TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6707
2.6.23 13:16

V neděli zajedeme k vám do Prahy (teda k většině) a nechám ho tam rovnou ostříhat :mrgreen: tak jsem zvědavá :D u nás nemáme dětské kadeřnictví přímo pro takhle malý

• načítám...
173
2.6.23 13:56

My Davidkovi koupili tyto v ccc a stály kolem 550kč. Chtěla jsem, aby měl krytou špičku, ze když zakopne, aby ho to tolik nebolelo.. Ale teda myslím, ze ten náš je rekordman ve výšce a velikostech.. Nosí uz vel. 98, váží 12,5kg, boty má velikost 25.
Manžel má skoro 2 metry, tak Davidek asi nebude malý :think: :lol:
Jak se tu někdo ptal, kdontu byl ještě těhotný, tak jsem to byla já, ale to nedopadlo, ale snažíme se dál a vypadá to nadějně tento měsíc.. :srdce: tak když Davidek spinká, tak se snažím taky odpočívat..
Jinak uz se několikrát stalo, ze prospinka celou noc :potlesk: nebo se vzbudí o 5h, dostane mliko(ještě moje) a spí do 6:30. :potlesk:

• načítám...
6707
2.6.23 14:01

@Ssfr85 to je chlapák tyjo :srdce:, ale má byt po kom :D tak držím palce ať to vyjde tenhle měsíc :andel:

• načítám...
173
2.6.23 14:05

@Petrussee děkuji.. :srdce: snažím se nebýt nadšená, aby se to opět nepokazilo.. 8o

• načítám...
7611
2.6.23 14:09

@Ssfr85 jee, tak držím palce a určitě informuj. Já bych si hrozně přála teď o víkendu porodit (končím 38.týden, tak už by to šlo). Navíc ze soboty na neděli je úplněk a u Huga mi o úplňku praskla voda 😁 ale zase ve středu nám teprve budou montovat vestavěné skříně, ale já už to břicho nedávám 🙈

• načítám...
173
2.6.23 14:20

@kambalaka skříně naskladas i s Beatkou.. ;) ta ze začátku stejně většinu dne prospinka a Hugo bude pomáhat.. :palec: teď by ses s břichem stejně uz moc nezohla.. ;)

• načítám...
7611
2.6.23 14:30

@Ssfr85 vypadá to nadějně, ale tak držím palce. Ale chápu, taky se mi stalo několikrát, ze jsem měla pozitivní test a pak z toho nic nebylo.
@Ssfr85 To jo, já vím, spíš máme teď doma bordwl nehoráznej, jak máme všude oblečení a vyndané věci ze skříní a já chtěla Beátku přivézt už do uklizeného, ale hold by se nedalo nic dělat. Spát by zatím mohla v proutěném pojízdném koši. Její postýlka je úplně zaskládaná

• načítám...
1738
2.6.23 16:32

Drzim palce tehulkam i chcetehulkam. :kytka:

Koukam, ze tu ani moc nikdo v barefootech nefrci. Ja mam nakoupene boty dopredu za dopredu (celorocky). Ted na leto ji davam atipas, doma v tom zakopava. Venku super. :)

Na dovolenou za hubicku asi neletime. Nikoho jsem nesehnala, ale davam si jeste sance v zari. :nevim:

Tak uz mam podepsanou prihlasku do jestli. Na jednu stranu striham metr, na druhou jako ani nevim co budu delat. 8o :nevim:

• načítám...
1115
2.6.23 17:59

@Ssfr85 moc držím palečky aby to vyšlo! ❤️

@kambalaka Ell měla na 18měsíční 12 kg a 84 cm 😅 a přeju aby se ti brzký porod vyplnil, úplně si vzpomínám na svoje pocity 😅

Jinak my dneska byly s Elli u kamarádky, sešly jsme se tam 4 holky a bylo to moc fajn :srdce: děti se vyblbly na zahradě, všichni byli z Ell nadšený, jak je samostatná, vyhrála si fakt skvěle, kolikrát jsem o ní nevěděla. Když spadla, prostě se zvedla a neřešila 😅 já jak jsem na to zvyklá, tak mě ani nenapadlo, že to tak nemají všichni 😁

• načítám...
2087
3.6.23 05:55

@Ssfr85 držím pěsti ♥️

• načítám...
173
3.6.23 07:21

Vypadá to, ze testy vážně sílí :potlesk: :potlesk: :srdce:

• načítám...
7611
3.6.23 09:39

@Ssfr85 Tyjo, to je paráda, to bych ti moc přála :hug: máš radost, viď? 🙂

• načítám...
173
3.6.23 09:52

@kambalaka velikou :srdce:.. Ale snažím se nebýt nadšená, po tom jak to minule nedopadlo…

• načítám...
3961
3.6.23 11:11

@Ssfr85 To teda sílí! Moc drzim palce :srdce:

• načítám...
3961
3.6.23 11:13

@kambalaka A tobe preju hezky porod, kdyz teda rodis tenhle vikend :lol: Tyjo zive si pamatuju jak jsem si Mikulaska prala porodit aspon o tyden driv a pak jsem prenasela a prenasela..

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100