TP Listopad 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
82
15.3.21 13:52

Ahojky, presouvam se sem ze snazilek, dnes pozitivní tt 🙏🏼 Snažení přes pul roku, a teď podledni dva cykly Gynex a kyselina listová🙏🏼 Na kontrolu jdu 30.3, chodím k dr Holbovi v Praze. Nechodí taky některá? ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
15.3.21 14:11

@Barus19 moooc gratulujiiii🤩????????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
15.3.21 14:46

@Krisstuus
Ani za milion 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
15.3.21 14:48

@Michaela.K24
No vida 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
15.3.21 15:02

Holky řešite už teď bylinky když jsme čerstvě tehu? Dneska jsem mela mrazenou pizzu a v ni je orgáno a bazalka. A teď jsem četla že to se nesmí. Pak jsem ale zjistila že se nesmí většina koření majoránka a desítky dalších. Řešíte to nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
15.3.21 15:08
@Clematisek píše:
Holky řešite už teď bylinky když jsme čerstvě tehu? Dneska jsem mela mrazenou pizzu a v ni je orgáno a bazalka. A teď jsem četla že to se nesmí. Pak jsem ale zjistila že se nesmí většina koření majoránka a desítky dalších. Řešíte to nebo ne?

Nene, jen vynechavam paliva koreni. Ja zboznuju rajcata s mozzarelou a cerstvou bazalkou. :srdce: Ani v jidle se extra neomezuje, jen par vyjimek, co nejim napr. tatarak, hermelin, tuny smazenyho apod. Nic se nema prehanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
15.3.21 15:23
@Aineki píše:
My to chceme oznámit až po tom 13 tt. Prostě se kousneme a musíme to vydržet 😅

Mame podobný plán. Do prvního screeningu to utajit.. snad se to povede 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.3.21 15:56

Tak zrovna oregáno a chilli cpu téměř do všeho. Myslím, že když je na to člověk zvyklý, tak to neublíží :). Ale vynechávám syrové maso a vajíčka, plísňové sýry snažím se jíst dost zeleniny každý den a ovoce, abych měla vitamíny ze stravy 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
15.3.21 16:28

Taky jen nejím plísňový sýr, steaky a tatarák 🤷🏼‍♀️ Ale na ten tatarák mam už asi tři týdny takovou chuť až bych brečela 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
15.3.21 17:59

@Krisstuus děkuju moc! Snad bude všechno v pořádku 🙏🏼 🙏🏼 Už mám doma 2,5 roku starou dceru, s tou bylo těhotenství v pořádku, pohodovy 🙏🏼 TP mi podle internetu kalkulaček výchazi na 22.11. A co ty? Kde se chystas rodit?☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
15.3.21 18:28

@Clematisek ne bylinky opravdu neresim. Jedine co řeším je chilli jinak se nevyhýbam žádnému kořeni.. Jo a ještě sushi s lososem nejim, a tatarak ale jinak jsem se nikdy v těhotenství nijak neomezovala a nebudu ani teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
15.3.21 18:43

@Yanika já chodim poliklinika hrabuvka do fetmed tam jsem již několik let spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
15.3.21 18:45

Ahoj holky, přidávám se k Vám. Jsem 6+4 a dnes na ultrazvuku pěkně bylo srdíčko.
TP 4.11. tak snad všechno půjde dobře dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
15.3.21 19:43

Ahoj. Můžu se k vám přidat? Po sedmi letech a několika IVF konečně mám //. Jsem teprve 4+1, jsem po IVF, v týdnu půjdu na krev, tak uvidíme jaké bude HCG. Doufám, že vše bude ok. Termín porodu by měl být kolem 20.11. mám takovou radost, jako nikdy… :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
15.3.21 20:06
@blowball píše:
Ahoj. Můžu se k vám přidat? Po sedmi letech a několika IVF konečně mám //. Jsem teprve 4+1, jsem po IVF, v týdnu půjdu na krev, tak uvidíme jaké bude HCG. Doufám, že vše bude ok. Termín porodu by měl být kolem 20.11. mám takovou radost, jako nikdy… :dance: :srdce:

To jsme s termínem stejně taky jsem 4+1 a plně tě chápu, jsem po ivf, nativu a bted jsem otehotnela spontánně. Nejhorší je že tím že víme čím jsme si prošli je těžké nebýt teď nervózní. Teda já aspoň se pořád sleduji a modlím se aby vše bylo ok. Doufám že pořídíme obě dvě toho 20.11 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí