Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky, vůbec nevím co je reklama na rixa, musím dohledat 😀 😀 😀
@kambalaka neklouže to Hugovi? Bych zkusila nějaké kožené capáčky, přijde mi, že jde hodně opatrně, že mu to může klouzat
@Janinac23 to je reklama na pojištění, Mareček ji miluje, koupili jsme mu i plyšáka..ale mají 30 vterin jen
skoda, ze ho nebaví nějaka pohádka ![]()
Jinak na nocnik taky zkousime a já jinteda přes den nechávám chodit bez pliny když sme doma. Umí říct ee a kdy se ji chce tak si začne sahat mezi nohy a divne se tváři a děla ee
tak občas to stihneme, občas ne no
ale tak pomalu navykame a taky doufám ze přes léto bude bez plen ![]()
@Janinac23 tak má ponožky s protiskluzem
capáčky mu občas dávám, ale přijde mi, ze je na to horko a má pak akorát zpocenou nohu…
@Petrussee My ho máme taky 😁 akorát ten plyšovej ho nebere. Ten v té televizi je lepší 😁 a ještě má rád, když v televizi běží Lovec. Pohádky u nás taky nejedou.
@motivi jo tak Hugo sotva začal chodit a hodně si hraje na koberečku, to nebudu bez plínky riskovat 😁 a hlavně doma nemám až takové teplo, abych ho tu nechávala běhat nahatýho. A Hugo je všeobecně taky pomalejší se vším, on by to ještě nechápal 😁 asi to taky vidím až na příští rok
@kambalaka tak asi jo, třeba mu to nevadí. Jen mi to tak přišlo na videu. Jestli tam máte větší teplo, tak se může asi potit noha, u nás s tím problém nebyl.
Ahoj holky, u nas je v jeslich Emma bez pleny az se divim u chuvy take doma plenu ma ale na nocnik celkem dobre chodi.
Dnes jdu sehnat nejaky letni kloboucek tak uvidim co kde budou mit ![]()
No tak u nás z nočníku zdrhá a vyčůrá se kamkoliv.
Nevyslíká se, jen ponožky. Ale oblíká se, obouvá. Už se jí daří i natáhnout tepláky. Ráda si nasazuje čepice ![]()
Reklamy nás taky baví. Ale nejvíc poslouchá Štístko a poupěnka a mě už to leze na nervy ![]()
@Ráďa 25 fakt leze? Ja fy songy zbožňuju
nejradsi mam anorektickou pisnicku Hele Zajici
![]()
@kajka kajka Anička miluje letí letí, to už umí i krásně ukazovat a pak néné to se nedělá ![]()
Máte nějaký tip na menší nižší odrážedlo? Koupili jsme funny wheels, ale Hugo zatím nedosáhne na zem 🙈 na chatu nám rodice koupili nějakou plastovou no name značku z bazaru a na tom se odráží a drandí, ale shanim ještě něco domů, než doroste do toho funny wheels…
@kambalaka taky čekám než doroste. A zatím jsem koupila tu nejmenší plastovou motorku.Ale připadá mi, že jí to nebaví.
@kambalaka taky nám občas zdrhne, ale většinou jí dám do ruky zviratkovou knížku a u toho vydrží nebo různý plyšáky, to si je tulí a taky vydrží
jinak my máme klasický pleny, takže když jde na nočník tak svléknu a pak dám čistou když je po ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat