Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Zuziky Ahojky, to sou pohodari
Projevovala se ti ta nemoci jinak nez unavou?
@Zuziky no tak ty jsi teda nesmrtelná, klobouk dolů 😁 s takhle malejma dvouma dětma pracovat, to hodně cenim! A ještě komplet péče o domácnost, smekám
já teda chodím na pár hodin měsíčně do práce, ale to hlídá manžel. Jenže to se mi brzy změní, protože mění práci a bude chodit každý den na 8 hodin jako normální člověk 😅 teď má 24hod. směny, takže je doma hodně. No ale tchýně mi nabídla hlídání, je zlatá
tak uvidíme jako to půjde 😁
@kajka kajka to je právě strašně těžké říct, já jsem všechno připisovala tomu, že máme dvě mimina a že blbě spí a že to přejde…zhubla jsem, co se Ondřej narodil, 21 kg(ale zase, bylo z čeho), padaly mi vlasy (a zde, komu porodu nepadají, že)… jediné, co bylo divné -od porodu se objevila nesnášenlivost masa, vůbec mi ho žaludek netrávil, objevovaly se průjmy a tak…a celkově stolice je jiná - a to prý je jeden z příznaků…
A ty výsledky na hormony štítné žlázy mám brutální, některé 100 krát, některé 1000krat mimo normu…
@Nikča2020 hlídání „závidím“
u nás babičky nehrozí, jsou 120km daleko a ani jedna se netvári, že by se hnala do hlídání obou naráz ![]()
Tady holky navlékáme s Hugem kroužky https://youtube.com/…/b9pCtpNOgHs?… už ví, jak jsou po sobě 😁 prosím, toho bordelu si nevsimejte 🙈
@Zuziky No pockej pockej, ty jsi superzena, z tebe budu mit depku
Klobouk dolu, jsi dobra.. zajimave info o te nemoci. Ja jsem po porodu taky hodne hubla a nemuzu to nabrat zpatky. Na krvi jsem byla, vsechno ok a jeste me dr posila na sono bricha. Asi to je “jen dve deti a malo spanku”, ale radsi to pry zkontrolujeme.
@kambalaka píše:
Tady holky navlékáme s Hugem kroužky https://youtube.com/…/b9pCtpNOgHs?… už ví, jak jsou po sobě 😁 prosím, toho bordelu si nevsimejte 🙈
To NENI bordel! Nekdy ti to vyfotim u nas kdyz oba uradujou
Hugo sikovnej ![]()
Hele holky to je vyhoda druhyho ditete - uz jsem zvykla, ze se vsechno toci kolem nej. Nebo kolem toho starsiho. I ten cas pro sebe si umim najit, i kdyz jsem s nima cely den. Varim a uklizim kdyz je vzhuru, kdyz spi tak odpocivam, cvicim, ctu si.. Ale byt jen sama se sebou a delat COKOLIV mi taky chybi, ne ze ne. Hlidani nemam, obcas moje sestra, ale ta ma svoje deti a praci. Tchyne o deti nejak ztratila zajem
Je od nas 100km, ale vidali jsme se dost a ted nema vubec zajem. Navic zdedili psa, kterej je nevychovanej a nevyzpytatelnej, ja se k nemu maly dite bojim pustit, tak tam skoro nejezdime..
@kambalaka píše:
@Bjetuš já myslela ten náš bordel na balkoně 🙈 😁
@Zuziky klobouk dolu, nedala bych to
to proste vím, ženská zvládne vše, ale ja děti po roce a práci k tomu bych nedala..Mareček vydá za 2 děti najednou ![]()
@kambalaka tohle nemáme, ale Mareček skládá kelímky do sebe nebo si postaví komín
..ale jak ten modrý zahodil ![]()
@Petrussee on hodně zahazuje takhle věci, co se mu nelíbí, zahodí. To dělá i s jídlem, ale to jídlo háže všechno, takže ho krmím já. Dam mu sušenku, on ji zahodí, pak ji vezme, kousne si do ní, zase ji zahodí, pak ji zas vezme, kousne do ní, zahodí ji a nakonec ji sebere pes 😁
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat