TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
2.5.23 06:20

@motivi my budeme pořizovat funny wheels, je takové hodně rozšířené, ale určitě z druhé ruky. MMR máme za sebou a horečku jsme měli pátý a šestý den po očkování, ale může být klidně i po týdnu nebo 10ti dnech…

• načítám...
6702
2.5.23 06:23

@motivi ja odrazedlo pořizovat teď nebudu, zatím chodí venku jen za ruku, takže by to asi ještě neuměl, možná až za rok..přijde mi malej..navíc se to nedoporučuje..venku je hodný a nic speciálního nepotřebuje..na očkováni jdeme až 19.5., odkládali jsme kvůli ryme..reakce muže byt po týdnu až deset dni

• načítám...
2087
2.5.23 11:59

@Bjetuš hypotonické dítě řešila známá, měla „línou“ holčičku(tak nějak se těm dětem taky říká) a ta byla cca třičtvrtě roku ve všem „pozadu“. Hodně to řešili na fyzio, různá vyšetření a pracovali s ní, teď ji je 6 a vše dohnala.

• načítám...
motivi
2.5.23 12:25

@kambalaka jojo vím ze muže až po 10 dnech spis jen tak ze zajímavosti jak ste to měli s detma vy tady. V mem okolí všichni max po týdnu prave, Ale asi to nechám až za ty dva týdny, to nám nikam neutece a tuším ze teď nás už žádné povinné nečeká?

• Upravit
motivi
2.5.23 12:29

@Petrussee jojo to byla spis otázka na ty co nějaké odrazedlo porizovaly třeba pro první děti :lol:
Vím ze se to úplně nedoporučuje, beru to spis jako doplněk když sme třeba u našich a tam vyloženě dětské hřiště není. Naše chodí už víc jak půl roku a teď si to pujcila u kamarádky a bavilo ji to tak mapuju terén jestli má někdo něco osvedceneho.

• Upravit
6702
2.5.23 12:46

@motivi to už by mělo byt poslední povinné, taky doufám, ze reakce nebude nějak pozdě, Kezby nebyla žádná..

• načítám...
1479
2.5.23 12:48

@motivi My máme Funny Wheels, ale nějak ho to nebere :lol: U nás celkově nejlepší hračky jsou nehračky :roll: Včera jsme mu dali ven pískoviště a stejně nejlepší zábava byla s vrtačkou :roll:

Na MMR teprve jdeme 10.5. Taky pak na víkend máme akci, tak jsem zvědavá, jestli to klapne..

• načítám...
7611
2.5.23 12:53

@motivi povinné myslím, ze ne, já jsem teda souběžně s MMR nechávala dávat ještě proti neštovicím. A pak jdeme na půlroční prohlídce ještě na meningokok C a uvažuji ještě o klíšťovce.

• načítám...
motivi
2.5.23 13:22

@wendelina30 u nás si teda na pískovišti vyhraje i 3 hodiny :D ale samozřejmě jak vidí ze někdo něco dela tak jde asistovat a je to větší zábava než hračku :lol:

• Upravit
motivi
2.5.23 13:27

@kambalaka nad nestovicema sem premyslela ale zatím to nechávám, men. C asi taky dáme když sme dali B, ale to máme čas to ještě stihnout.
Na klistovku už je ale nejvyšší čas ne? Aby se stačily vytvořit protilátky než ty klíšťata sou aktivni? Nebo už to je jinak?

• Upravit
1115
2.5.23 14:43

@motivi na klíšťovku se děti očkují kolem 3 let, kamarádce pediatra řekla že ideálně až v 6 letech 😁 já chci Elle dát očko proti žloutence a tubeře. 12.5. jdeme na kontrolu, tak se na to musim zeptat 😁

• načítám...
17878
2.5.23 14:55

Ahoj holky, zdravím od maturit :mrgreen: mrnata hlídá ségra, díky Bohu :roll: Kačula má nějaké období vzdoru nebo co, takže když není po jejím, ječí :mrgreen: včera takhle oblazovala spolucestující ve vlaku :roll:
Jinak, botky má Kačka protetiky, sandálky DDstep, těch se bojí :roll: :mrgreen: protože blikají… Nejoblíbenější tenisky jsou z Decathlonu… má vysoký nárt (po mně), k tomu ještě to sadlicko :lol: a širokou tlapku pí tatínkovi, chuderka naše :mrgreen: velikost 21-22.
Jinak, podle dotazníku je Káťa normální :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jen dle mého vykazuje jisté rysy jako jeden z jejích bratrů, který má Aspergera…no, přežila jsem jedno takové dítě (a studuje prestižní gympl s vyznamenáním), asi zvládnu i druhé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak, Ondřej je pohodar, tak aspoň z jedné strany klid :mrgreen:

• načítám...
7611
2.5.23 15:13

@motivi @Nikča2020 jo, na klistovku je asi ještě čas…

• načítám...
3961
2.5.23 15:14

@Janinac23 Tak to presne mela kamaradka s tou holcickou. Mely jsme stejne stare deti a prestaly jsme se vidat, protoze jeji hypotonicka holcicka jen spala a byla v klidu a muj hypertonicky syn nespal a byl porad v pohybu🙈

• načítám...
7611
2.5.23 15:59

@Bjetuš no tak Hugo hypotonický není, protože to žádný velký spáč není 😁 Hugo teď už zas usina kolem 20:30 a vstává v 5:30 😁 kolem oběda 1 spáneček

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100