Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Sissela Taky teď nadávám na počasí
Teda dneska se to ještě dá, ale bude hůř ![]()
Malého mažu spf 50 už teď. V létě k bazénu mám pak ještě UV oblečení. Brýle jsou bohužel u nás bez šance
Hned letí dolů ![]()
@kajka kajka kamarádky nechodí a je starší je mu 18m, nic nezjistili, proste se mu nechce..každé dítě je jiné
@Sissela jo dneska už to pece a zas sme prosvihli moje oblíbené počasí - rifle, mikina. Teď už mi v ni bylo vedro
![]()
K spf- já pouzivam každý den a ji sem zatím nemazala protože vždycky měla všechny části zakryté 😀nicméně už pro spf skocim ať ji natru aspoň krk zezadu
loni sme měli mustelu a snasela ji dobre i se svou citlivou pokožkou. Jinak brýle sem poridila babiators- je to darda cena
chytla sem je teda skoro za půlku, ale sou nerozbitne. Jako člověk muže točit s tema nozickama a ohýbat je a nerupnou
dá se tam dat i Pasek zezadu aby to drželo na hlave a má to tu nejvyšší ochranu ![]()
@kambalaka ohledně toho autismu.. Určitě bych se toho nebála, ségra je speciální pedagog se specializací pro autismus..
Autismu bych se bála jen v případě (u takto malých dětí), ze nevyhledava oční kontakt a neprojevuje emoce (především úsměv - i na oplátku) a to Hugo určitě nemá.. Z videí i fotek je naprosto v pořádku
je to klidas a az bude v pubertě, budeš vzpomínat, jak byl klidný, az to bude divoch ![]()
To vedri mi nepripominejte. Ja se zas musela schovat jak jsem citila ze rudnu az kde. No a zrzinek ten to bude mit urcite po mne. ![]()
Ona fakt nachodi hrozny kusy, vcera dala tak dokopy 3-4km kdyz jeste beru v potaz, ze se vzdycky otoci a bezi na druhou stranu - ma z toho hroznou hlinu. A ja uz tecu. Nakupy to uz se vubec neda, zmizi nekde ta rohem a uz si taha nejakou vec do kosiku, jak ji to vemes nebo jakkoli si proti srsti - rozplacne se na zem a lezi. To je jeji specialitka. Takze nam asi zacina obdobi vzdoru uz? Navic nespi i po tech prochozenych strekach da treba pulhodku odpo a pak civi do 9ti. Bordel vsude nehorazny, ja mam zase zanet dutin a letim na nocni. Co vic si prat? ![]()
@TerezkaSt tak to musí byt mazec, kamarádce to dělala taky holcicka, ale ta je úplný extrém skoro nespi, ujde teda taky dost, vůbec se neunavi a je hrozne vztekla, urvana..ale děla to od malička a teď ji budou 3, nechci strašit
Mareček porad chodí jen za ruku, ja jsem malá, tak mě zada neboli, ale chudáci ostatní….ale jak jsme skoro cely den venku, tak se unavi více..
@Petrussee kez by chtema chodit za ruku, to te zacne placat a spoji si je
jako celkove neni tak akcni a pohyblive dite jako ve srovnani s jinymi a neumi se klouzat neleze cokoli. Ale ta chuze ji proste nejak chytla. To kdyz jsem se ptala tatinka aby pro ni vymyslel nejaky levny sport - tak prej turistika. Asi uz trenuje.
Pak to asi bude nejaky motoristicky sport. Protoze jeji nej slovo - Auto a jakmile ji prijde pochuti jde si ho osmatat, poklepe si na kola, zkontroluje gumy, obkreslu spzku. Znalec. ![]()
@Petrussee no presne, presne! Tady sousedka ma o mesic starsiho kluka nez je Bart, potkavame se spis na dalku protoze se nasi psi nesnesou (ten jejich nase parkrat pokousal, ale nerikam nic, moji sou taky hrozny dementi). Nicmene posledni dobou furt chodim jen na kratky prochazky s Bartem po sidlisti nebo do parku, protoze z toho Bart ma asi nejvetsi zazitek. Mam s sebou jen nositko a psy. No a videla sem jak sousedka furt vyrazela s kocarem, tak sem si rikala, jak je svedomita, ze chodej asi na dlouhy prochajdy. Kdyz sem ji potkala, tak sem ji za to pochvalovala, jak ma vydrz a ona, ze kluk jeste nechodi a ona uz ho neunese, proto ten vsudypritomnej kocar.
Taky se mu prostě nechce. Kluk lezl brzo, krasne povida, ale chodit jeste ne. Je to jen blbej vek, ze na to okoli narazi a je citit ten tlak. Je treba si z toho nic nedelat ![]()
No ne asi, nejvic jsem tu zmatkovala ja. Ted chodi 3tydny a nejradsi bych ji to zakazala, ale zase velka vyhoda byla, ze se pustila a zacla chodit hned jak dospelak. Hugi to bude mit taky tak. Proc by se namahaly, pockaji si az budou pevni v kramflecich. ![]()
@TerezkaSt heled, mně to taky tak přijde. Hugi už ujde i několik kroků jen za jednu ruku a přijde mi docela stabilní, ale sám si ještě netroufne.
@Sissela Ahojky. Ohledne slunecnich bryli jsem dostala radu, ze do dvou let nejsou pro deti vhodne. Akorat kdyztak k mori nebo v lete do hor. Je lepsi chranit klobouckem/ksiltovkou. Takze mazu opalovakem zatylek a oblicej a nosi kloboucek, ten mu nastesti nevadi. Na leto mam pak uv tricka, ty jsou super na koupani a vubec.
@kambalaka @TerezkaSt u nás u dcery i u syna úplně stejné. Dlouho dlouho chodili s přidržením a nechtěli se pustit. A když začali chodit, tak hned hezky
@Bjetuš dík za radu ohledně brýlí
my mame rádi klobouky, dětem hrozně sluší a teď vidím, že i jsou prospěšné ![]()
Ahoj holky,
ohledně brýlí super informace, také jsem je chtěla koupit 😁 jinak Ellďáka mažu normálně 50, obličej a za krkem. Teď jsem sháněla čepici, lehkou, jen takhle když foukne nebo tak. No nikde nic! Přes eshop jsem kupovat nechtěla, Elle to pak většinou neni, buď velká nebo malá. No ale v krámech tragédie. Hlavně tam maj takovej bordel, všechno pátý přes devátý, vim proč nakupuju jen přes net 🤣 no nakonec jsem čepici sehnala u nás v sekáči 😅
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat