TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2087
31.5.23 13:37

@Ráďa 25 :D :D :D ta Anička je malá heeerecka😀

• načítám...
7611
31.5.23 13:51

@Ssfr85 taky mi přijde, že už mám bříško níž.
@Janinac23 heled, ty brýle jsou o zvyku. Já už si Huga bez nich neumím představit. Jestli je budete nosit, taky vám budou slušet 🙂 kdy jdete na to dovyšetření?

• načítám...
7611
31.5.23 13:51

@Ráďa 25 😁 já bych jí dala auau, hérečka jedna 😁

• načítám...
2087
31.5.23 14:28

@kambalaka 21.6 jdeme na oční a ještě někdy před tím (čekáme na termín) půjdeme na to vyšetření plusoptixem k Dr. U syna už víme dioptrie a astigmatismus a teď uvidíme co ta dcera. Neustale zavírá jedno nebo druhé oko, jakoby zaostřuje. Bez ohledu na světlo nebo že by ji svítilo do očí

• načítám...
7611
31.5.23 15:21

@Janinac23 z nás má plusoptix naše pediatrička, tak nám to dělala už v 10ti měsících. Na základě toho jsme se objednali na dětské oční, ale v Praze nás objednali až za 5 měsíců.

• načítám...
2087
31.5.23 19:07

@kambalaka nás taky původně na oční objednali až na říjen, ale pak mi volala, že jim někdo vypadl v červnu už 🙂

• načítám...
2087
31.5.23 19:09

@kambalaka ale přijde mi to docela líto, že přestože mu zjistili tolik dioptrií a byl ve věku, kdy se učil chodit a takové velké vývojové milníky a přesto čekal tak dlouho. A jak to probíhalo u oční, to už mu normálně rozkapavali oči a potřebovali nějakou spolupráci od něj už?

• načítám...
7611
31.5.23 19:59

@Janinac23 heled, nejdřív nás vzala zrakova terapeutka (prý se to dělá u malých dětí, je to taková psycho podpora, než se kde k doktorce) - no nevím no - Hugi to tam prořval 😁 pak mu rozkapali oci a na půl hodinky jsme mohli jít ven. Pak jsme se vrátili a šli jsme k doktorce. Ta na nej koukala pomoci nějakého přístroje. Já měla celou dobu Huga na klíně. Sestřička pomáhala doktorce, aby mohla koukat. Hugo to tam probrečel, ale nedělali mu nic nepříjemného, spíš měl asi nejakej blbej den a tenkrát ještě depku z lidí, jak nic neviděl. No a na základě nějakého toho měření ji vyjel papírek s dioptriema (má i astigmatismus). Dala nam recept na brejličky a objednala nás zase za půl roku.

• načítám...
1115
31.5.23 23:07

Ahoj holčičky,

tak my dneska byli s Ell i mužem v na čerňáku v obchoďáku Elle pro boty na zahradu, aby měla v létě na lítání. Co myslíte že jsem koupila? NIC!!! Když už měly botu co nestála nejmíň litr, tak neměli velikost 🤣 sobě jsem si chtěla koupit taky pantofle, tak jsem vlítla do mýho oblíbenýho ccc pro nějaký pantoflíky za 300. Ani ťuk, taky zdražily. Tak jsem teda mě a manželovi koupila ponožky kotníkový 😅 a doma si objednala birkenstocky, měly v akci a Elle sandále na sportissimu 😅 a už jsem zase z obchodů na nějakou dobu vyléčená!

• načítám...
7611
31.5.23 23:26

@Nikča2020 já jsem teď Hugovi kupovala sandalky v Deichmanu za 399,–. Jsou krásně měkoučké, hezky mu sedí a i se mu v nich dobře chodí.

• načítám...
7611
1.6.23 05:47

Hugo dnes budicek ve 4:40 🙈 prostě - vyspáno. Slezl z postýlky a šel si hrát. Vzbudil mě pes, když začal vrčet. Tak jsem dala Hugovi mléko, ale už prostě, že spát nebude. Dopoledne jdeme cvičit, doufám, že pak vytuhne 🙏 ale on je hroznej držák, vůbec nevěřím tomu, ze usne ještě před obědem. A večer pak zase problém ho uspat 🙈

• načítám...
5617
1.6.23 06:42

@kambalaka u nás budíček ještě dřív :roll: A to dnes jedeme na hory. Pojedem to tak dvě hodiny.Tak snad bude spát v autě. Včera jsme měli strašný den. Prvně si u babičky odřela nohu, ale protože ona nepláče, tak jsem to zjistila až doma.No a pak jsem jí našla klíště. A večer na zahradě spadla na dřevo a má modřinu přes celou tvář. Naštěstí to není žádná hysterka :palec: Jo a abych nezapomněla, tak mi včera natrhala kytičku- kopřivy. Dává mi to a říká - pálí :lol:

• načítám...
1738
1.6.23 06:51

@Ráďa 25 anicka je hroznej kaskader :jazyk:

• načítám...
7611
1.6.23 06:54

@Ráďa 25 no tak to je frajerka s tou koprivou :kytka: 😁

• načítám...
2087
1.6.23 07:26

@kambalaka @Ráďa 25 holky, tak u nás taky dnes ve 4:45 vstávání. Se z ní picnu, unavená je, že by mohla jít v 9 spát, ale to by zas byla pak do večera unavená a protivná.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100