TP Listopad 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116
15.3.21 09:22

@Krisstuus
Děkuji 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
15.3.21 09:22

@Yanika
Tak držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
15.3.21 09:24

Me dneska měli brát krev na hcg znovu ověření. A ani na podruhé jim krev netekla, pak me z toho prepichnuti bylo zle tak jsem jim utekla ze jdu domu. Plno zenam hcg stejne nikdo ni nenbira a me by ho furt kontrolovali tak jsem rada ze jsem uz doma a odpočívám. A jdu na Utz az 31.3 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
15.3.21 09:27

@Yanika tak to mame stejny pribeh. ZT v prosinci, prislo se na to v 10tt zacatkem ledna, bez revize a po sestinedeli dve carky. Jsem dnes dle MS 5+6:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
15.3.21 11:35

Ahoj holky. Tak já dneska byla na ultrazvuku a jsem přesně 4+6 a byl viděl gestační váček i žloutkový. Takže potvrzené to mám, ze všechno je jak má být zatím ;) jen ten váček byl docela dost malý teda, ptala jsem se doktora, jestli je to v poho a říkal ze je všechno tak jak má ;) jen jsem byla takova nejistá, protože když jsem viděla fotky ultrazvuku v 5 týdnu, tak vacek už byl větší i šel hezky vidět ten žloutkový a u mě mi přišel maličký, ale budu věřit samozřejmě doktorovi, ze je vše dobre ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
15.3.21 11:52
@18verca píše:
Ahoj holky. Tak já dneska byla na ultrazvuku a jsem přesně 4+6 a byl viděl gestační váček i žloutkový. Takže potvrzené to mám, ze všechno je jak má být zatím ;) jen ten váček byl docela dost malý teda, ptala jsem se doktora, jestli je to v poho a říkal ze je všechno tak jak má ;) jen jsem byla takova nejistá, protože když jsem viděla fotky ultrazvuku v 5 týdnu, tak vacek už byl větší i šel hezky vidět ten žloutkový a u mě mi přišel maličký, ale budu věřit samozřejmě doktorovi, ze je vše dobre ;)

Nic si z toho nedelej, ja u prvniho byla na kontrole v 4+5tt a mela jsem jen prazdny gestacni vacek. A vsechno bylo v pohode :) pokud pan doktor rekl, tak bych si hlavu nelamala :) a gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
15.3.21 12:07

@Michaela.K24 tak to jsem rada, já si teda myslím, ze je docela brzo no, ale říkal, ze tam byl i žloutkový.. já sice viděla úplně pidi gestacni, ale samozřejmě nejsem doktor 😃 dekuju ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
15.3.21 12:12

@18verca ono to možná záleží i na utz jaký je. Můj dr má třeba už ten kterým děla i screening takže nemusím nikam jinam jezdit, a než jsem přecházela k němu, tak předchozí gynekolog měl asi nějaký starší, a úplně poprvé když jsem byla těhotná tak to měl všechno takové malé a poradně nic neslo vidět.
Já jsem teda 5tt a měla jsem pěkný velký gestacni váček a ve vnitř ten žloutkový takový malinký ještě. A prý je vše v pořádku. A uvidíme za dva týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
15.3.21 12:13

Maminky jste některá z Ostravy? Nebo odkud jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
15.3.21 12:30

@Krisstuus Ano, Ostrava! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
15.3.21 12:35

@Yanika taky jsem z Ostravy 😁 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
15.3.21 12:37

@Krisstuus Já taky Ostrava :palec: No a ty jsi byla přesně v 5tt? Nebo už jsi začínala 6ty? Já myslím, ze můj doktor má taky ten co děla i screening, protože mi říkal dneska, ze potom ve 12,13 tt děla ten větší ultrazvuk, ale ze to mi řekne ještě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
15.3.21 12:38

@18verca dnes mi řekl ze jsem v 5tt☺️️Víc mi neřekl. A ke komu chodíš na gynekologii? ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
15.3.21 12:39
@aktena píše:
@Yanika tak to mame stejny pribeh. ZT v prosinci, prislo se na to v 10tt zacatkem ledna, bez revize a po sestinedeli dve carky. Jsem dnes dle MS 5+6:)

Ano, mame to opravdu téměř stejně. Me se na to přišlo tyden pred prvotrimestrialnim screeningem hned po novem roce a uplnou nahodou. Hned druhy den me vzali do Nemocnice na ukončení tabletkou. Cele šestinedělí jsem to nesla těžce a rikala si, ze do dalšího těhotenství jen tak nepujdu. Hned po sestinedeli jsem nazor zmenila :mrgreen: a tak dnes chodím stale koukat na test, jestli ta druha čárka nezmizela :mrgreen: :mrgreen: mela bych byt 4+3, takže uplny začátek.. po předchozí zkušenosti se ted na gyndu nehrnu a ani rodině zatím nebudeme oznamovat nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
15.3.21 12:43
@18verca píše:
Ahoj holky, taky se k vam připadám 😃 v neděli jsem našla dvě čárky po dvou letech snažení a prvním IUI, tak snad bude vše v pořádku☺️️ Podle data početí, bych měla mít termín 16.11 ☺️️ Na první ultrazvuk jdu ke svému gynekologovi v pondělí, a do caru jsem objednana na 22.3 a to už by snad mohlo jít vidět srdíčko ❤️️

Tak to gratuluji a preji at vse dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky