TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
953
29.8.15 14:30

@loves tohle třeba slyším prvně, že se tak pejskům ubližuje, myslíš, že stejně je na tom i fretka :D nechci ji nějak podceňovat, ale myslím si, že není chytřejší než pes :D i když dokáže být pěkná potvora, zvláště když ji za něco nadám a plácnu ji, tak dojde nejlépe doprostřed pokoje a vykoná svoji „potřebu“ i kdyby se ji na záchod nechtělo - prostě na truc :mrgreen:

@wewa hele, uvědomuješ si, že v podstatě za 8 týdnů máme rodit? :D já jsem se koukla do kalendáře a říkám si, že je to docela mazec a jestli jsem na to připravená. Nejraději bych si hned teď nachystala tašku do porodnice a ztloukla postýlku, ale pořád si říkám, že je čas a nechci předbíhat…chybí mi ve skříni akorát plenky a drogerie (vložky do porodky, líh na pupík a nějaké léky pro malého jako kapičky na prdíky), to plánujem koupit až přijde výplata. Ty máš už taky vše nachystané nebo si myslíš, že je ještě čas? Nějak na mě padla schíza :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
29.8.15 14:34

@Nikki5 no :mrgreen: ja mam na vse dost casu porad ale když si uvedomim 8tydnu a ze nemam drogerku, lekarnu, fusak a ted jsem zjistila ze mi nejde sklapet kocar :zed: jde na me taky panika :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
29.8.15 14:42

@wewa no hele teď jsi mi připomněla, že jsem se ještě nepochlubila jak se nám rozbilo auto :D byli jsme na slavnostech, samozřejmě manžel musí zaparkovat až u pódia :zed: no a když jsme chtěli odjet, tak nám auto nechytlo. To by nebylo tak zlý, kdyby nechodily průvody lidi a já se málem hanbou propadla :D nakonec nám kámoši pomohli odtlačit auto na parkoviště, taky beztak úžasná podívaná :D no a momentálně ho spravuje švagr na vesnici (10km odtud). Samozřejmě kočárek je také tam a jestli se auto do porodu nedá do kupy, tak by mě tedy zajímalo jak se sem dopraví :D švagr totiž beztak odjede někam na služebku (my máme poslední dobou na takové věci štěstí) a tchánovci to do svého nemají šanci narvat - to bude ještě legrace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
29.8.15 17:26

Ahoj holky, tady je zase vedro 8o My jsme ráno jeli do aquaparku do Uherského Hradiště. Byli jsme tam 2 hodiny a já mám úplně vypálené ramínka od plavek :D No a pak jsme jeli na výlet do skanzenu a vodního světa na Modrou. Samozřejmě jsem si vzala šaty bez ramínek a celý den pak chodila jak trubka s vypálenýma ramínkama od plavek. Kdyby to bylo trochu, ale to úplně září už z dálky :lol:
Ale už jsem ráda, že jsme doma, to vedro je fakt naprd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
29.8.15 17:40

@Nikki5 jo taky jsme jedna pohroma za druhou :mrgreen: treba mamku ted bodnul srsen jak kravka velkej. @Ivca99 ty jo, zavidim vodu ale me teda diky vedru zase boli noha takze jsem rada ze dejcham :mrgreen: Vojta si hraje na ledniho medveda a muj drahy je mrtvej mel ted 14 dni nucene prescasy a je vyrizenej chudak :roll: a malej Dáda se krouti a prevaluje prijde mi ze vyzaduje hlazeni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
29.8.15 17:42

@Ivca99 no mě o tom vedru něco povídej, teď jsem se vrátila z obchodu a nejspíš jdu hned do sprchy :D jsem nedočkavec a musela jsem si zajít pro nové číslo časopisu maminka, jelikož k němu dávají dudlík od Lovi a nějak mám tu značku ráda, tak doufám, že názor bude sdílet i ten můj prďola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
29.8.15 17:52

@Nikki5 aha na to kouknu, ja doufam ze bude chtit MaM dudany i savicky protoze to mam po starsim ale peknych dudanku neni nikdy dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
29.8.15 17:57

bylinky

Holky, řešíte nějak, které bylinky ano a které ne? Teď si docela ujíždím na rajčatech s bazalkou, grilujeme ryby s rozmarýnem, tymiánem a oreganem a bez mátového čaje si neumím představit den + si dělám vodu s citronem a s mátou. Nic z toho se prý nemůže. Všude píšou „rozumné množství nevadí“, ale co je rozumné množství? Je přeci jasné, že tyhle bylinky se používají na dochucení a nikdy je nikdo nespořádá po kilech… takže zas nevím, proč se o tom tak všude píše :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
29.8.15 18:06

@jasna.s tohle moc neresim, pouze to kde je vylozene dane ze ne pro tehotne zeny ale treba matu miluju jak caj tak do vody s citronem takze tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
29.8.15 18:10

@wewa právěže máme asi 6 značek a chtěla jsem vyzkoušet co nejvíc, rozhodně nechci, aby si cucal paleček, jenomže u nás není tahle značka k dostání. Viděla jsem ji jen v jedné lékárně, ale jeden dudlík snad za 100 (v eshopu za 250,– 2ks i s poštou) a zase, když si vezmu, že mi ho nemusí chtít :zed: s časopisem mě vyšel na 60 :)

@jasna.s je to asi jako se vším, rozumná míra je těžké měřítko. Já třeba ty plísńový sýry mám jednou za týden max. 2×, černý čaj si dám taky tak nějak. Jeden týden jsem si dělala limonádu s mátou snad každý den. A proč se tyto bylinky nesmí? co způsobují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
29.8.15 20:05

@jasna.s Ja taky cele tehotenstvi jim rajcata s Mozzarelou, bazalkou a olivama.Tak 1× tydne to mam urcite. Matu si taky davam s vodou a citronem a na jaro jsem si hodne davala vodu s bezinkama a citronem. Nejak to neresim.To uz bych se asi fakt zblaznila, kdybych porad resila co muzu a co ne. Pokud to nejim denne, tak to snad nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
29.8.15 20:54

@Nikki5 já pokud nesedne mam nebo pripadne dobre dostupny avent ci nuk tak na to prdim.Ale Vojta ty mam miloval a mam tu 2ks uplne nepouzite od 6+ tak koupim ten mensi jeste…to same lahve, v pripade potreby koupim savicky nove ale lahvi mam asi 5 a jednu aventku k odsavacce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
29.8.15 20:59

@Nikki5 No, oni si to majitelé někdy neuvědomují. Málokterý pes má na pozici vůdce smečky, ale pokud se majitel jako vůdce smečky nechová aspoň trochu, pak jim nic jiného nezbyde a musí to vzít do svých „tlapek“. A pak vznikají problémy. Přirozeně dominantní je tak jeden pes ze 100, spíš ani to ne. A ten zbytek to prostě psychicky neunese. A teď nemyslím, že přirozeně dominantní pes má být nějak nebezpečný, kousavý, či podobně. To jsou spíš ti, co na to nemají… :) Z toho vyplývá, že naprostá většina psů bude nejspokojenější, když nemusí nic řešit, o nic se starat a když nejsou na vrcholu své smečky:) Ale není nikde napsáno, že takový spokojený pes nemůže být člen rodiny, či třeba spát v posteli. O tom to není:) Každopádně jak to má fretka, netuším. Ale stejně jak pes určitě ne, protože fretky myslím nežijí ve smečkách ;) :D Dál mé znalosti ohledně fretek nesahají :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
29.8.15 21:12

A mam pro vas holky dobrou zpravu, aspon teda pro ty ze Zlina :-) byla jsem se jeste ted navecer projit v lese, ne vylozene na hriby, ale spis jen na prochazku a asi za 40 minut jsem nasla tri bedle, dva pravaky asi pet babek a jednu holubinku. Takze hriby rostou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
29.8.15 21:20

@Ivca99 jsem taky z Batova mesta ikdyz z jineho (Zruc nad Sazavou ) :mrgreen: tak doufam ze zejtra neco najdem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí