Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka ty jo, to už fakt utíká a může to začít každým dnem 😁 já Ti moc přeju abys nepřenášela, mě se to naštěstí vyhlo, termín jsem měla 22.11. a Ell se narodila 16. ráno. A říkala jsem, že jestli neporodim do termínu, tak 23. jsem v porodnici jak na koni 🤣 🤣 ale hlavně abyste byly obě zdravé ![]()
@Nikča2020 no Huga jsem rodila taky skoro o 14 dni dřív. Tenkrát mi o úplňku praskla v noci voda 😁 tak si říkám, ze teď úplněk vychází na tento vikend a to budu mít taky 14 dní do termínu, tak by to bylo fajn 😁
@kambalaka teda, tak to by byla dobrá haluz. Si na tebe o víkendu vzpomenu, jestli nerodis 😀 aspoň bys to měla za sebou a často ty druhé bývají stejně nebo dřív než první (vím, jsou i případy, kdy se přenáší)
@Janinac23 @TerezkaSt no já teda přenášet nebudu 🙈 vůbec to tak nemám v hlavě nastavené. Akorát teda máme doma mega bordel a hadry všude, protože netuším, kdy nám dodají ty vestavky do bytu. Mají už někdy teď být hotové, tak doufám, že nám je brzy namontují 🙏 🙈 no musím toho ještě zařídit hodně. Dneska musím se psem na stříhání, zítra s Hugem cvičit, v pátek s nim jdu na 18ti měsíční prohlídku… jako fakt se nenudím 😁
Já vim, ze s tema fotkama jsem už asi otravná, ale člověk neví, která bude ta poslední 😁
@kambalaka léto už si užiješ bez bříška😉Musí to být náročné v těch teplech teď, úplně si pamatuji sebe u prvního, jak jsem trpěla a doufala, že už porodim 😀
Už tu dlouho nebyly žádné fotky našich dětiček, tak posílám našeho Huga 🙂
@kambalaka už máš bříško celkem níž mám pocit, oproti té minulé fotce.
takze by ti ten úplněk opět vyšel..?
![]()
@kambalaka u nás se obávám, že taky hrozí brýle. Na ostatních dětech se mi to líbí, i na Hugovi, ale u našich jsem z toho docela nešťastná. Ještě jdeme na nějaké vyšetření, tak pak se uvidí.
Dneska jsem s malou byla na takovém dětském dni z toho našeho kroužku 🙂
My už máme za sebou první pout, dětský den nás čeká v sobotu, ale Mareček jde s babičkou a dedou.. ![]()
Tak u nás byl taky dětský den.Ale moc fotek nemám, Anička byla hlavně na skluzavce.Ale zítra odjíždíme do Jeseníku, tak budu fotit. @kambalaka tak já jsem měla rodit od 7 měsíce a nakonec jsem 10 dní přenášela ![]()
Jo a teď je u nás nový koníček
Anička si vymýšlí, že jí něco bolí. Říká auau a dokonce dělá že brečí. Zkouší to hlavně před spaním ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat