TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1411
25.8.15 10:51

@wewa semnou taky Radek nejde, je 50km daleko v praci a prislo mi zbytecne, aby jel 50km sem, tady sel semnou na foceni treba na 15minut a pak jel zase 50km do prace. A dovcu si vzit nemuze, protoze uz ji ma vybrane moc a zbytek si nechava po porodu :-) Ale na fotky se uz moc tesi a mam narizene, mu je okamzite mailem poslat :-)
Takze semnou jde mamca a ta uz se moc tesi, uz volala tete i babicce, ze uvidi v patek Radunku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
25.8.15 10:54

@loves Leni jenze ona nekopka, ona se tam vrti jak kdyby cela, jak kdyby se tocila dokolecka nebo nevim, co tam vyvadi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
25.8.15 11:05

@wewa Tak můj dřív neměl čas, v létě má nejvíc práce. Tvrdí, že tak do 6sti týdnů to bude mít hotové, tak to nějak dáme:) Ono to bylo potřeba. A navíc se hrozně těším, jak to tu pak bude krásné :) Nebo teda proti dřívějšku… :D Nábytek už máme v garáži, takže teď to chce nové podlahy, vymalovat… Ale to zvládnem:) A pak už se pustím do praní pro mimčo a tak:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
25.8.15 11:06

@Ivca99 No, bude to divoška ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
25.8.15 11:14

Nazdárek děvčata :) tak my máme poslední screening 3.9. Manžel chtěl vidět prcka, tak si na mě vezme paragraf na doprovod k lékaři a má v podstatě placené volno, ještěže má takové možnosti :) jinak mě mrňous v bříšku taky dost řádí, ale bude spíš boxer než fotbalista, jelikož ho nejvíce cítím nahoře a tam má hlavičku :D doufám, že se co nejdříve otočí, abych už nemusela tolik ležet a mohla si sednou na dýl jak půl hodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
25.8.15 11:38

Já jdu na ultrazvuk /a tedy i to přeměřování asi, nevím, doktor mi nikdy nic neřekne/ 1.9., měla se mnou jít kamarádka, ale nově nastoupila do práce, tak půjdu asi sama… pan zploditel jaksi nejeví zájem a neustále mluví o tom, že je to ženská záležitost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
25.8.15 11:44

Ahojky, tak já právě přijela z kontroly u dr., vše je v pořádku, malá je hodně nahoře, dolů nesestupuje a čípek drží, srdíčko bilo jako zvon. Jinak mě se pořád drží nízký tlak a chválila mě za výsledky z testu na cukrovku, prý krásně spaluju a asi mám dobrý metabolismus (moje hodnota po 2 hodinách byla nižší než jaký mají dané rozmezí). Za 14 dní si tam musím zajet na injekci kvůli mojí Rh neg. krvi a za měsíc velký ultrazvuk, už se na něj taky moc těším.
Moje malá dělá v bříšku taky neuvěřitelné kousky, točí se kope a kdo ví co ještě, dneska jsem kvůli ní od půl páté vzhůru, při tom se fakt spát nedá, potvůrka jedna. :mrgreen:
No a při cestě od doktorky jsem ještě řádila po obchodech, když mají všude teď slevy, tak mám krásnou zimní plyšovou kombinézku a la lední medvídek z c&a, teplé dupačky a z h & m kojící podprsenku, jsem ani nečekala, že tak super sedne, začnu jí nosit hned :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
25.8.15 13:16

@Janousova tak to jsem ráda že je nejen vše v pořádku ale hlavně že jsi spokojená s tou podprdou protože si jí musím koupit taky budu brát jednu teď a potom jednu po porodu až budu mít ustálenou velikost (s tím že jednu látkovou kojící mám po starším takže v pohodě) já jsem koupila podzimní kombinézku a ještě potřebuju chlupatej overal ale asi vezmu z Pidilidi modrej proužkatej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
26.8.15 14:21

Ahoj holky, já jsem dnes byla u doktora, všechno v pořádku, nahoře mám už 6kg, cukr v moči doktor vůbec neřešil ani to nijak nezmínil, jen mi řekl, že krev mám v pořádku, takže cukrovku snad nemám :) Příští kontrolu mám 23.9 a to prý budem dělat ultrazvuk, tak se těším, ale i se bojím. Snad bude všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
26.8.15 14:59

@Ivca99 Tak to jsem ráda, že ten cukr v moči ani u tebe dr. neřešil:) Já myslím, že hodnota v krvi je podstatně důležitější a pokud by byl cukr v moči kvůli cukrovce, tak krev musí být vyletěná… Což není. Spíš jsem různě po netu četla, že v těhotenství jsou často ledviny přetížené a tak se tam ten cukr dostane proto… Dobře to sice není, ale co naděláme. Už to máme v podstatě za pár:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
26.8.15 15:00

@Ivca99 gratuluju k dobrým zprávám, taky mám jen 6kg nahoře, na jednu stranu jsem hrozně ráda, že nebudu mít po porodu s váhou problém, ale na druhou mě to překvapuje, protože jsem před otěhotněním nepatřila k nejhubenějším a říká se že, že hubený holky přiberou málo a plnoštíhlé hodně :nevim: nedovedu si představit jak by se hýbala s 20kg nahoře, když už teď začínám mít problém vyjít schody :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
26.8.15 15:01

@Nikki5 Ono je to ale právě naopak, hubené přiberou víc než silnější ;) Ale ono je to stejně děsně individuální a každý přibere prostě jak má. Zbytečné se stresovat, stejně se s tím zas tak moc udělat nedá. Jím normálně a stejně mám 8kg nahoře…

Příspěvek upraven 26.08.15 v 15:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
26.8.15 15:03

http://www.babyweb.cz/…stvi-pribrat
Tady je to hezky popsáno podle toho BMI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
26.8.15 15:21

@Nikki5 Hele já taky nejsem hubená. Před těhotenstím jsem měla 70 kg. A dnes jsem měla na kontrole 76,3kg. Já jsem totiž ta, co ze stresu jí a přbírá a během 3 letého studia vysoké školy jsem přibrala 10 kg z 60 na 70. :D A to mě příští rok čekají odložené státnice, které jsem letos nedělala. Ale nějak se těma kilama nestresuju, po porodu to prostě zkusím shodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
26.8.15 16:27

@Nikki5 s prvním sem přibrala 20kg a nikdo to neřešil měla jsem 72g teď mám 6,5 kg hore a hejbu se mnohem hůř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí