TP Listopad 2015, štíři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5149
26.8.15 16:37

Jo jinak teda jsem dneska volala do porodnice a už jsem objednaná na říjen do první poradny jdu tam už 6.10. to to letí to je hrozný :D za chvíli budu zase bez pupíku a jak mi to kopkání bude chybě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
26.8.15 16:44

@loves tak podle BMI můžu přibrat ještě 6kg, vím, že se to ještě může „zvrtnout“ a můžu přibrat o dost víc, ale tak uvidíme, sama jsem zvědavá jaké bude hubnutí po porodu, manžel už mi totiž plánuje dietu a jak budu cvičit (chudák ještě neví, že mu to nejspíš nevyjde :D ) jinak jedna moje hubená kamarádka měla strašně malé bříško a druhá hubená se pomalu nenatáhla na konci ze sedačky na stůl pro hrnek :D ale obě mají po porodu zase krásnou postavu :)

@wewa zajímavý, já se raději moc nehýbu, do obchodu to mám z kopce, ale zpátky se snažím vychytat MHD (jede jednou za hodinu :cert: ), domů už to totiž pomalu fakt nedávám, jelikož vede z parku před barák asi 100 schodů, fakt mazec :? jednou to asi spočítám a pak už je nevyjdu nikdy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
26.8.15 17:04

No je fakt že teď se mi nic nechce, jsem ospalá a unavená, v noci spím docela špatně, Lukáš teď dělá od 16:00 do 2:00 ráno a i proto usínám blbě a až třeba kolem jedné ráno…a zítra jedu do poradny, přijedu odpoledne a fakt se netěším na to že mi chlap odejde do práce a já tu budu s Vojtíkem sama on je poslední dobou jak kdyby mi upíjel kafe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
26.8.15 17:14

@wewa jak ráda bych tady měla nějaké rozptýlení, já už se hrozně nudím, když tu není muž. Ten zase odjel v pondělí ráno a vrací se 2.9. večer, ale taky jen proto, že mám ultrazvuk, tak aby byl u toho. Momentálně vymýšlíme jak to udělat, aby na mě dostal ošetřování po porodu, jelikož se to dává jenom, když má žena po porodu problémy a já tady nechci zůstat sama s novorozencem. Alespoň na 2-3 týdny, než se trošku rozkoukám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
26.8.15 17:20

@Nikki5 Tak můj je v nové práci a mají podnikovou dovolenou 14 dní v létě a 14 dní na Vánoce :zed: takže já tu budu sama s novošem a tříleťákem :dance: pokud mu neprojde dřívější dovolená což nevím nevím, prej bude problém i na ten týden co budu v porodnici takže je taky možný že starší bude buď u tety nebo babičky. Taky jsem připravená na možnost že budu brát třeba 14 dní jílo z hospody abych nemusela vařit a nebo se ze mě máma pose.re a navaří mi kvanta jídla do mrazáku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
26.8.15 17:29

@wewa :D vaření je to poslední co mě trápí, já si moc nevařím, protože mě nebaví vařit pro jednoho, zase je fakt, že to máš asi horší s 2mi dětmi bych si sama šla asi hodit mašli :D a na dobu v porodnici si může vzít ošetřování jelikož se o něj ty nebudeš schopna starat ;) jemu nějaká ta dovolená zbývá, ale ta taky padne na dobu, co budu v porodnici…je to na nic s tou prací, měli by to nějak domyslet :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
26.8.15 18:24

@Nikki5 holka až bude prcek na světě tak vařit budeš muset, z vařených věcí je samo víc a lepší mlíko že jo :D no musím to u nás nějak pofackovat, nehroutit se a obávám se že kluk asi ochutná i párek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
27.8.15 16:15

Tak děvčatka malej má odhad 1240g, opět ruka před obličejem :mrgreen: je hlavičkou dolů a tu křivku cukru jsem měla 4,3 po hodině 5,0 a konečnou 4,7 takže negativní hurá :potlesk:,mám nahoře 8kg :cert: ale jsem štastná jako blecha :dance: a přidám foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
27.8.15 16:18

Davídek 31tt :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
27.8.15 16:27

@wewa prdelka malinká :) já měla váhový odhad 1 350 g 19.8. (30 tt.), aby z toho našeho nakonec nebyl buřtík :D vždycky jsem chtěla takový malinkatý miminko a na začátku se mi dokonce zdál sen, že jsem měla miminko, které vypadalo tak na půl roku a koukala jsem v porodnici se závistí do ostatních košíků :D a 8kg je hezký, nezapomeň, že vždycky může být hůř ;) mě dneska nějak tvrdne bříško a to jen ležím, ale zatím jsem relativně v klidu, začnu se stresovat asi až zítra jestli to nepřejde (mám to tak po 10ti minutách)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
27.8.15 16:39

@wewa pěkné, akorát škoda, že na tom 2D toho zas tak moc vidět není… já už se na 3D nedostanu a platit se mi nechce /dělali mi to zdarma u předchozích dvou screeninzích, ale to jsem byla ve fakultce, teď budu příští týden na posledním UZ jen na gyndě)

@Nikki5 Ten váhový odhad je dost nepřesný… dokonce u předporodních výpočtů je to vždy plus minus 0,5kg, takže vlastně to moc směrodatné není, nakonec může být všechno úplně jinak /tím nemyslím hůř, nebo líp, prostě jinak :)/ To bříško ti dost možná tvrdne z toho vedra, příští týden už má začít podzimní počasí, tak snad se ti uleví. Já jsem to tak měla při těch minulých vedrech, pak to s ochlazením přestalo. Teď jen doufám, že to zas nezačne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
27.8.15 17:32

@jasna.s já ten 3D nechtěla, nemám ani u prvního a většinou mi to přijde spíš strašidelné než hezké :mrgreen: (hlavně když je to foto třeba 12tt a tak ) @Nikki5 on nám prdka vyšel o týden mladší už při prvním screenu ale počítám se standartně velkým mimčem :palec: Vojtí měl 50cm a 3400g a obvod hlavy 38 cm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
27.8.15 17:37

@wewa tak to měl ukázkové míry, já taky počítám s nějakýma takovýma, protože tatínek měl 3.10 a já 3.80, takže průměr je okolo těch 3.50 :) a ten 3D mi taky příjde takovej strašidelnej :D

@jasna.s jsi mě alespoň trošku uklidnila, no uvidíme jak to nakonec dopadne :) my jak máme ten kamenný barák, tak je tu sice přes vedra hezky chladno, ale jakmile se venku ochladí, tak je tu na umření, jelikož se to vytopilo a dlouho trvá než to zase zchladne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5149
27.8.15 19:44

@Nikki5 tak co bříško? Oni to můžou být opravdu poslové ale kdyby se to nelepšilo tak si zajdi do porodky, udělaj ti monitor a s největší pravděpodobností uklidněj že to nic není :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
27.8.15 20:33

@wewa řekla bych, že se intervaly posunuly a teď jsem si dala teplou koupel, to prckovi podle kopání asi dělá dobře :) vylezla jsem tak před 15ti minutami a zatím nic, tak třeba to pomohlo. Akorát mi během koupele přišla kamarádka vrátit sešit a tak mlátila na okno, že jsem myslela, že ho vysklí :D samozřejmě mi trvalo delší dobu než jsem vylezla a doplazila se k onomu oknu, celý den je klid, a když si udělám relaxační koupel, tak mě nutně potřebuje nahánět…i když to by ještě nic nebylo, ale jak jsem vstala a vana byla kluzká, tak mi podjela noha a málem jsem sebou švihla, no krve by se ve mě v tu chvíli nedořezal…naštěstí jsem to ustála, ale klepu se pomalu ještě teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí