Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mariana.cz aha, takže to bude ten kombinovany, co se dělá do 12.týdne. V prukazce nemám kolonku na kombinovany jen na tripl test tak mě to zmatlo
díky za radu ![]()
@Mariana.cz to je skvělá zprava
. Snad až půjdu já mě to už taky konečně uklidní. Pořád nevěřím ![]()
@Lili93 Jj trip test už je teď nahrazen tím screaningem. ![]()
@Dou díky moc, no týden od týdne jsem klidnější. Teď když jsem viděla i ruce a nohy tak mě to uklidnilo nejvíce.
Jen teď přemýšlím proč si mě objednal už za 3 týdny?
v rozpisu má další kontrolu v 16tt ale tohle bude ve 14tt. Tak snad je vše ok. Na screaning nejdu k mému gyn.ale do nemocnice..
Ahoj holky,
taky se k vam pridam, mam TP 3.11. 😊
Pred rokem jsem mela zamlkle tehu, tak ted mam trosku strach, aby vse bylo v poradku. Zatim vse vypada OK, 26.2. jdu na prvotrim. screening, tak se moc tesim.
@Nkol Ahoj, taky mám termín 3.11. V kolikatem jsi týdnu? Taky 11+5? ![]()
@Lili93 Ahojky,jsem 10+6 tt, tak to je zvlastni, ze mame stejny termin 😀.Puvodne jsem byla tyden pozadu, kdyz jsem byla na prvni navsteve na gynek.,ale minuly tyden ve ctvrtek mi rekl, ze uz jsem 10+1 podle Utz😀.
@Lili93
Ahojky, já to mám dost podobně, 23.4. jdu na krev to stojí cca 1900,– nějaký rozšířený a pak 5.5. sreening.. ☺️️
Ten klasický stojí o cca 200,– méně a teď jak to čtu, tak nevím, zda jsem to nepopletla. Zda krev 0,– a sreening za 1900,– 😆 😆 😆
@Nkol jo, promiň já se upsala, taky jsem 10+6
Já jdu na ultrazvuk až 27.4, teď jsem byla teprve na odběry. ![]()
@Čudl7 já se musím zeptat sestry až tam půjdu, za co jsem to vlastně necelé dva tisíce zaplatila
Jsem zdravotní sestra a tak asi při odběru neměla potřebu mi něco vysvětlovat…Jen mi řekla, sestri vy budete chtít jistě ten dražší test a ani jsem nestihla odpovědět už mě pichala ![]()
@Lili93
Já jen vím, že je to rozšířené o štítnou žlázu..to si pamatuji.. 🤷🏽♀️ 😅 ☺️️
Já si myslím, že je tam i rozšíření o riziko vzniku eklampsie ![]()
Jinak mě je pořád tak špatně
jako už by to mohlo pomalu ustupovat né? Jsem v 11tt a pořád je mi stejně špatně ![]()
@Lili93 tak super, napiseme si, jak jsme dopadly po screeningu, kdyz to mame den po sobe 😀.
@Mariana.cz to me mrzi, ale snad uz by to melo prestat, mne neni a nebylo nijak zle, jen kdyz jsem dlouho nejedla, tak jsem musela neco maleho do sebe dostat
No a uz jste tu novinku oznamily okoli a v praci? Ja jeste ne, cekam na ten screening a az potom to chci oznamit 😀