Poradna duly
Jana Čurdová
@Misa969 Tak to ti patří gratulace dvojnásobná, i když teda bude to fuška ale na jednu stranu ti hrozně závidím, celý život si přeju dvojčátka
hlavně ať je všechno v pořádku ![]()
Jak vám je? Mně bývá nárazově nevolno, včera se mi udělalo špatně i po jogurtu a přemýšlím již od rána, kdy půjdu zvracet
naštěstí mě to potkalo do dnešního dne jednou, tak snad to i tak zůstane.
Vy co čekáte již dalšího potomka, co na to sourozenci? Dcerka(3,5) roku má hroznou radost a pořád se těší ![]()
@Misa969
dvojcata. Husty
hele bude to zahul, ale za ten jedinecny vztah co maji dvojcata mezi sebou to stoji ![]()
@wittis mne uz je dobre. Bylo mi blbe denne, ale uz to odeznelo. Ted jsem jako bych ani tehotna nebyla. A mam energie na rozdavani. Je to uleva po tech dnech co jsem se ospala plouzila po dome
Ted vecer dam spat malou a jdu se psama na nas oblibeny 10 km okruh a je mi baaajecne ![]()
Dcera tomu jeste vubec nerozumi. Mozna az mi zacne rust brisko nebo nevim. Mimina ani panenky ji nikdy nezajimaly, je spis na vlaky a auta. Polokluk no ![]()
@Berousik tak na období bez únavy už se moc těším, teď chodím spát tak v devět
a co si budeme povídat o těch panenkách, ono to drandění s auty a na motorkách je zábavnější ![]()
@wittis mě teda už víc jak týden špatně nebylo, prsa už taky tak nebolí a únava odchází
snad už to bude jen lepší ![]()
@Misa969 tak to gratuji, mě se dneska zdálo, že se nám narodili dvě holčičky, tak snad mě nebude čekat v pondělí stejné překvapení
Ahoj holky, všem těhulkám gratuluji
omlouvám se, že píšu anonymně, ale je to pro mě citlivé téma a nikdy člověk neví, kdo známý se tu objeví ![]()
Chtěla jsem se zeptat, od samého začátku těhotenství (zítra začínám 11.tt) máme zakázaný sex (průběžně pořád špiním). Což by mi teď ani tolik nevadilo, stejně na to nemám chuť
ale spíš mě trápí, že v noci mívám poslední dobou takový ty lehce erotický sny, díky kterým dosáhnu orgasmu. Dneska v noci kupříkladu dvakrát, včera jednou. Dřív se mi to stávalo třeba jednou za půl roku
ale právě mě trápí, že dnes ráno jsem zase po několika dnech zašpinila a trochu mě bolí v podbřišku, spíš třeba když jdu na wc a trochu tlačím, tak tam cítím takový napětí, tlak. Setkaly jste se s něčím podobným některá? Nebo někdo z vašich známých? Dodržuju všechno, co mi doktor řekl, ale tohle nějak ovlivnit nemůžu, bohužel. Předem děkuji za jakékoli reakce ![]()
Jestli treba nejake cevky u tlačeni nepraskaji kup si ascuritin
@Misa969 tak to je mazec, gratuluji
máte dvojčátka v rodině nebo po umělém?
sestřenka má taky dvojčátka ![]()
@Petty4 dekuji
pra pra babicka mela dvojcatka, ale to jsem se dozvedela az vcera
hlavne by me nenapadlo, ze kdyz od te doby nikdo z rodiny dvojcatka nemel, tak ja budu
nebyla jsem na umelem
pritel mi rekl, ze kdyz neco dela, tak uz to dela poradne
nemam se pry tak divit
ja nikoho s dvojcatkama neznam…
@Anonymní píše:
Ahoj holky, všem těhulkám gratulujiomlouvám se, že píšu anonymně, ale je to pro mě citlivé téma a nikdy člověk neví, kdo známý se tu objeví
Chtěla jsem se zeptat, od samého začátku těhotenství (zítra začínám 11.tt) máme zakázaný sex (průběžně pořád špiním). Což by mi teď ani tolik nevadilo, stejně na to nemám chuťale spíš mě trápí, že v noci mívám poslední dobou takový ty lehce erotický sny, díky kterým dosáhnu orgasmu. Dneska v noci kupříkladu dvakrát, včera jednou. Dřív se mi to stávalo třeba jednou za půl roku
ale právě mě trápí, že dnes ráno jsem zase po několika dnech zašpinila a trochu mě bolí v podbřišku, spíš třeba když jdu na wc a trochu tlačím, tak tam cítím takový napětí, tlak. Setkaly jste se s něčím podobným některá? Nebo někdo z vašich známých? Dodržuju všechno, co mi doktor řekl, ale tohle nějak ovlivnit nemůžu, bohužel. Předem děkuji za jakékoli reakce
všechny bolesti bych po zkušenosti konzultovala raději s lékařem a zvlášť, jestli je i špinění - pro jistotu ![]()
Mě taky občas píchne nebo zabolí v podbříšku, ale hned to přejde a není to pravidelně.