TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
27.4.23 13:19

@Nikča2020 tak Hugo si na nic taky nehraje. On si hraje normálně “s něčím”, ale nic nepredstira. Já zase nechápu tu otázku, kdy si prohlíží ruce, nebo jak je tam ta otázka… to Hugo občas dělá, třeba když ho prebaluju, tak se dívá na ruce a točí s nima v zápěstí - někdy. Tak nevím, jak to pojmout - nedělá to vždycky.

• načítám...
5617
27.4.23 13:31

Anička dělá, že krmí panenku, dává jí pít a injekce. Teď hodně napodobuje zvířata, nebo čichá ke květinám a dělá, že kýchá :D

• načítám...
1347
27.4.23 13:31

@Nikča2020 taky me ta otazka prekvapila. Bart si teda rozhodne na nic nehraje… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
2087
27.4.23 13:51

@Ráďa 25 malá taky dělá, že krmí panenku, přikrývá ji, houpe…ty kytičky taky a třeba když vidí něco co trochu připomíná telefon, tak dává k uchu a říká haló.
Ale pamatuju si u syna, že něco začal fakt dělat těsně před tím 18m

• načítám...
1115
27.4.23 14:00

@kambalaka že si ručičky prohlíží je asi v pohodě, spíš asi jestli si je nějak nedává před obličej hodně, nekryje si uši nebo hlavu a tak. No my jdeme na 18m prohlídku 12.5., tak snad bude vše ok 😄

• načítám...
1115
27.4.23 14:01

@Janinac23 @Ráďa 25 jo tak Elli mi panenku podává 😅 občas si jí dá do kočárku a vozí jí. Pak jí vyndá a hodí na zem 😅 když pšíknu, tak mě napodobuje a pšíká taky 😅

• načítám...
6702
27.4.23 14:14

Mareček si sám nehraje natož aby si na něco hrál :mrgreen: :roll:

• načítám...
7611
27.4.23 15:21
@Nikča2020 píše:
@kambalaka že si ručičky prohlíží je asi v pohodě, spíš asi jestli si je nějak nedává před obličej hodně, nekryje si uši nebo hlavu a tak. No my jdeme na 18m prohlídku 12.5., tak snad bude vše ok 😄

To zase ne, je to spíš občas, že si je prohlídne a zakroutí s nima v zápěstí, ale to je tak 2× za týden. Ale co mi dělá, tak se balí dekou do palačinky nebo přehodí přes sebe deku a leze po bytě 😁 mně to přijde roztomilý, tak snad je to normální

• načítám...
1960
27.4.23 15:28

Ahoj holky Moc vás všechny zdravím tak už mám nové poprsí operace snad v pohodě na sále jsem byla 3 hodiny ale řekla bych že operatér odvedl dobrou práci. Test na autismus už jsem s emmou taky dělala vyšlo to všechno v pořádku ona si samozřejmě nejčastěji hraje buď na to že pracuje na notebooku a nebo že telefonuje má to ode mě jednoznačně odkoukané teď když je s chůvou tak si hraje na to že něco vaří případně dává pít z hrnečku hračkám takže to beru že má tenhle bod splněný…jinak je s námi ted na týden tatínek ;) Tak jsem na to zvědavá jak se bude o emmu starat…dnes byli vyzvednout ty brýle zatím teda ještě nepřišli domů tak snad se mi po cestě neztratili :mrgreen: :mrgreen:
Zítra bych měla vědět výsledky starší dcery na přijímačkách Tak doufám že se do té své vysněné školy dostala. Minulý týden jsem byla v Berlíně byla tam zastávka tak to také stálo za to a ve středu už zase sprintuji přednášet😄

• načítám...
1115
27.4.23 16:45

@kambalaka určitě to je v pohodě 😁 a to že se balí do deky si myslím, že je normální, prostě si hraje. Myslím, že kdyby bylo něco v nepořádku, sama bys to poznala 🙂

• načítám...
2087
27.4.23 20:54

@sofie_13579 super, že to máš za sebou. Bylo to bolestivé? A tys to měla v plánu už dlouho, že po porodu nebo jak tě to napadlo? A šla jsi na zvětšení/zmenšení nebo jen nějaké tvarování? Kamarádka chce taky, hlavně kvůli „vykojenym“ a dost se boji, tak to pořád řešíme 😀

• načítám...
1738
27.4.23 23:23

Holky co jste psali, ze ditko porad obraci misku - recenze na silikonove nadobi z Kaufu - nepremozitelne. :lol: Moje ditko tak miluje vodicku z okurek, ze se ji snazila podlomit i priborem aby ji vypila a nic. Musela ji vylizat jak kocicka. Mozna nechutne, ale zabavi ji to na dobrou dobu a mami muze cist emimino. :pankac:

K te soli - zrovna vcera byla reportaz v udalostech, ze cesi presoluji az 3× denni davku dokonce skolni jidelny, ze denni davka je kolikrat v polivce. :nevim: je to hodne o zvyku. Nicmene sul nad zlato. Ono vubec nejlepsi recept na maso co znam je kure na soli. Proste pytel/kilo soli a na to polozit kure a vubec nic dalsiho nwpodlivat nic. Jen saunit to kure a celou dobu neotvirat. Znate? Zarucene nejlepsi kure. :palec:

K te unave. To se neda s kambalaka vubec srovnavat. To ja chtela spat cele tehu a k tomu mit dite? 8o Nebo vic. Respekt. 8o Ja to mam asi podobne jako @wendelina30 Urcite se to neda srovnat s fyzickou praci (a treba 12kou)! Ja jsem spis vypleskla z toho, ze se vse toci kolem male a ja nic neudelam, zadny cas pro sebe a prave chybi takove to „nicnedelani“ nebo cehokoli delani. Mne kdyz se nekdo zepta co delam - „dite“ - ikdyz jako dokopy toho moc neudelame proste tu musim byt. :nevim: Do toho puluvazek a nocni a to davam v pohode. Mam pocit, ze si tam chodim odpocinout. Vyspim se 5hodin dopoledne a pres den jedu na novo s ni. Ale co bychom z lasky k nim neudelaly. :srdce:

• načítám...
6702
28.4.23 07:44

@TerezkaSt Mareček se vzteka, když to nejde otočit, máme taky jednu, co se lepí ta miska..vše se točí kolem nich no, malý generálové :mrgreen:..vše člověk plánuje tak, aby stihlo dítě jidlo, spanek..taky mi chybí, ze když se mi nic nechce dělat, tak nemusím..člověk musí, Ikdyz nechce..ale mám pro sebe 1,5h týdne, když jdu na jógu, lepší něco než nic..

• načítám...
7611
28.4.23 08:02

@TerezkaSt víš… mně by stačilo, kdyby Hugo nevstaval v 5 ráno, to mě ubíjí 🙈 dnes budicek v 5:03 - strašný. Je úplně jedno, kdy jde večer spát. Teď se ho snažím teda ukládat dřív. Predtim usinal kolem 21 hod, teď v 19 koupeme a jde spát. Včera teda jsme ho s manželem uspavani hodinu a půl a stejně usnul až v 20:45 🙈 nezničitelnej. A to přes den spal hodinku a půl hned po obědě. Terminátor je to 😁

• načítám...
17878
28.4.23 08:04

Ahojky holky, jdu vás pozdravit, psala jsem kdysi na začátku a pak přestala stíhat, tak vás tak jednou za týden dočtu :lol:
Ale proč píšu, chci utěšit @kambalaka - máme Kačku narozenou 6.12.21 a Ondřeje narozeného 13.12.22 :mrgreen: jako jo, je to mazec, to nepopírám, tatínka máme věčně pryč, ale sedá si to, Kačka prcka miluje (občas se bojím, že ho samou láskou zabije :mrgreen: neexistuje je nechat bez dohledu…sedla si na něj, snažila se ho zvednout z hacatka, otočila mu na sílu hlavu, aby na ni koukal :mrgreen: ), Ondřej je neskutečný pohodar…po živelné, vzteklé, neuvěřitelně šikovné, ale fakt raploidni Káče je mimino, co leží a usmívá se fakt paráda :mrgreen:
Hele, zvládám s nima pracovat.. dělám 2 firmám účto a teď jsem začala jeden den v týdnu učit (to je hlídá ségra, jinak jsme úplně bez hlídání), jezdím s nima vlakem, nakupuju, denně vařím…
Ale unavená jsem děsně :mrgreen: a pozor, u mně ta únava byla známka nově spuštěného autoimunitního onemocnění štítné žlázy..
Takže holky, pokud se vám něco nezdá, šup na krev..

Píšu, jak je Ondřej pohodar a aktuálně ječí, protože si dal na hlavu deku a neumí se vyhrabat :mrgreen: jdu ho zachránit :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100