TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6702
18.5.23 08:05

@Ráďa 25 Mareček má moje vlasy na uklidnění, ale začíná mi to lezt dost na nervy, úplně to nesnáším, takže ho to musim odnaucit :zed: a dat mu něco jiného místo toho, děla to když usina, když se chce uklidnit, ráno v polospanku a má fakt vydrž

• načítám...
7611
18.5.23 08:15

@Petrussee mě to s tema vlasama taky štve, tahá mi za ně taky furt, namotává si je na prsty a hrabe se mi v nich. Už jsem si i říkala, jestli mu neporidit nějakou paruku 😁

• načítám...
2087
18.5.23 09:23

@kambalaka @ petrussee taky jsem si říkala, jestli jim nepořídit nějakou panenku s vlaskama, třeba by to byla dobrá alternativa. U nás naštěstí vlasy nezajímají a starší dokonce nemá rád, když je mám rozpuštěné, vždycky mi jde po gumičku :D

• načítám...
7611
18.5.23 14:14

😁 do Hugina jsem tak nějak dostala oběd (zbytek dojedl pes) a Hugino už protivnej, že nechce, tak jsem ho dala dolu. No a na stole v obýváku ležel nakousanej Brumik od rána, tak co myslite, ze Hugino udelal? Šel si vzít toho Brumíka 😂 ten se ve světě neztratí 😁

• načítám...
motivi
18.5.23 14:16

@Petrussee bych možná brala ty vlasy :lol: u nás teď poslední dobou jede setkání ruky do vystrihu a mackani prsa 8o tak to se kolikrát fakt musím držet jak je mi to nepříjemný 8o :D

• Upravit
7611
18.5.23 14:30

@motivi tak Hugo kojený nebyl vůbec, tak nějaký výstřih a moje prsa ho nezajímají. Ale říkám si, ze jestli budu kojit Beatku a on to uvidí, jestli nebude chtít taky 🙈 on má mléko rád, to mi nikdy neodmítne

• načítám...
6702
18.5.23 15:07

@motivi všude je něco koukám :roll: mě teda vadí ty vlasy hrozne, ale ja to nemám rada celkove, nikdy jsem neměla rada, když mi někdo dělal účes, sahal na vlasy a kolikrát mi u kadernice jako menší tekly slzy :roll: :mrgreen: mám je hrozne citlivý

• načítám...
6702
18.5.23 15:08

@kambalaka snad ne, když to nezná, neví, ze tam je mléko, Mareček kojeny byl 13m a když před nim kojila holčičku kamarádka, tak to s nim ani nehlo a prsa už ani nevnima :mrgreen:

• načítám...
372
18.5.23 16:37
@kambalaka píše:
Dneska jsme byli s Hugiskem v herničce 🙂cukrouš můj malej 💙

Jéé to je krásná herna, to je asi v Praze co? Já v Brně malrně hledám neco takového, pro mrňata, kam bych mohla ale i já…vím že je tu nějaký Bruno, chci to prubnout ale partner číká, že na tohle je malá a posera… a tak chodíme jen na hřište
Kolik stojí vstupné do takové herničky? :)

• načítám...
372
18.5.23 16:46

U nás dneska divný den, ráno jsme museli vstávat na plavání, ale madam chrněla a neměla se ke vstávání (normálně vstává max 6:30, ale dneska až 7:30 8) ) tak jsme pak museli kmitat abysme to na 8:30 zvládli. Přijdeme tam a tam jen 3/7 maminek s mimči, pred naámi i po nás to stejný. Takže si ani nebylo s kým hrát a šli jsme domů..oběd nechtěla, tak šla spát hlady, zase :zed: spala od 12:45 do 15:20 8o no ale vstala p*delí napřed a furt jen kňourá. Jíst nic nechce :nevim: už tak týden neměla nic pořádného. Partner říká, že ji rozmazluji, když polevím a dám alternativu, ale nechce se mi takové malé dítě nechat úplně hlady.
Dáváte Vy doma na výběr? Ona nechce ani skleničky ani to co máme my. Jednou to sní i s talířkem a po druhé to ani neochutná a brečí jen co to vidí. :roll:
Takže je hladová, kňourá a ani nemůžeme jít ani na procházku protože prší a fouká jako blázen… tak pereme a skládáme prádlo, celý den :lol:
Ke všemu mě sjela doktorka, jaktože má ještě UM v noci… že okamžitě odbourat, je velká, je to zvyk. Jenže ona to má beztak protože nejí přes den. má 1× 180 ml a to ještě ne každou noc a spíš nad ránem kolem 3-4,5 hodiny…tak nevím, proč by ta mléka dělali, když by to ta mimi nepotřebovaly?

• načítám...
7611
18.5.23 17:00

@Martii6 herničky pro děti jsou v každém obchodním centru a všude je vstupné jiné. Někde stojí 150,– a někde 500,– záleží, kam zrovna jdete. Hugovi ale stačí i ta za 150,– 😁
@Martii6 taky má dny, kdy baští pěkně a pak nesní nic a pláče. Hodně pomáhá, když mu zpívám. Ale když nechce, tak abych ho zasytila, udělám mu kaši do lahve a tu nikdy neodmítne. A co se týče UM v noci, tak nám doktorka řekla už na roční prohlídce, že okamžitě odbourat. Je to opravdu jen zvyk. Roční dítě už nemůže mít v noci hlad, navíc se mu tím sladkým mlékem kazí zuby. Takže nabídnout mu vodu nebo caj a když nechce, tak má smůlu. Jsem tenkrát na doktorkou koukala a ptala se ji, jak to asi tak mám udělat, ze ho fakt vyžaduje. A ona mi říkala přesně toto. Uchlacholit, nabídnout vodu nebo caj a když nechce, tak udyndat a položit do postýlky. Týden to byl mazec. Byla jsem s nim vzhůru 2-3 hodiny v noci. Ale po týdnu to pochopil a přestal se na něj budit. Vodu ani caj v noci nechtel. Má mléko večer a pak ráno po probuzení. Hlavně pokud se rozhodneš, že se do toho pustíš, pak NESMÍŠ za žádnou cenu polevit a dotáhnout to do konce. Jinak bude vědět, že si to mléko vyřve.

• načítám...
6702
18.5.23 17:10

@Martii6 s Mareckem je problém, ze placa blbosti a pak nechce to normální, takže je většinou bez večeři, takže má mléko v noci dvakrát..kolem 9 a kolem 3 ráno :nevim: jsem rada, ze si dá alespoň něco, ale dá 2× 200ml přes noc..ale řešíme to, musíme omezit kraviny a ať ji ty větší jídla a v noci to jedno budeme muset taky odbourat, zeptám se doktorky :nevim:, ale můžou to byt i zuby, tak třeba jist nechce nebo je to období u těch děti člověk neji, ale kdyby měly hlad, tak si daji si vždycky říkám :D

• načítám...
2087
18.5.23 17:24

@Martii6 úplně chápu, u nás se to taky občas tak blbě sejde ☹️
U nás teď blbé z jiného důvodu, mala nemocná a blbě a málo spí a já horecky a antibiotika

• načítám...
7611
18.5.23 17:34

@Petrussee my zase od všech dostáváme furt nějaké křupky a já to Hugovi skoro vůbec nedávám, protože vím, že by pak nejedl to normální jídlo, takže my bychom měli 1 pytlik tak na 3/4 roku 😁 teď jsem mu koupila máslové sušenky a já mu dam tak 2 sušenky za týden, tak to má taky na dlouho 😁 kumulují se mi tu křupky a já je asi dam k popelnici, protože nevím co s nimi a brzy projdou 🙈

• načítám...
6702
18.5.23 19:33

@kambalaka tak my Marecka uplacime, blbě jsme ho naučili no, nechce byt v kočárku a v autě, tak má dobroty..takže má porad nějaké sušenky, Krupky a tak :roll: a když už jde do tuhého, tak dostane kus horalky :mrgreen: s nim se to jinak nedá, ráno si oblíbil lupínky s mlékem, ale má rad mléčný rez a tak :D dneska jsem dělala kukuricne placky, nechce kaše, ty měly úspěch, tak snad bude spat lépe a nebude chtít tolik um :andel:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100