TP Listopad 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
132
7.10.21 20:46

Holky a kolik toho lněného semínka se má jíst?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3836
7.10.21 22:13

@romca1403 začít lžičkou a maximálně polévková lžíce denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva.asdfghjkl
8.10.21 08:58
@Schätzeli píše:
Jo holky jestli by Vám nevadila otázka ohledně covid 19?
Nechaly jste se některá očkovat teď v těhu? Jak se k tomu staví v česku doktoři? Tady se strašně propaguje aby i těhotné se šly nechat očkovat že rizika problému jsou furt menší než když těhotná tu coronu dostane, že průběh pak je mnohem horší pro ženu i plod. Pokaždý když jdu ke svojí doktorce tak se mě ptá jestli su už naočkovaná. A když jí řeknu že ne že se nenechám očkovat min. do konce kojení, tak na mě hledí stylem že teda jako je to moje rozhodnutí, ale že není správné. A že když se nechám naočkovat tak automaticky bude naočkovaná malá a kdesi cosi. A o to mi jde, Nenechám rvát do svého ani mého dítěte těla látky který nejsou ani ověřené ani nemají pořádně výsledky jaký to má vliv a nic prostě. :cert:

Ahoj, nechala jsem se očkovat včera, už 3. dávkou. Vydím větší benefit v tom přežít teď nějakou malou bolest v místě vpichu s tím, že miminko bude po narození chráněno než pak řešit doma covid…

• Citovat
  • Upravit
140
8.10.21 10:53

Taky jsem byla včera na 3tí dávce, protilátek jsem moc neměla, a vzhledem k přínosnosti transplacentálního přenosu kdy dostane protilátky i malé vevnitř, je to lepší teď než po porodu kdy už budu chránit jen sebe, mlékem se sice něco přenese, ale nikdo nezaručí, že budu kojit a navíc jsou to jen slizniční protilátky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.21 18:45

Taky mi dnes ráno pípla SMS ohledně třetí dávky a budu se objednávat.. a nějaká reakce u vás po třetí dávce? Já byla po té druhé úplně hotová.. tak obzvlášť teď v těhotenství mám respekt, ať nemám nějaké teploty nebo tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
8.10.21 19:56

Po druhé dávce mě neskutečně bolela hlava a asi jsem měla i horečku, teď mě jen bolela ruka, ale tak snesitelně a už to odeznívá, jinak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva.asdfghjkl
8.10.21 20:18

U mě teda po druhé dávce únava, bolest ruky a po třetí jen malá bolest ruky ten den odpoledne a večer. jsem ráda, že jsem šla.

• Citovat
  • Upravit
6
15.10.21 10:20

Ahoj holky, jak jste na tom s přípravami? my už máme doma skoro všechno, i tašku do porodnice mám skoro komplet, akorát prcek se jaksi nechce otočit hlavou dolů, jsem v 35tt. Jak to máte vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
15.10.21 11:33

@amacca ahooj, naše malá je tedy hlavičkou dolů, tašku nemám vůbec připravenou :lol: ale už postupně začnu balit, vše potřebné mám objednané :) jinak už snad vše máme, pokojíček je také ready, jen už všechno vyprat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
15.10.21 18:05

Doporučuji zabalit. Já šla do poradny a už si mě tam nechaly. Dnes císař a Honzík je na světě :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
15.10.21 20:03

@amacca
Ahojte,
U nás vše nechystano komplet. Malý je hlavičkou dolu už dva měsíce :D
Jen mě trápí vysoký tlak, tak mám navázané ležet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
15.10.21 22:09

@romca1403 moc gratuluji. :srdce: jinak malej je taky hlavou dolů, jsem v 36tt, všechno připravený, sbalený, zrovna dneska je mi tak divné, břicho tvrdy skoro pořád a to beru Magnosolv. Takže uvidíme, jestli se něco rozjede nebo jsou to jen poslíčci. Dceru jsem rodila v 38tt, tak doufám, že malej ty dva týdny ještě vydrží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3836
15.10.21 22:13

@romca1403 gratulace :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3836
15.10.21 22:14

Holky já se přiznám, že už se taky moc těším na závěr, už bych ten můj uzlíček chtěla mít v náručí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
15.10.21 22:22

@romca1403 moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie