TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
10.5.23 21:11

@Ráďa 25 Hugo je prave úplně nadsenej, až mi to přijde neuvěřitelné, jak jsme ho na to plastové odrážedlo posadili s během chvíle pochopil a odrážel se úplně sám a strašně se mu to líbilo. No nic no, hold musí dorůst, píšou tam od 18ti měsíců a 80cm, tak mu kousek zbývá ještě…

• načítám...
7611
10.5.23 21:13

@Bobulka28 Tyjo, klasický pleny… ty co se perou? Tak to fakt obdivuju 👍🏻 na druhou stranu jsem někde zaslechla, ze děti, co jsou na klasických plenkach, tak se rychleji naučí na nocnik, protože precijen ty jednorazovky mají lepší saní a nemají pak takovou motivaci se na ten nocnik učit.

• načítám...
1115
10.5.23 21:20

@kambalaka má klasickou plenu, kalhotkový jsem ještě nezkoušela, zatim to přebalování celkem jde 😅 hlavně na to vždycky zapomenu a objednám x balíků normálních plen 😂 jinak Ellinku musim na nočníku odspoda komplet svléknout, jakože to nemůže mít ani jen shrnutý u kotníků, prostě musím vše svléct, jinak řve 😅 zatím si ee říct neumí, ale je fakt že na nočník chodí asi 3 dny pořádně. No jsem na to zvědavá. A jak jí zabavujem? Občas televize, to jedou reklamy a nebo pohádky na mobilu. Nejradši jí zabavuju hračkama nebo knížkama, ale ne vždy to má úspěch 😅tak pak sahám po mobilu nebo ovladači na televizi.

• načítám...
7611
10.5.23 21:35

@Nikča2020 mně přijde, že Hugo na ten nocnik ještě není vyspělý 😁 ještě asi pár měsíců počkám, teď jak za měsíc rodím, tak jsem fakt unavená a snažím se si věci co nejvíce ulehčit. Takže vaří manžel a já si s Hugem hraju vleže 😁 manzel koupe a já klidně uspávám. Prostě… všechno v poklidu 🙂 a Hugo mi dneska udělal radost, jak si ráno sám vstal, sám si slezl z postele a šel si hrát. Ani mě na to nepotřeboval 😁 třeba to dotáhneme až tam, ze mu večer připravím snídani a on se sám i nasnídá 😁

• načítám...
3961
10.5.23 23:39
@kambalaka píše:
@Bobulka28 Tyjo, klasický pleny… ty co se perou? Tak to fakt obdivuju 👍🏻 na druhou stranu jsem někde zaslechla, ze děti, co jsou na klasických plenkach, tak se rychleji naučí na nocnik, protože precijen ty jednorazovky mají lepší saní a nemají pak takovou motivaci se na ten nocnik učit.

Taky pouzivam latkovy pleny a u starsiho to teda na odplenkovani nemelo vliv - bylo mu uplne jedno, ze je v mokru nebo to ma pokadeny a Mikulas to samy. Kluci jsou cunata :) Nocnik jsem parkrat zkusila, ale zatim na nem vubec nevydrzi, zkusim to v lete. Byt tebou tak se na to ted vykaslu. Budes rodit a resit miminko, nestresuj se nocnikovanim. A pak jo, pak jsou dobry ty kalhotkovy pleny, ktery stahnes a natahnes a pak kdyz uz vicemene chodil jen na nocnik, tak jsem mu davala treninkovy kalhotky, coz jsou normalni latkovy kalhotky s extra savou vrstvou a zachyti takovyto ucurnuti, kdyz to dite uplne nestihne. Ty byly dobry. Ale odplenkovavala jsem v lete, kdyz mi byly 2 roky, to bylo idealni. Mikulaskovi bude v lete rok a pul a obavam se, ze to na nej bude brzo.

• načítám...
7611
10.5.23 23:57

@Bjetuš já to asi nechám až na další léto. To bude Beatce rok a Hugo už bude starší a rozumnější a třeba se s nim už líp domluvím 😁

• načítám...
530
11.5.23 11:27

@kambalaka klasickýma jsem myslela jednorázový, ale ne kalhotkový :D jinak máš pravdu, že to je obdivuhodný když někdo používá ty latkovy :)

• načítám...
motivi
11.5.23 13:16

@kambalaka jo však to uvidíš když je na to připraveny. Malá si začala sama tahat plinu když je pocurana ze ji to je neprijemne tak sme začali zkoušet ale nehrotime to. V lete to bude lepší jak bude litat venku. Ja ji dávám hodně pít teď aby si uvědomila ten pocit ze se ji fakt chce a docela nám to funguje.

Jinak u nás dneska snad nejhorší noc co byla. Malá rvala asi asi hodinu fakt jak bolesti tak sem ji nakonec dala sirup protože nevím jestli zuby zas nebo co ale takhle teda nikdy nervala 8o na zuby nějak netrpěla, jako věděly sme ze jiného leze ale teď má prorizle spicaky dole a už zbývají jen druhé stoličky tak nevím jestli se tam něco děje, ale vidět nic není :nevim: no snad bude dneska dobra

• Upravit
1738
11.5.23 14:41

@motivi tak snad bude fit, kolikrat fakt tezko odhalit pricinu. :nevim:

moje mala ma porad od srpna/zari tech 8 zubu jinak nic :nevim:

• načítám...
7611
11.5.23 14:52

@motivi tak u nás, když řeknu Hugovi, ze jdeme vyměnit plinku, tak mi začne zdrhat 🙈 😁

• načítám...
motivi
11.5.23 20:48

@TerezkaSt no snad jo. Ale takhle sem ji ještě nezazila. Dneska už rýma jak trám tak snad to je k zubum :roll:

• Upravit
motivi
11.5.23 20:55

@kambalaka jo tak u nás sou kolikrát scény a kolikrát přijde a sama si sedne. To je proste na hlavu :lol:

• Upravit
6702
12.5.23 07:18

@kambalaka když spi Hugo sám v pokojiku? Mas chuvicky? Přemýšlím, ze ho taky přesuneme i na noc :think:

• načítám...
1115
12.5.23 07:28

Ahoj holky,

tak my jdeme dnes s Ellunkou na 18m prohlídku, tak jsem na to zvědavá 😁 dostane poslední dávku bexsera, tak snad bude ok. Doufám, že bude dneska zase hezky, že bychom vyrazily na spánek s kočárkem. Manžel jí včera odpoledne nechal spát v postýlce dvě a půl hodiny a večer to byl očistec.

• načítám...
1347
12.5.23 07:36

Ahoj holky, pristi tejden jdeme na treti davku hexavakciny. Meli vasi prckove jeste nejakou reakci? Mam u kazdyho ockovani celkem vitr.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100