Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já mám termín 20.11. ale tak nějak tuším že to bude později, i když už bych to měla ráda za sebou
prolívám se maliníkem, lněné semínko, masáž hráze, ale zatím po večerech jen poslíčci..
@Zuzunky ahoj, tak 16.11. jsem porodila
rodila jsem v Motole
co ty? Už to máš také za sebou?
Ahoj holky, tak můj datum 11.11.2021 vyšel! Sice císař, z důvodu strceni ručičky malinkého do cest a po 30 hodinách porodu, ale je doma. Má 3.740g a měřil 54cm. A nebojte se císaře - v polovičním Spinalu je to sranda. Povídali jsme si na sále a já ho hned mohla zmuchlat láskou. Ať se Vám všem čekačkám krásně rodí.
![]()
@Nikča2020 ahojky moc gratuluju
a jak se to rozjelo? Mi jsme stále 2v 1 dnes jdem na kontrolu a stále nic. Já chci taky rodit ![]()
@Nankaa taky gratulace
měla jsi to náročný ale už je to za tebou. Teď můžeš muchlovat maličkého ![]()
@Zuzunky ahooj, no ve 23:20 mi praskla voda, v půl 1 ráno začaly kontrakce a v 8:14 byla malá na světě ![]()
Tak po kontrole na 1prst otevřená a odešla hlenová zátka. Doktor si myslí že do pátka porodím
Kéž by
Jinak v sobotu nebo neděli do porodnice na prohlídku a v pondělí určitě vyvolat. Mám z toho radost při prvním jsem byla zamčená na 7 západů. Uvidíme
![]()
**
@Nikča2020 hlavně že jste obě v pořádku![]()
taky čekáme holčičku
@Zuzunky děkuji a gratuluji
a přeji abys porodila co nejdřív a měla na rozdíl ode mě hladký porod bez poranění ![]()
Ahojky, koukám tady už všichni porodily
už jsem zbyla asi jen já ![]()
@Zuzunky neboj-já už budu mít za 4dny měsíčního prcka, ale to nejlepší na konec, ne? 🙂
@Marti987 ahojky to gratuluju. Nemělas to asi lehké
Konečně spolu
Mi jedem zítra do porodnice, tak jsem zvědavá jestli si mě tam nechají či pošlou domu. Snažila jsem se tomu dneska pomoct procházkou, červeným vínem, teplou sprchou sexem
Budu čekat třeba to v noci zabere ![]()