Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky moje zlatý, tak mi před půl hodinou praskla voda. Zatím nemám žádné kontrakce. Čekám, až přijedou rodiče pohlídat Huga a vyrazíme s Tomem do porodnice. Držte mi palce
@kambalaka držím palce i pěsti.. Hlavně ať je to co nejmíň bolestivé a v rámci možností je s vámi Beatka rychle.. ![]()
Umístili mě na cekatelsky pokoj. Zatím jsem otevřená úplně minimálně. Začala jsem mit slaboucke nepravidelné bolesti, ale je to teprve na začátku. Teď se bude čekat, až se mi to rozběhne.
@kambalaka moc na tebe myslim! Snad se to rychle rozjede.. 6.6. by bylo pekny ![]()
6.6. v 6:06 uz nestihnes, ale 6.6.v 16 by se dalo..
mě kdyz odtekla voda s Davidkem, taky jsme nepostupovala nikam, tak mi dali ocytoxin a přidávali a hezky sevto rozjizdelo..
a za pár hodin byl na světě.. ![]()
@Ssfr85 uvidíme, zatím mi voda furt teče, ale bolesti mám slabé nepravidelné a skoro po půl hodině
@kambalaka taky mi furt odtekala, az mi přišlo, ze tolik vodybtam být nemůže.. Ale zase by se mělo do 24h po odtoku plodové vody porodit..
@Ssfr85 já vím. U Huga mi taky voda odtekla tehdy z pátka na sobotu ve 4:30 ráno a Hugo se narodil až v nedeli v 9:00. Jen mi pripíchli nějaka antibiotika, protože to přesáhlo 24 hodin a v pohodě. Teď mi praskla voda ve 4 ráno (deticky mají stejné antré) a uvidíme no… zatím jen slabé nepravidelné kontrakce
@kambalaka držíme s Kačenkou pěsti ať je to rychlé
možná ta změna počasí udělala své?
Když nad tím tak přemýšlím, tak jsem tady asi jediná z prosincových, která měla císař co? A akutní. Vůbec si to neumím představit, ten porod, trochu mě to mrzí, ač je to více jak rok, že to vlastně nikdy nezažiju..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat