TP Listopad 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
17.3.21 12:54

Ahoj holky,
tak já byla dnes na první prohlídce, bušilo mi srdce, jak jsem byla nervozní a na UZ prázdný gestační váček (jsem 5+3)…vím, že to nemusí nic znamenat, ale i tak jsem z toho smutná. Další ko za 14dní, to bude pekelně dlouhý.
Chvíli jsem tu nebyla a koukám, jak se diskuze rozjela, to je super :potlesk:
Holky, držím všem pěstě ať máte pohodové těhu a zdravá miminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
17.3.21 13:06

@Vercaa10 podle internetu tp mám 8.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
17.3.21 14:14

@Krisstuus tak to jsme podobne, přijde mi že většina je až v druhé polovině listopadu nebo později :). Máš nějaké příznaky? Mě je zle od žaludku jakmile nejím cca co 2 hodiny, večer šílená únava a trošku citlivá prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
17.3.21 14:15

@Jochenka121 ahoj, já byla poprvé v 5+6 a doktro Teda musel docela hledat a priblizovat, třeba na ten tvůj jenom horší utz. Nebo jsi měla ovulaci později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
17.3.21 14:22
@labelinka píše:
@Moni25 a jak mas velky gestacni vacek? Ja momentalne zjistuju, ve kterem tydnu muzu bytPříspěvek upraven 17.03.21 v 11:19

Ty jo to si nepamatuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
17.3.21 14:24
@Jochenka121 píše:
Ahoj holky,
tak já byla dnes na první prohlídce, bušilo mi srdce, jak jsem byla nervozní a na UZ prázdný gestační váček (jsem 5+3)…vím, že to nemusí nic znamenat, ale i tak jsem z toho smutná. Další ko za 14dní, to bude pekelně dlouhý.
Chvíli jsem tu nebyla a koukám, jak se diskuze rozjela, to je super :potlesk:
Holky, držím všem pěstě ať máte pohodové těhu a zdravá miminka :srdce:

To nemusi vubec nic znamenat, je strasne brzicko :kytka:
Zkus myslet pozitivne a verit miminku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
17.3.21 14:26

Jinak vsem moc dekuji za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
17.3.21 14:47

Tak ja byla dneska na kontrole, podle ovulace jsem 4+5tt. A je tam maly gest. vacek, za 3 tydny kontrola uz i s odberem krve na cukr. Verim, ze se tam do te doby objevi plod a bude bit srdicko :) ted je to podle doktora fakt na zacatku, jinak vse v poradku, bez hematonu, cyst a uz beru femibion (mam mutaci genu, kdy nedokazu stepit kyselinu listovou a je vetsi pravdepodobnost rozstepu neuralni trubice, tak to musim brat zodpovedne) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
17.3.21 14:48

@Vercaa10 no sem rámu není dobre a jinak citlivá prsa, obličej jak v pubertě a silena únava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
17.3.21 15:41

@Vercaa10 děkuju, za podporu :kytka: snad máš pravdu. Já byla takhle na uz před lety s dcerou a už tam ten žloutkový váček byl, ale jak píšeš, třeba byla ovulace později ;)
@Moni25 taky moc děkuji za podporu, je opravdu brzy. Doufám, že i u tebe bude vše v naprostém pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
17.3.21 16:48

Tak dneska hcg 644 4+2 ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
17.3.21 17:09

@Michaela.K24 Feminion je super :potlesk: a gratuluji k fajn kontrole!

@Clematisek píše:
Tak dneska hcg 644 4+2 ;) :hug:

Hezke tak jen at roste!!! :palec:

Jinak jak jste tesili plet atd. Ja naopak zarim :mrgreen: takze si nemuzu stezovat.
Jen jsem fakt hrozne unavena :pocitac:
A musim co dve hodiny neco snist, jinak je mi blivno.
Plus posledni dva dny se mi sem tam slusne motala hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
17.3.21 17:13
@Moni25 píše:
@Michaela.K24 Feminion je super :potlesk: a gratuluji k fajn kontrole!

Hezke tak jen at roste!!! :palec:

Jinak jak jste tesili plet atd. Ja naopak zarim :mrgreen: takze si nemuzu stezovat.
Jen jsem fakt hrozne unavena :pocitac:
A musim co dve hodiny neco snist, jinak je mi blivno.
Plus posledni dva dny se mi sem tam slusne motala hlava.

Jj ta unava je neskutečná, spala bych pořád, spím ted vlastně i odpoledne. A koukam se na serialy z postele. Manzela to děsí, vi tyden ze jsem tehotna a vidi me jen ležet a uz se ptal zda to tak bude pořád :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
17.3.21 17:37

Jupí, dneska 4+3 a HCG 721. Prý je to krásná hodnota. Zatím vše ok. :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1538
17.3.21 17:41

Ahoj, s velkým ťukáním na vše dřevěné kolem mě bych měla být 6tt+3, ale na první kontrolu jdu až 29., což je ale asi dobře, aspoň bude hned jasné, ale je to teda peklo to vydržet a neříct to ani našim. :D Pokud se to podaří, půjde o zázrak, protože já v lednu 2017 bez sebemenšího důvodu ztratila menstruaci (vystřídala jsem během té doby tři doktory a ani jeden mi nebyl schopný říct proč). Brala jsem prášky na vyvolání cyklu, ale v závěru 2019 jsem se na ně vykašlala a olalá - v dubnu 2021 se menstruace vrátila a od té doby chodila pravidelně každý měsíc!

Jenže pak šel přítel rovnou na spermiogram a tam mu zjistili mizerné výsledky. Od začátku loňského prosince bere testosteron, vitaminy na podporu plodnosti a prášky na lepší proudění krve, jenže nám zároveň zjistili bakterii, tak jsme museli dvakrát brát antibiotika a nemohli jsme se začít pokoušet. :zed:

Na začátku února jsme se z toho konečně vyhrabali, 3× sex - a před menstruací žádné mé obvyklé příznaky? 8o 32DC první test a slaboulilinký dušík po termínu, 36DC už regulérní čárky, od té doby jsem projela ještě pár testu a dálniceeeee na všech. :D

Zatím se cítím fajn, jsem občas hodně unavená, špatně mi zatím naštěstí není, ani chutě nemám, prsa taky zatím necítím, tak se jen modlím, ať to bude všechno v poho. A i kdy ne, tak si říkám, že tohle je bonus - naprosto jsme nečekali, že by to mohlo klapnout skoro na první dobrou, plánovali jsme, že to pár měsíců budeme zkoušet a v říjnu tradá na umělko. :think:

Tak mi držte palce a taky přeju hodně štěstíčka. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky