TP Listopad 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
67
22.4.21 16:04

A jinak holky co vaše bříška už mají nejake tvary? Mám tu nějakou která už před otehotenenim měla okolo 80kg a je prvorodička ze by se podelila o fotku ať vím je nejsem sama s tukem na břichu a bez náznaku 😂 😂 klidne jestli chcete dejte bříška všechny at se třeba porovnáme 😛 no a další věc co věci už jste něco nakoupily? Já jen koukam po netu na věci sama netusim čeho a kolik budu potřebovat a chlap je názoru ze je brzo i já jsem toho názoru.. jen mám strach ze až bude ten čas a bude se vše kupovat budou to narazově větší částky 😀 tak mi k tomu něco napište ☺️️ Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dou
1094
22.4.21 16:38

@Prvnimimčo hele měla jsem dva týdny protože jsem přestala i okamžitě s nikotinem co jsem zjistila, že jsem v tom. Tak dva týdny jsem byla jak San :mrgreen: hned mě všechno naštvalo a hned mě všechno rozbrečelo. Ale to bylo od 8ttdo 10tt. Teď už zas pohoda :lol:.
Já právě za celou dobu nic až dneska po prvé malém mě trefilo. Tak teď už se jen modlím abych se dočkala kontroly a pak jak budu doma bude mi hned lépe. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
22.4.21 17:06

@Dou byla jsi kuřák jo? Já teda si občas dam nejde to premoc ta chuť mám limit tak 3max ale to se děje spis když jsem mezi více lidla a všichni huli..já se doma ani nedonutim vylez ven a dat si 😩nejhorší to je když chlap dojde a úplně to z nej táhne 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
22.4.21 18:17

@Prvnimimčo Ja jsem teda měla okolo 55 kil před těhotenství, ale taky mám jen 157 cm, takže na mě je vidět každé deko :mrgreen: Teď když jsem v tom tak ráno to ještě vidět nejde, ale večer už jo, jak jsem za celý den najezena, napita
a nafoukla kolikrat :mrgreen: posílám i foto teď večer foceno, jsem teprve 12+1. Ale už se i těším až bude větší. :oops: A oblecky nebo cokoliv na mimco ještě nekupuji, tak trochu z obavy abych to nezakrikla :lol: A taky proto, že mám teď kolem sebe kamaradek ktere mají jedno dvou až petirocni deti a rady by všechno darovali mě. :mrgreen: Takže budu mít asi dost věcí od nich, ale sama si taky později nakoupím pro prcka krásné nové vecičky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
22.4.21 19:20

@Lili93 no hezky :) nějaký naznak tam je :smiling_face_with3_hearts: no já při 170cm s 80 kg 😩 😩 jsem jak koule vždy jsem měla zadecek a zda se mi ze to jde víc do boku nez břicha 🤣 🤣 jinak s obleckama taky tak budu asi dědit dost ale i tak člověk chce něco dle svého výběru 😬 taky dam fotku po dnešním prejídaní 11+4 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
22.4.21 19:36

@Prvnimimčo taky koukam, ze naznak rostouciho podbrisku tam je. :oops: náhodou, vůbec mi nepřijde, že bys měla kila navíc. Co by můj chlap dal za to abych měla větší zadek :mrgreen: už teď se těší až se zakulatim a prý nejlépe celá, což doufám že ne :lol: Jo tak člověk jak má první mimčo tak si určitě chce nakoupit dle své představy úplně chápu. Já taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
22.4.21 19:47

@Lili93 je pravda ze okolí asi řekne víc než člověk co se vidí každý den :) no já bych zase byla rada za hubenejsi postavu než robustnější 🤣 no a ty už máš za sebou screening? Nebo te to teprve čeká jinak snad nevadí ze tykám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.21 20:13

Holky já mám břicho nafouklé jak pátrací balon, prý to v druhém trimestru trochu splaskne a pak až začne růst tak uvidíme 😃 jinak jak se vám spí? Jsem Mega unavená, ale špatně se mi spí a furt se budim. Máte něco co používáte ať se vám spí dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
22.4.21 20:15

@Prvnimimčo jasně že nevadí :oops: :palec: je mi 27 a myslím že tobě nebude zrovna o generaci vic :mrgreen: Jinak už mi brali krev a na výsledky jdu příští týden v úterý. To bude i ten velký Ultrazvuk přes břicho kde se bude všechno hodnotit. Tak jsem trochu nervózní zdali to dopadne dobře. :roll: Ale nechci sebe, tudíž ani prcka stesovat, takže na to moc nemyslím, alespoň se snažím :palec: co ty, v jaké jsi fázi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
22.4.21 20:18

@Markétka 86 Ja jsem taky nafoukla jak pátrací balon :mrgreen: hlavne kdyz jim zdrave a zeleninu. To přejde neboj. Unavená jsem taky jak kotě, někdy se budim, spíš kvůli wc. A někdy taky kvůli snum, mám teď živé a divoké sny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.21 20:24

@Lili93 no já chodím co hodinu na záchod, furt mám žízeň a furt chodím. Jinak bych furt spala, ale kolikrát ani nemůžu usnout i když jsem Mega unavená 😴

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
22.4.21 20:34

@Markétka 86 ahój :) já se spaním nemam problém usnu všude a pričemkoliv 😂 😂 a to jsem vesměs neustále doma na neschopence na záchod jdu před spaním a do rána mám naštěstí klid..

@Lili93 mě je 25 :) já sny vůbec nemam až jednou byl eroticky to se mi nikdy nestalo😀 jinak mám vždy jsou hodinku a mezi 9-10 večer usnu a vzbudim se rano.. já jdu na screening 5.5 a budu to mít vše zároveň takže krev i ultrazvuk… jsem z toho nesvá ale myslím pozitivně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
22.4.21 21:15

@Markétka 86 také jsem šíleně nafouklá, hlavně večer teda… vypadám jak v pátém měsíci. Jinak já teda spím dobře, pokud mě zrovna nebudí dítě nebo kocour. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
23.4.21 06:17

@Markétka 86 jo tak to nejsi sama. Čůrat chodím tak často, ze cesta autobusem víc jak hodinu je pro mě nemyslitelná :mrgreen: :mrgreen: Ja žízeň moc nemám, spíše piju abych vypila ty dva až tři litry denně. Ale pokud máš pořád žízeň, tak si dávej bacha na tehotenskou cukrovku. Žízeň je takový první příznak. Ale nechci strašit. :andel: Jsem zdr. Sestra tak mě to hned tak napadlo :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
23.4.21 09:00

Ahoj holky,
já jsem momentálně 11+5 a zítra mne čeká svatba, tak snad se do šatů ještě vlezem :lol:
Nevolnosti byly celodenní a ty teď ustoupily, ale vystřídalo je zvracení a časté motání hlavy.. Tak snad to taky brzy přejde. Příští týden mě čeká screening a genetika, protože už jsem prý věkem rizikovější skupina a jednak v rodině máme Downa a rozštěp, tak snad bude vše v pořádku. A co vy? Taky se vám motá hlava?
Opatrujte se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky