Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ráďa 25 tak Hugo třeba až bude chodit, tak se mu taky bude líbit venku, zatím chodíme 2× denně (dopo a odpo) v kočárku no… co jiného nám zbývá? 😁 Hugi zase má doma rád takové to stavění, kroužky, knížky, házení těch geometrických tvarů do otvorů… pak koupe hračky psovi v misce, přeskládáva mi šupliky, strašně rád zavírá myčku, jezdí po bytě s jídelní židličkou a vozíčkem… zase je takový trpělivý… každé dítě je jiné… ale andílek to teda rozhodně není. Ty noci jsou furt děs a ta ranní vstavacka v 5 mě taky drtí ![]()
@Ráďa 25 píše:
@kambalaka to je šikulka, Anička na toto musí mít náladu, ona spíš chce být venku.
https://youtube.com/…/V1yodnRWvqk?…
Dobre Anicka! Taky mam spis venkovniho draka
Na jednom hristi tu mame klouzacku, na kterou zvladne vylezt, takze taky uz drandi. Vyleze, sjede, klidne desetkrat a pak hezky spinka ![]()
@kambalaka To jsem se vlastne chtela zeptat, jestli Huga venku vypoustis nebo je jen v kocaru. Ja ho teda nechala lozit po venku davno nez chodil. Oni se na tom vzduchu prijemne a lip unavi.. Verim, ze jakmile zacne venku tapat tak bude lip spat. Ale uz ted se muze vencit ![]()
@Petrussee píše:
Holky přidávám rychlo recept…domácí pribinacek..1 smetana ke slehani (vyslehat), přidat tvaroh..dochutit jak chcete, ja dala kakao a lžičku mouckoveho cukru a dolu piškoty
Taky vyrabim, jsou nejlepsi
Ani ten cukr nedavam, nebo jen trochu vanilkovyho.
@TerezkaSt Aj, bojkot kocaru je peknej vopruz. Chce to se obrnit a nesnazit se v tomhle obdobi nikam dojit
A kdyz ji das v kocarku nejaky jidlo tak by rychly premisteni nezvladla?
Ale jinak je teda dobrej chodec ![]()
@Bjetuš no kdyby bylo hezké počasí, tak bych ho nechala, ale to upršený počasí, aby mi lozil v loužích… nic moc 😁
No jinak smajda na levou nohu. Rikam si, jestli to neni tema botama v attipass, ktery drzi i paticku je to lepsi. Resil ste nekdo? Jsou to boty typu froddo prewalkers. Ma nekdo zkusenost? Mam pocit, ze je budu muset zahodit a koupit v ty 18 jeste tybobuxy.
Na dnešek Hugo nevstaval v 5 ráno, ale v 6:20 💪 no nicméně měl v noci bdělé okno, kdy od 3 do 4:30 nespal a furt mi něco povídal, lezl po mně, tahal mě za vlasy, zdrhal z postele - taky perfektní 🙈 dělají vám to taky děti v noci? Ze se probudí a nechtějí spát? Hugo má tohle už od narození - mezulán jeden
@kambalaka Mareček jednou za čas má taky hodinu až hodinu a půl, kdy nechce spat, tak ho nějak ignorujeme a pak usne..
@kambalaka mala je skoro 14 dní po očkování a od té doby blbě spí(nevím jestli je to tím, ale přesně navazuje). Nejdříve se začala budit x krát za noc a teď poslední dny se budi tak 3× a vstáváme hodně brzo, dneska před 4, včera ve 4, den před tím 4:30. Nechápu. Musela jsem zařadit 2 spánky přes den zase. Snad to brzo přejde. Další očkování máme za 14 dní a úplně se desim
@kambalaka Elli to občas taky má. Vzbudí se s pláčem kolem 2, musim jí vyndat z postýlky, beru k nám do ložnice a to už zdrhá z postele a lítá po bytě 😅
Jinak holky, včera jsme odvezli Elli k manželový mamce, manžel šel dneska do práce, takže mám den pro sebe
ještě se válim v posteli, to se mi hooooodně dlouho nestalo 😅 ale včera už jsem si říkala, že jsme fakt asi starý. Do bytu skoro nad náma se nastěhoval pár. A měli něco jako kolaudačku. No řvali a smáli se jak pominutý, byli jsme je 3× prosit aby se ztišili. A oni no my si jen povídáme. Tak říkám no kdybyste si jen povídali, tak nejste slyšet až k nám 😅 to jsem byla ráda, že Ell není doma, stopro by jí vzbudili.
… jsme mu říkali, že když bude zlobit, tak že půjde do tepláků 😁
@TerezkaSt Šmajdání jsem nezazila, ale asi bych botky rychle vymenila, at to vcas podchytis.
Teda holky, teď jsem začala procitat ten dotazník na autismus a jsem teda z toho jelen 🙈 Hugo třeba neukazuje prstem (nikdy to nedělal), nepředstírá, že by si na něco hrál, nechodí ještě sám, pak otázka č.8 - jestli se zajímá o jiné děti - tak to moc taky ne, to je spíš maminka maminka… pak otázka č.16 - tím si teda taky nejsem jistá, že by se díval tam, kam se dívám já… otázka č.15 - tak jediné co občas napodobuje je “Dupy dupy” jinak ne - ani třeba netleská. No a na to ukazovani prstem jsou tam asi 3 otázky a to Hugo nedělá. On vlastně ukazovacek začal používat až nedávno, doposud všechno i mačkal jen palcem 🙈 to nám ten screening vyjde pozitivní, co pak?
Jinak po dlouhé době jsem si vzala v noci Huga k sobě do postele s tím, ze třeba bude vstavat později než v 5 a dopadlo to tak, že vstaval ve 3 ráno a začal si nejdřív povídat a pak zlobit. Začal mi tahat za vlasy, brát mi polštář, přelézat mě, zdrhat z postele a odmítal spát 🙈 usnul až v půl 5, takže vstaval až v 6:15 teda no, ale být s nim hodinu a půl v noci vzhůru je taky mazec, takže jsem si akorát potvrdila, že ho v posteli nechci 😁
@kambalaka když vyjde pozitivní tak se to sleduje a potom se to za nějakou dobu opakuje a podle toho až se to řeší co vím ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat