Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky, zdravím Vás všechny pro delší době, ukončila jsem kojení, dva dny byly náročný, ale malá teď konečně spinká celou noc, paráda!
Jinak aktuálně k počasí - malá nechce nosit kloboučky, snese jen čepici.. zkusím ještě nějakou kšiltovku, ale jinak nemáme jak se chránit proti slunci, obávám se, že by nesnesla ani ty sluneční brýle. Nechtěla jsem zatím pořizovat, ale to slunce u nás fakt žhne a potkávám samé děti se slunečními brýlemi.. i úplně malinkaté kojence
. Musím něco vymyslet…
@kambalaka Moc děkuju za tip na ty hračky z Lidlu, moc se mi líbí
.
@kajka kajka Taky děkuju, o té stavebnici jsem slyšela, když jí někdo má, ve 100 procentech spokojenost…
@Sissela tak naštěstí Hugo s kloboucky nema vůbec problém, dávala jsem mu je i minuly rok v létě a tím, ze chodíme 2-3× denně ven, tak každý den byl zvyklý na čepici a teď teda znovu kloboucek 🙏 dneska je venku krásně, už jsme byli venku 2× a až se vyspinká, tak po svacince zase vyrazime 🙂
@kambalaka tohle body taky máme, klobouk Mareček tak napůl, nechce ho, když mu ho dávám, ale když ho ma už, tak to jde, ale musí ho mít zavazany
jinak by letěl ![]()
@Petrussee tak my naštěstí ani zabavovat nemusíme. Snáší dobře i brýle - musí - nic jiného mu nezbývá 😁 Body je z C&A
@kambalaka Mareček nemá nic rad a vadí mu dost věci, ale člověk si musí poradit ![]()
Nám se zase stává (ale to má Hugo už od narození), že z odpoledního spánku vstává pr*delkou napřed. Pobrekává, pokňourává, někdy chytne uplnej amok a je k neutěšení. Pak samozřejmě nechce ani svačinu a utěší ho jen lahvinka s mlékem. Takže často teď svačíme zase UM mléko a to je pak spokojenej a den jede zase dál. Je to mlíkomil 😁
@kambalaka Mareček to mléko přes den nechce vůbec, dá si ho jen v noci nebo k ránu, když je v polospanku, ale každé dítě to má asi jinak..ale vstává odpoledne v pohodě a ted už i ráno dobrý..ale na dnešek jsme se tvarili blbě mi, když vstaval v 5 ráno
![]()
@kambalaka @Petrussee holky malá taky vstává teď každý den v 5, ale nejhorší je, že už nemůžu ležet ani chvilku, musíme hned z ložnice ![]()
@Janinac23 Mareček vstaval v 6, ale teď dva dny v 5 a taky nepolozi a chce pryc
nechápu, ze mu to stačí, usnul po 8 večer, o půlnoci mléko a v 5 vyspano
pak bude už v 10 unavený a máme jít na návštěvu, nás tatínek už to nedává ![]()
@Petrussee Hugo taky usina po 8 a vstává brzy. Většinou mi vytuhne ještě dopoledne před obědem a pak celé odpoledne je vzhůru a jde spát zase až večer. Prostě nejakej naspeeedvanej 😁 dneska ale pozor… vstaval v 6:15, to se mi nestalo už tak 3 měsíce. Jsem se krásně vyspala 🙂 💪
@kambalaka kdyby spal alespoň vkuse no, tohle je nic moc, od 5 do 8 je ten den fakt dlouhej
![]()
@Petrussee jaj, Hugino, když vstává v 5, tak usina v kočárku až tak v 10:30 na 1,5 - 2 hodiny a pak do 8 do večera je zase vzhůru. A už jsme měli i den (ale to vstaval po 6:30), kdy mi neusnul celý den (ani v kočárku) 🙈 a to už jsem fakt padala na hubu. Pak byl unavenej kolem 5 odpoledne, ale to uz ho až do večera držím a uložím brzy třeba v 19hod.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka tvůj manžel je opravdu zlaticko