TP Listopad 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
531
22.3.21 16:59
@Eluveitie píše:
Ahojte holky,
Tak já se k vám přidávám. První kontrola 15.3.Mimiňák byl o pět dni mladší, takže jsem byla konec šestého týdne. Doktorka říkala, ze si mysli, ze vidí srdíčko, ale na potvrzení jdu 29.3. Jsem už po jednom ZT, v pátek jsem lehce hnědé zaspinila a dneska taky, tak mám velký strach, co bude…

Drž se, určitě to bude v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
22.3.21 17:01

@kakadel
Díky moc, určitě sem dám vědět  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.21 17:49

Krásný den, také se mi objevil pozitivní těhotenský test 8.3. a těhotenské příznaky všeho druhu. Jen žasnu, že všechny chodite k doktorovi dříve než bývá vidět srdíčko. S tím jsem se ještě nesetkala. Já osobně jdu poprvé na kontrolu 7.4. Přeji všem hlavně zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1538
22.3.21 18:00

Holky, naděje umírá naposled a zítra půjdu k doktorovi, tím nic nezkazím, ale mám obavu, že se s vámi budu muset rozloučit a popřát hodně štěstí. Dneska jsem začala trochu krvácet. Nemám sice žádné bolesti a zatím to není nic silného a není to ani jasně červená krev, ale bylo tam pár sraženin, takže to mimi asi nezvládlo. :nevim: Každopádně skvělá zkušenost do budoucna, už to budu brát s daleko větším nadhledem a klidem, a snad se brzy zadaří. Ještě vám zítra napíšu, jak to dopadlo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.21 18:30

@moncicak1989 já jdu také až na UTZ 29.3. takže to budu v 6+4 a mělo by být vidět srdíčko.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.3.21 18:33

@wiwiOL Držím palce! Já minulé těhotenství hodně krvácela až v 13.tt a vše dobře dopadlo.

• Citovat
  • Upravit
531
22.3.21 18:42
@moncicak1989 píše:
Krásný den, také se mi objevil pozitivní těhotenský test 8.3. a těhotenské příznaky všeho druhu. Jen žasnu, že všechny chodite k doktorovi dříve než bývá vidět srdíčko. S tím jsem se ještě nesetkala. Já osobně jdu poprvé na kontrolu 7.4. Přeji všem hlavně zdraví

Já jsem se ptala doktorky při prevenci, ta mi řekla, že se mám ozvat cca týden po zpoždění. Když jsem se pak objednávala, tak říkala že mi radši dá 2 týdny po zpoždění. Aby to viděla dobře.
Moje švagrová rám byla asi 3×, než to doktorka pořádně našla. Říkala, že v 5, 6 a 7 týdnů.
Já jsem v 5+2, tak uvidíme jestli něco najde. Ale ono taky záleží na tom, jak výkonné a kvalitní má sono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
23.3.21 13:11
@moncicak1989 píše:
Krásný den, také se mi objevil pozitivní těhotenský test 8.3. a těhotenské příznaky všeho druhu. Jen žasnu, že všechny chodite k doktorovi dříve než bývá vidět srdíčko. S tím jsem se ještě nesetkala. Já osobně jdu poprvé na kontrolu 7.4. Přeji všem hlavně zdraví

Ahojky, volat na gyndu by se mělo nejdříve po týdenním zpoždění. Mě sestra nakonec objednala, aby to vycházelo aspoň na 14-ti denní zpoždění, aby bylo něco vidět. Nakonec jsem byla 6+2 což sedělo in podle ms, doktorka říkala, že už je vidět začínající srdeční aktivita :) Na další kontrole jsme se domluvily až za 3 týdny jelikož jsem bez obtíží a v anamnéze také nemám nic špatného. Tak jsem zvědavá, jestli bude i pak vše ok. To čekání je hrozný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
23.3.21 15:04

Holky tato diskuze se jinak přesunula do soukromé SKUPINY Termín porodu Listopad, kde diskuze není veřejná, připojte se k nám do Skupiny:
ODKAZ: https://www.emimino.cz/…021/diskuse/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.21 21:23

@wiwiOL jak jsi dopadla? Myslím na tebe :kytka: Já se taky vyděsila k smrti, měla jsem rudou čerstvou krev 2× během dne. Hodně jsem vyšilovala. Ale i to může být normální, jen je potřeba to sledovat. Prý u těch malých embrií se to stává víc. Držím pěsti a dej vědět :srdce: :think: Myslím, že všechny se obáváme a důležité je se v případě, že to nedopadne hlavně sebrat a nevěšet hlavu. Právě psychika nám k otěhotnění pomůže. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3836
25.3.21 06:56

Ahoojky můžu se k vám přidat? Jsem 7+4 a v pondělí si snad jdu pro průkazku a pro fotečku. Doma mám už jednu cacorku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.21 07:07

@Clematisek ráda se přidám, ale čekám na kontrolu u dr. Jsem posera a bojím se, že se něco pokazí. :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.21 07:08

@Wendea71 výše je odkaz na soukromou skupinu. Já se přidám až po UTZ. To budu 6+4.

• Citovat
  • Upravit
57
25.3.21 07:28

@Clematisek
Ahoj,
taky se přidám, až jak dopadne pondělní kontrola… držte nám palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1538
25.3.21 07:49

@AnezkaKristynka Ahoj, moc děkuji za podporu. Nakonec to je asi dobré. Asi jsem měla zpožděnou ovulaci (vůbec jsem to nesledovala, chtěla jsem s tím začít od dalšího měsíce a hups, zadařilo se hned :D) a otěhotněla jsem později, takže i když jsem dle ms již v osmém týdnu, podle utz teprve v šestém. Tzn. viděl dutinku a váček a objednal si mě až na 20. 4. :roll: Ale neřekl mi nic hrozného, že to krvácení, které navíc přišlo v době, kdy jsem plus mínus měla mít ms, asi bude hnízdění. Předepsal mi ascuritan. Jinak neřekl nic hrozného, předpokládám, že kdyby se mu něco nezdálo (např. opožděný vývoj mimi, poslední ms jsem mu řekla), tak by si mě objednal dřív. Jinak ťuk ťuk na dřevo, ale ono to bylo krvácení vždy jen na papíře, na vložce nic. A dneska to docela polevilo, tak uvidíme.
Já jsem o implantačním krvácení věděla, ale dočetla jsem se všude, že trvá jen den dva a je to spíš špinění a hlavně že přichází v době první vynechané ms (tzn. u mě na přelomu února a března, a to nic nebylo), proto mě tahle možnost vůbec nenapadlo. Ale zase vím, že některé holky mají v termínu ms krvácení prakticky po celé těhotenství, no, tak to radši už moc nezkoumám, člověk z toho akorát tak šílí. :lol: Důležité je, že mimi v děloze, tzn. vyloučeno mimoděložní, z toho jsem taky měla ze začátku nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí