TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
30.4.23 10:42

Hugo třeba dělá tohle s prstíkama, když ho přebaluju https://youtube.com/…/dWlMtJAzmxU?… tak nevím, jestli je to normální a označit to v tom dotazníku jako neobvyklé pohyby prsty blízko očí…?

• načítám...
2087
30.4.23 12:04

@kambalaka k těm pohybům, fakt nevím, naše to nikdy nedělala, max jako miminko, když zjistila že má ruce. Ale mě osobně to nepřijde špatně a kdyby to nebylo v nějakém dotazníku, tak se nad tím vůbec nepozastavim. Každopádně obdivuji ten klid na prebalovaku, to my zabavujeme čím to jde.

• načítám...
7611
30.4.23 12:24

@Janinac23 tak Hugo je všeobecně takovej klidnější. Za to jsem ráda, to je jeho přednost a kompenzuje mi tím ty jeho negativa, kterým mi dává zabrat 😁 těma prstikama to dělá JEN na přebalováku. Když mu dam něco do ruky, tak se zabaví tím, co má v ruce a prohlíží si to a kouše do toho. Ale když nic nemá, tak si prohlíží a hraje s těma prstíkama :nevim:

• načítám...
1347
30.4.23 12:27

@kambalaka jasne vsak ja taky nemluvim o tom mit min dite rad, to ani nejde. Taky neni autisticky spektrum jako autisticky spektrum. Kdyz zvladaj zit v pohode, je to neco jineho, i kdyz, nenapada te ze i tak jsou o neco ochuzeni? I pres ten uspech :) Vetsinou tim netrpi oni sami, protoze nic jineho neznaji, ale okoli.

• načítám...
7611
30.4.23 12:39

@kajka kajka já s nikým takovým moc nesetkala, tak nemůžu říct, ale manzel o sobě tvrdí, že si myslí, ze nějakou lehkou formu má i on, ale tenkrát se tyhle screeningový testy nedělaly…

• načítám...
5617
30.4.23 13:26

@kambalaka tak ty testy nedělali ani mým dětem. Poprvé jsem to slyšela až tady. ;) Pokud by ti to dělal až do června, tak se pak na to zeptáš. Ale těch forem je opravdu hodně, kámošky syn se nikdy neusmál, nikdy nenavázal oční kontakt, nemluví vůbec. Oni to navíc hodně zanedbali a tak teď v 7 letech má i plíny :(

• načítám...
1347
30.4.23 13:41

@kambalaka Autismus se da zjistit i v dospelosti, staci zajit za odbornikem. Rekla bych ale ze je to pak dulezite hlavne pro to okoli, aby vedelo, ze to ten clovek „nedela naschval“

• načítám...
7611
30.4.23 13:44

@Ráďa 25 uvidím no, ještě má měsíc a půl, tak je čas, třeba vyšiluju moc brzy. Co Anička, je v pořádku po těch kapkách, co vyžunkla?

• načítám...
7611
30.4.23 13:52

Tady ještě prikladam jedno videjko ze včera - pustila jsem mu sovičku a on si takhle hezky lehnul a koukal na ni 🙂 :srdce:

Načítám video...
  • načítám...
2087
30.4.23 14:52

@kambalaka boží :srdce: u nás by neudělala ani jedno kolečko a už by šla po ní :D

• načítám...
1738
30.4.23 17:03

@kajka kajka tak jsem to v podstate myslela, ale hodne laicky vyrkla :lol:

To uz jsem tu jednou psala, ze ja mam vrozeny hrozny platfusaky a ze jsem si v lete sama poridila barefooty a byla jsem prave prekvapena, ze je to naopak tedy jak pises tak klenba se vytvori tim, ze se posili ostatni svaly, pritom mne odmalicka cpamu ortopedicke vlozky! Klenba se mi vytvorila i ted po 30?

Takze malemu uz poporostla nozka o velikost? O ddstep jsem slysela, ty boty co mam maji prave taky jen podrazku a nic, ale asi by to chtelo zpevnit patu. Podle mne je to mozna i tim, ze ji je i ta nejmensi velikost 18 velka snad o 1,5. nebo to moc hrotim prave kvuli sobe. :nevim:

• načítám...
1347
30.4.23 17:45

@TerezkaSt kupovala sem mu 20 ty Protetiky a bylo mu to akorat. Nedalo mi to a sla radsi do specializovany prodejna pak na premereni, pac mi prislo, ze venku chodi o hrozne moc hur nez doma a ono jo. Mel 21, ale pani rikala at mu vezmu 22. Maji na vlozce jakoby risku a podle ni se da zjistit jestli to sedi akorat s nejakou nalou mezirkou na rust.

Jinak ja mam nohy priserny, mam ohromny haluxy (uz asi 10 let zraly k operaci) a pry by mi barefooty spis uskodily, tak je ani nezkousim. :nevim:

• načítám...
1960
30.4.23 20:58

Holky my mame taky ty atipassy boty a Emma v nich Šmajda tak jsem je oboje vyhodila, pak ma DDstep ty jsou super a pak ma jedny Protetiky. Nejraději ma ale tenisky Lotto, uz ma tedy velikost 22. Na léto ma sandale a jedny mekke boty z Decathlonu.
Jinak u nas bylo podezreni na autismus u starsi dcery prave dle dotazniku ale ve finále nic nepotvrzeno a ted ji je 15 a je ok, bych teda rekla. Jo a nevim zda jsem psala ohledne vysledku prijimacek vzali ji tedy na vsechna gymnazia - mela prijimacky na 3 neb 2 byla klasická a treti pro nejake ty nadane deti…no jde na cesko-britske a druhak stráví zřejmě cely v USA a bude studovat paralelne jak v CZ tak tam. No jsem na to zvedava…
Emma radi porad desne, chodi i nejak později spat takže u nas stale des bes. :)

• načítám...
6702
30.4.23 21:12

My máme DDstep backory a taky ok, ty boty znacku nevím, kupovali jsme ve stejném kráme..ale chodí v nich dobře, Mareček má vel. 21 a má tam ještě místo :D

Koupili jsme nocnik, ale zatím to moc nevidim. Jinak co se týká autismu tak podle mě jeden dotazník nic neřekne. Už je konečně hezky. :andel:

• načítám...
1479
30.4.23 22:47

Mě hrozně nebaví nakupovat boty. Už několikrát se mi stalo, že naše velikost byla úplně vyprodaná a nebylo ani z čeho vybírat :zed: Bez zkoušky si moc netroufnu nakupovat. Maty má teď vel. 22 a něco 23. Značky máme Beda, Mayoral, ale nejlíp chodí v Nike :nevim: Na léto máme zatím jen Slipstopy k bazénu.

My se dneska vydali do Zoo a Maty využíval ukazováček na 100% :lol: :lol:

Holky, plánujete chodit s dětmi na angličtinu? U nás jsou kurzy od 3 měsíců, tak uvažuji, že od září už začneme chodit

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100