikki5 mimino dostane právě to vibrační lehátko já jsem do toho dávala Vojtíka až když měl něco kolem 2 měsíců takže to koupím teď a pod stromečkem ho tam poprvé položím udělám foto a bude mít veliký dárek
jinak tchýně dobrá
my vždycky dostaneme sprcháč (ale jinak jsou tcháni super ačkoliv teď trošku nadržují švagrové neb zůstala vlastní vinou s dítětem sama mají za to že jí s prckem musí prostě pomáhat a tak náš syn vidí babičku a dědu jednou za 2 měsíce)