TP Listopad 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1115
10.4.22 14:16

@Schätzeli určitě bude nějaké video na youtube, ale nám fyzio ukazovala tento cvik. Chci miminko otočit na jeho levou stranu. Zaujmu ho hračkou, aby mi hlavičku otočilo doleva. Poté mu dám ručičku do pravého úhlu, lokýtek opírám o zem. Mimi skrčí nožičky k bříšku a v té chvíli ho dlaní přetočím na bok. Můžete ho tam chvilku udržet. Hlavně kontrolovat i hlavičku, aby nezaklánělo, případně jí srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dou
1094
10.4.22 15:13

Já Jen jsem jí natáčela na boky. Mudr. Ukázala. Tzv. Ruku pod zadek a ramínka a natacet na bok. Pak se z toho boku už kulila sama na břicho a pak už bez natáčení. Teď furt jen běhám a otáčím na záda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
11.4.22 17:01

Děkuji moc holky, tak jsem to zkoušela a když jí dám tu ručičku na postel tak začne hned řbát a vůbec se netočí na bok… Ale když má hlad a vytahnu prso to je na boku raz dva. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1115
11.4.22 19:49

@Schätzeli no chce to fakt zkoušet no, případně kdyby se ti to nezdálo, tak si dojít na to fyzio, mě to dost uklidnilo a pomohlo a malý taky, byla unešená z nový “tety” 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dou
1094
12.4.22 00:12

@Schätzeli počkej kam ji dáváš ručičku? Ty měj ruku pod ramínky a zadeckem. Jen ji koulej na boky když leží na zádech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
12.4.22 08:39

Ahoj holky, včera jsme dosáhli pátého měsíce. Malý se přetáčí z břicha na záda už od půlky třetího měsíce, umí už ze zad na bříško, hází si hračky rukama, žere všechno, na co přijde. 🤣 :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
12.4.22 14:44

@Dou 🙈Bože jsem blb😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dou
1094
12.7.22 14:46

Ahoj holky, koukám tady se nic neděje všichni máme plné ruce práce s těma nadšená láskama. Tak vás chci jen varovat pozor na střevní chřipky. Teď to radí jak prase. Malá to odnesla dnes ve 3 ráno tak máme své poprvé(bez toho bych se teda obešla). Já se tak lekla když začala zvracet a dusit se :(. No a já se k ní přidala hned v 6. Jely jsme k doktorce, dostala čípek a kdyby to dnes nepřešli tak zítra hospitalizace v nemocnici. Blinkala vlastně stavy i když jsem ji nenakojila. Pořád usínala, a během minutky začala opět zvracet…

No a teď k veselejšímu. Malá se naučila plazit, lítá všude jak blázen a já za ní :lol:. Máme dva zuby. A jak došlo k posunu psychomotorického vývoje rozhodilo nám to spaní. Jeee když jsme spaly celou noc do 5-6!! Tak teď vstáváme co hodinu, tak jsem rezignovala a je semnou v posteli. Jelikož jednou jak jsem byla rozchrapana a vracela jsem ji do postýlky tukla jsem ji v ty tmě hlavou o skříň :roll:. Ale fakt malinko, pořád jsem myslela, že nejsem na začátku postýlky…ani ji to naštěstí nevzbudilo. Holt vstávat nemůžu po hodině jsem úplně mimo jinak…
A jak se daří vám? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1115
12.7.22 16:09

@Dou zdravím :mavam: to je hrůza, přeju brzké uzdravení! Našel malá měla zhruba před měsícem a půl první horečku, 39,3 :? Bylo to k zubům, ten první se teda vyklubal teprve před pár dny a druhý je těsně před vyklubáním :D ale byla jsem z toho úplně vyřízená, malá byla úplně bezvládná, pořád spala.

Jinak už sedí, začíná lézt, ale ještě jí to moc nejde 😅 tak je to celkem sranda, plazení úplně přeskočila 😁 spánek naštěstí dobrý, chodí spát mezi půl 8-8 a vstává v půl 6 na mlíko a pak si dá ještě chrupku do půl 8 většinou ♥️️ Ale včera nám teda ještě v půl 10 večer skákala po hlavě a pak najednou padla 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
18.7.22 07:56

Ahoj Holky také přeji brzké uzdraveni Dou.:) Já jsem se ráno vzbudila a mala na ruce tři pupínky, tak čekám co z toho vyleze. Kámošky obě děti mají v čr neštovice, tak jsem zvědavá jestli jsme si to zase dotáhly jako v únoru ten Omikron😂
Jinak naše válí sudy po celým baraku a dává si kolena pod bříško nebo se zvedá rukama ale na klek se ještě nedostala. Má už dva zuby dole od 6měsíce. A poslední 3dny se naučila prdět pusou a dělat bublinky pusou takže mám všechno osli taný a celej den se tu prdí.😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
1.9.22 16:46

Ahojte Holky, jak se máte? Už se blíží první rok za námi.❤️️🎉 🎁 🍼 🎂 :one: 👶🏻Uteklo to jako voda co říkáte? Co takhle si sem dát takovou” opakovačku”?😍Ať tady trošku zase oživíme? Po narození a teď? Jak se miminka změnila?:smiling_face_with3_hearts:
Tak já začnu: Charlotte- Šarlotka, narozená 37+2 císařem, 25.10.2021, 49cm-80cm, 2450g-8kg.😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1538
1.9.22 21:00

Ahoj, já tu s vámi byla jen chvilku, měla jsem termín 9.11.21, ale měla jsem ZT, v půlce dubna jsem byla na revizi. Dali jsme si tři měsíce pauzu a na konci listopadu držela znou v ruce pozitivní test. Naštěstí tentokrát vše v pořádku, ale nevy to byly slušné :) 12. 9. bude mít malá dva měsíce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
3.9.22 22:06

@wiwiOL Jé moc gratulujeme.:smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie