Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka @Bjetuš já si taky pamatuju, jak jsem si přála rodit Davidka aspoň o 14 dní dřív a on mě poslechl
.. Nechal nám klidný Štědrý den a pak to rozjel.. ![]()
Tak třeba Beatka bude stejně poslušná
a moc se těším, az sem dáš foto.. ![]()
@Bjetuš já teda přenášet nebudu 😳 to radši manžela znásilním a budu denně šlapat schody 😳
@kambalaka tak na tebe dneska myslím a těším se, že zítra bude fotka Beatky ♥️
@Janinac23 heled, zatím furt nic, lezim doma na gauči a čekám, že něco přijde 😁
@kambalaka tak snad to co nejdřív přijde, pokud už jste nejeli v noci 😁 snad Tě Beátka nenechá dlouho čekat!
@Nikča2020 ne, v noci jsme nejeli, jsme pořád 2v1 😁 tak teď budu chtít porodit až někdy v pátek, protože ve středu nám přijdou montovat vestavky do celého bytu 😁
Ahojky, tak dnes jedeme už domů. Bylo to tu super, ikdyž to bylo s Aničkou náročný.
https://youtube.com/…/m6BwLtPHQA8?…
@kambalaka tak intuice nevyšla. Ona nás chce Beatka překvapit a vybrat si sama svoje datum 😀
Tentokrát jsme si s Hugískem uvařili skvělý oběd. Hugísek měl odlehčený bramborový salát a dušené telecí a my tradiční bramborový salát a telecí řízek 🙂
@Janinac23 Heled, tak úplněk je ještě během dneška 😁 já mám teď skoro každý večer poslíčky, to jsem u Huga neměla. Tak si vždycky říkám… že by se to rozjelo? Ale pak si dám vždycky sprchu a přestane to 😁
@kambalaka nebo si Beatka říká, ze se nebude opičit po bráškovi s tím úplňkem.. ![]()
My máme za sebou první strihani, jeli jsme do Prahy
cele to probrecel
máme diplom a par vlasů na památku
@Petrussee fešák ❤️ kde jste byli se ostříhat? Byla jsi spokojená? 😁
@Janinac23 strihani nehtu a vlasů nemá v lasce, ale on nemá rad nic, to je těžký, jinak to tam bylo moc hezky, mají tam televizi s pohádkami, hračky, sedí v autíčku s volantem..ale Mareček no, jeho nezajímalo nic
420,– je to drahe, ale spojili jsme to s návštěvou babičky, obchodaku, hřiště dětského..chtěla jsem mít to první strihani speciální
…jinak byl hodný
, u nás nic takového není..a paní fakt sikovna, říkala jsem, ze je asi nehorsi zákazník a ona ze jsou i horší
a to Mareček si stoupal, kroutil se, cpal tam ruce, jecel
, ale byla to rychlovka
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat