TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1347
13.5.23 21:47

@sofie_13579 wow, ty si strasna frajerka. Obrovsky kloboucek! :srdce: :srdce: :srdce:

Sice mam jen jednu VS, ale vzdycky me toci, kdyz se nekdo na neuspech v zivote otaci na puvod nebo horsi start. Taky sem z divnych pomeru. Me zase rodice v dospivani slusne zadluzili a ja tak pet let jen splacela dluhy. Hruza, ale da se. Aspon pak clovek vidi veci s jinou perspektivou. Nejsem takovy pracant jako ty, ale pracovat me vzdycky bavilo. S Bartem ale prozivam kazdou chvili, protoze si rikam, ze pracovat pak uz budeme cely zbytek zivota a penize se vzdy nejak vydelaji. Nez, abych si makla, spis se na chvili uskromnim. Ale mne se to povida, nemame zadny zavazky, neplatime zatim nic, kromě najmu 🤷.

Jinak my jsme s manzelem domluveni tak, ze on je slusne propojisteny kvuli rizikove praci a ja Bartovi sporim. Jsem setriva, tak mu sporim vlastne asi vse, co mi zbyde na konci mesice na ucte plus uroky z jiz usporenych peněz. Premyslim o nejakem investovani, ale jsem velika konzerva, co se boji financni ztráty. Kor v tehle dobe, kdy kolabuji firmy a banky, jak na bezicim pase. Rada by se mi taky hodila.

• načítám...
1115
13.5.23 21:52

@kambalaka tak o menstruaci jsem nikdy neslyšela, ale Ellince teklo z bradavek mlíko 😅 prý moje hormony 😅 jinak stydké pysky určitě roztahovat, když ještě na sobě měla mázek, hlavně v té pipce, tak jsem namáčela uchošťour do olejíčku a vytírala kolem. A jo je to fakt, můžou srůst k sobě. Kamarádčiný dceři se to stalo. U nás doktorka kontroluje pipku pokaždý a zatím dobrý 😅

• načítám...
1115
13.5.23 21:58

@sofie_13579 pání, jsi skvělá! Vždycky se to krásně čte, když člověk, který to neměl v dětství úplně jednoduché, tak se vyšvihne a je úspěšný. Pro svoje holky jsi velký vzor!

Já mám taky vejšku, ale studijní typ moc nejsem 😂 pracuju taky ráda, ale určitě mě to nenaplňuje a možná tolik nebaví jako tebe. Chodím na brigádu do účetního oddělení, ani ne tak kvůli penězům, ale hlavně kvůli kontaktu s lidmi a abych úplně nevypadla z pracovního života, trošku procvičila šedou kůru 😅

• načítám...
motivi
13.5.23 22:22

@Martii6 a kolik je v tabulce? Měla by dostat cca 5.5 ml podle váhy

• Upravit
motivi
13.5.23 22:25

@kajka kajka já se v tom trosku pohybuju v těch investicích a za sebe mužů říct ze kor když je člověk konzerva tak je fajn to zlato, protože to drží pořad hodnotu. Takže za mě zlato.
Malé taky máme účet na zlato, plus my teda máme i cenné papíry aj.

• Upravit
7611
13.5.23 23:06

@motivi zlato drží hodnotu, ale nevydělává, ale pro někoho, kdo je konzerva, tak asi dobrý. Manzel jede akcie, furt to sleduje. Plus teda máme v plánu teď termínovaný vklad, tak to by taky mělo něco vydělat…

• načítám...
6702
14.5.23 08:14

@kambalaka muže se to stát, je to normální kamarádce to teď říkali v porodnici, druhou část netuším :D

• načítám...
6702
14.5.23 08:17

Hezky den matek holky :srdce:, kdo pracuje obdivuju, ja mám jednou týdne doucovani, občas akce s divadlem, ale už mě ty děti tak neberou, když mám jedno doma :mrgreen:, ale s penězi to máme mizerný tedka..kupoval se na hypotéku byt, koupili jsme garáž (z toho co jsme měli), zbytek stala rekonstrukce a tu dělal přítel celou sám..ale rikam si, ze je to období a bude lépe :andel:

• načítám...
6702
14.5.23 08:24

@TerezkaSt to je moc hezká nabídka, hned bych ji brala, ale teď neusetrim vůbec nic :roll: přítel není lakomec, něco posila, ja mám rodicak, něco bokem, ale stejně nic neusetrim a to si pro sebe koupím navíc občas kafe nebo zmrzlinu, ale teď dáváme hodně za výlety..

• načítám...
472
14.5.23 10:13

@motivi tak já jsem teda konzerva a stará škola. Sporim obalkovou metodou pro všechny děti. Řekneš mi o tom zlatě trochu víc? Klidně do soukromé zprávy. Jestli jako kupovat zlato do ruky, nebo internetově. Děkuji.

• načítám...
motivi
14.5.23 11:00

@kambalaka tak terminovany vklad je asi řešení na krátkou dobu když nechces aby ti peníze které mas třeba v plánu brzo použit ležely na úctě ale určitě to nic moc nevydělá, ten úrok tam bývá pod inflační.. na dlouhodobe oddelavani peněz je to asi jako stavebko, na peníze sáhnout nemůžeš a zhodnocení 0 0 nic.
Určitě to není investování peněz.

• Upravit
1738
14.5.23 11:09

@Petrussee dekujem za prani! Nabidka urcite jeste trva, zatim nikoho z okoli nemam. Samozrejme je to trosku i hubu cestovat takhle namatkove s detmi kdyz se clovek nezna, ale prubla bych to. :D

• načítám...
5617
14.5.23 11:49

@Petrussee koukám,že spíte jako u nás. A tak se ptám, jak to mám udělat s plínkou. Anička spí od 19 do 5 hodin takto. A poslední dobou se mi pročůrá vrchem. Protože spí na břichu a zadek nahoru.Tak nevím jestli koupit větší plínky🙄V noci se nebudí a nepije.

• načítám...
7611
14.5.23 12:02

@motivi tak to teda nevím, my máme v plánu dát peníze na termíňák do J&T Banky - teď mají za 6%, ale je to teda jen na 2 roky. U dětí máme v plánu spořit do fondu, tam samozřejmě to muže prodělávat/vydělávat… proto se na to nesmí koukat krátkodobě. Je to dlouhodobá investice na několik let :nevim:

• načítám...
7611
14.5.23 12:04

@Ráďa 25 já dávám Hugovi noční plenku od pampers a to je teda držák. Nandam mu ji mezi 19-20 večer a menim až někdy v 7-8 ráno a vždycky vydržela jako jediná. A to čůrá fakt hodně, ráno má ta plina tak kilo 😁 a to tam stihne ráno i hodit bobek a úplně v pohodě

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100