Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky které máte ty odrážedla-auta. Dosáhnou už vaše děti na zem? Anička už jezdí sama, ale musí se naklonit a odráží se jednou nohou.
Jinak zatím máme jen šátek a klobouček musím koupit, až bude Anička semnou, aby jí seděl
@Nikča2020 ja shanim takovej ten klobouk co ma ocas na krk a mirim rovnou vinted
@Ráďa 25 tak mije se neodrazi ani na auticku (tam ji vlajou nohy) - koupila jsem k tobe takovou stangli tak ji vozim a myslim, te odrazedlo ani tento rok neda pritom jsem koupila takove promakane…
@Ráďa 25 píše:
Holky které máte ty odrážedla-auta. Dosáhnou už vaše děti na zem? Anička už jezdí sama, ale musí se naklonit a odráží se jednou nohou.
Jinak zatím máme jen šátek a klobouček musím koupit, až bude Anička semnou, aby jí seděl
Nedosahne. Jeste tam ma nášlapy a vozim ho po byte. Ja pri tom uklizim
Takovyto uklizeni veci na misto ![]()
@Janinac23 píše:
@Bjetuš dík za radu ohledně brýlímy mame rádi klobouky, dětem hrozně sluší a teď vidím, že i jsou prospěšné
To jsem rada, ze rada pomohla
Nejsem odbornik, ale i google to pak potvrdil. Ze se detem jeste ten zrak hodne vyviji a aby se nerozvinula myslim ze svetloplachost, tak nejsou bryle vhodne. Taky se v nich myslim nemuze dobre rozvijet periferni videni.. takze letos klobouky.
A mame vlastne i uv ksiltovky a tim krytim krku, ty jsou super. Mame Splash about nebo z Decathlonu. Jsou lehoucky, rychle schnou, takze se v nich deti koupou.
@Nikča2020 taky sem sháněla nějakou a hrůza. Naše má asi abnormalne malou hlavu Pac ji je vše velké ![]()
@Logodice u nás by je Hugo okousal a pak naházel do toho nočníku 😁
Holky, tak Hugo už chce chodit čím dal častěji za jednu ruku a obejde tak 2× celý byt 🙂 a čím mě překvapil, dneska jsem ho podruhé posadila na odrážedlo a přišel na to celkem rychle a zvládne se odrážet sám 🙂 https://youtube.com/…/lqGrQxnKzok?…
Já jsem si dnes uvědomila, že bych si už měla zabalit tašku do porodnice, začínám 35.týden 🙈 😁 manžel mě furt uhání, ze se bojí, že to bude muset balit on 😁
@kambalaka teda, to to rychle utíká. Jak jsi psychicky připravena na druhé? A ty máš plánovaného císaře nebo to byl někdo jiný?
@Janinac23 nene, já doufám, ze budu rodit normálně 😁 heled, už se těším, až bude venku a doufám, ze budu rodit brzy, protože to půpo je fakt už náročný
@kambalaka a až to přijde, máte nějak vyřešené hlídání po dobu porodu nebo tam budeš muset být sama?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat