TP Listopad 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
27.10.21 09:22

@Schätzeli Moc gratuluji-je nádherná.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
28.10.21 09:21

Moc děkujeme.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.21 19:35

Ahoj všem, byla jsem dneska 38+1 na kontrole a pan doktor mi sdělil, že mimčo se otočilo na druhou stranu břicha (pravou) a ke všemu zadní poloha.. naléhá její páteř na tu mou a ona při porodu bude koukat nahoru.. vůbec netuším, proč se to stalo, doteď byla normálně otočená čelem i hlavou dolů.. nemáte s tím některá zkušenost? popř. jaký byl porod? Všude čtu, že porod se zadním postavením plodu je hrozný a končí často císařem akutním :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva.asdfghjkl
29.10.21 20:01

Ahoj, zkušenost nemám, ale kamarádka měla. ještě do 40 tt mimčo koncem pánevním a pak se otočilo, nakonec šla i porod vyvolávat. Tím chci říct, že jak se stalo že se ti miminko přetočilo teď hloupě, příště to může být zase jinak. Chápu, že tě to rozhodilo, ale nic není zatím dáno.

• Citovat
  • Upravit
103
30.10.21 06:51

@Kerolajn17892 Držím moc palce ať vše dopadne v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
1.11.21 06:39

Ahojte holky,
Jdu si pro radu. Ráno mi zřejmě praskla voda. Šle žádná velká kaluz, vstala jsem z wc, odchazela a najednou mi po stehnech začalo stekat něco teplého. U toho jsem na konecnik cítila tlak. Bylo to o čtvrt na šest a od té doby nic, žádné Kontrakce.
Jsou tu nějaké zkušené maminky? Dula mi říkala, ze pokud nejsou Kontrakce, mám cca 12 hodin čas, tak dlouho určitě čekat nebudu. Ale všude jinde se píše, ze do porodnice do dvou hodin od odteceni. Mate někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
1.11.21 08:29

@Eluveitie zkušenost nemám, ale zrovna včera mi moje kamarádka PA psala, že mám jet po odtečení vody do porodnice. Pokud je čirá, můžu se “cournout”, pokud je zkalená, musim okamžitě vyrazit. Přeju hodně štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
1.11.21 09:04

@Nikča2020
Ahoj, díly moc za reakci, už jsme na cestě. Já si do porodnice pro jistotu i zavolala. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
1.11.21 09:16

Ahoj holky.. jsem dnes 40+0 a od včera jsem děsně osypaná. Nejdřív břicho a teď už i dekolt-šíleně to svědí. Kontrolu v UPMD mám až ve středu, ale do té doby se asi udrbu :roll: Bohužel v Podolí mi nezvedají telefon. Jely byste na blind nebo vydržely?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva.asdfghjkl
1.11.21 10:04
@Marti987 píše:
Ahoj holky.. jsem dnes 40+0 a od včera jsem děsně osypaná. Nejdřív břicho a teď už i dekolt-šíleně to svědí. Kontrolu v UPMD mám až ve středu, ale do té doby se asi udrbu :roll: Bohužel v Podolí mi nezvedají telefon. Jely byste na blind nebo vydržely?

já bych šla k praktikovi..

• Citovat
  • Upravit
3587
1.11.21 10:27

@Marti987 jela bych hned, může to být od jater.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3836
1.11.21 12:21

@Kerolajn17892 vůbec bych z toho nedělala unáhlené závěry, miminko se totiž může otočit zase zpět do správné polohy i během porodu nebo během první doby porodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3836
1.11.21 12:23

@Eluveitie pokud už nerodis, jela bych do porodnice, mě u první večery taky praskla voda, hodně a nic mi nebylo a za dvě hodiny na to kontrakce a za další dvě hodiny dcera na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
1.11.21 12:52

@Wendea71
Ahoj,
No já už jsem zpátky doma. Plány poplach, řekli, ze to mohlo být více věci. Takže tak no. Dostala jsem domu cinidlo, abych se mohla otestovat doma.
Už tři týdny jsem na délce čípku 2cm a nehne se to, asi mě omejou. Termín mám ve čtvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
1.11.21 19:16

Díky holky za rady.. Nakonec jsem se dovolala a taky mi řekli, že to mohou být játra, tak hned přijet.. Nakonec jen prášky na alergii a ve středu kontrola.. Vypadá to, že se prý pokožce nelíbí už krém, kterým se mažu celé těhotenství :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí