TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6702
15.5.23 12:59

@kambalaka taky máme tu pevnou, tu první jak tam je na fotce

• načítám...
motivi
15.5.23 13:06

Potah/podložka do autosedačky

Nemáte některá zkušenost s nějakou podložkou do autosedačky na léto? Malá se v té umelotine v lete dost potila tak bych letos rada poridila něco co to trochu zlepší. Je jich spousta co sem se divala tak spis jestli mate některá zkušenost a konkrétní značkou ;) díky

• Upravit
7611
15.5.23 13:09

@kajka kajka
@Janinac23 @Petrussee díky holky a dáváte na tu tvrdou ještě i tu prebalovaci jednorázovou podložku?

• načítám...
1347
15.5.23 13:14

@kambalaka Driv jsem davala, kdyz byl Bartik maly, ted uz ne. Je docela prijemne mekka. Mne osobne jediny, co vadilo, tak ze to nema „polstarek“ nebo vymekkceni v ty hlavovy casti. Mela sem to prirazeny ke zdi a Bart se parkrat tuknul… :nevim:

• načítám...
2087
15.5.23 13:58

@kambalaka já dávám ještě podložku, ale potřeba není. Přijde mi to praktičtější, ale nemusí být nic nebo, když byla mimco, tak látková plena. A do hlavy se nikdy nebouchla

• načítám...
6702
15.5.23 15:53

@kambalaka ja jo, mam na to i potah, ale dávám ještě přes to podložku

• načítám...
3961
15.5.23 15:55

@motivi Mame na leto do autosedacky protipotici podlozku Aeromoov. Starsi syn je strasne potivej a pomaha.

• načítám...
3961
15.5.23 16:05

To je vtipny, ja uz strasne dlouho prebaluju jen na posteli nebo na zemi na hraci penovy podlozce. Prebalovak jsem pouzila naposled kdyz bylo malymu tak pul roku :)

• načítám...
6702
15.5.23 16:28

@Bjetuš tak my ho máme porad, Mareček by si na postel nebo na zem nelehl, na prebalovaku se dlouho nemohl otočit, jak je ohraničený :mrgreen:, ale teď už je to teda horší

• načítám...
7611
15.5.23 16:56

@Bjetuš a kde malýho oblikas nebo mažeš po koupání? Já to pořád všechno dělám na prebalovaci komodě 😁

• načítám...
1347
15.5.23 17:01

@Bjetuš ja kdyz to delam kdykoliv jinde nez na prebalovaku tak je Bart hrozne divokej a nedrzi. Tam je ale jak miminko :D

• načítám...
3961
15.5.23 18:03

@kambalaka Na svoji posteli :)
@kajka kajka Mne uz prave z ty prebalovaci komody seskakoval, tak jsem to presunula na postel a na zem. Sice zdrha, ale je to bezpecny :)

• načítám...
372
15.5.23 20:20

Taky máme stále přebalovací pult z ikei ale už jsem přemýšlela že ho pošlu dál, ale jakmile jsem k ní déle ohnutá, cítím svůj Quasimoduv hrv :zed: prostě neumím prebalit 💩 za jejího pochodu
A chtěla bych Kačuli taky udělat už pěkný pokoj, je to tak půl napůl odkladiště :oops: mám tam sušák, konferenční stůl co se momentálně nehodí do obýváku… a noční stůl co se nám kvůli postýlce nevejde do ložnice. :mrgreen:
Ona tam má v dětské ohrádce hračky ale už to ztrácí význam :mrgreen:
Kde koupit hezkou postel? Koukala jsem, žeate celkem pěkné… Naše oblíbená IKEA má prd :(
A co stolek a židličky, křesílka? Mě by se to líbilo ale drahouš říká, ať nevymejslim lapače prachu :nevim: a že je malá
Ps. Co u vás nákupy, my bez šunky nemůžeme odejít z obchodu :roll: už před obchodem je to „ššš“ mňam :lol: :lol:

• načítám...
5617
15.5.23 20:37

@Martii6 tak u nás taky vede šunka :lol:
Jinak s postelí neporadím, budu kupovat dvojpatrovou. Nahoře bude starší ségra. @Bjetuš Tak já třeba na posteli přebaluji od miminka v noci a ráno a dávám si jen tu jednorázovou.
Ale v obýváku máme stále pult. Dokud nebude alespoň trochu chodit na nočník, tak ho nechám.

• načítám...
motivi
15.5.23 21:03

@Bjetuš máme to stejně :lol: tak os půl roku prebaluju kdekoliv jinde.. postel, na zemi na hrací podložce, na gauci😀komodu už nevedeme :D

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100