TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
24.4.23 15:14

@Sissela já jsem odnaučovala noční mléko úplně stejně. Ze začátku řval i 2 hodiny v noci - základem je NEPOLEVIT! Protože ona už takhle ví, že si to mléko vyřve. Trvalo nám to týden - byl to fakt boj, ale já ani po týdnu nepolevila a pak už to přestal vyžadovat, protože věděl, ze proste nedostane. Hold se pláčem ze začátku unaví a usne a později to pochopí. No holka… není to jednoduché

• načítám...
7611
24.4.23 15:18

Tolik k našemu bordelu, který dokáže udělat náš Hugo během chvíle 😁

• načítám...
173
24.4.23 15:29

@kambalaka já ten náš bordel ani nemůžu vyfotit.. :lol: by mi praskl foťák v mobilu.. Ale musím říct, že se zlepšujubs trpělivosti.. Ze začátku jsem to pořád uklizela.. Ale nemá to cenu.. :D

@Sissela já si taky nevím moc rady.. Večer ho dává spát manžel ba to mliko nechce, ale když ho dávám spát já, takntaky nedá jinak, než jen s mlikem.. Ale lepší se mu spánek.. V noci se budi 1-2×, ale nechci si to zakriknout.. ;)

Jinak už jsme celkem vyměnili kočárek za trojkolku a je to bezva.. :palec: teď má ale největší zálibu házet kamínky do kanálu.. :lol: to je zábava na hodiny nebo dokud nenachází do kanálu co vidí.. :dance:

• načítám...
1347
24.4.23 15:53

@Sissela Je to tezky, ja sem celkem kovana v tom bejt neústupná uz od psů. Bez toho to nejde, ale u dítěte je to úplně jinej level! Jsem rada, že se kluk odstavil sám. Úplně si umim predstavit ty nervy :lol:

• načítám...
6702
24.4.23 18:04

@Sissela a mám dudlik? Ja vždycky dala dudlik a pak ho placam, pusinkuju, objimam..a na odpolední spanek bych zvolalila třeba kočárek, místo prsa..

• načítám...
1738
25.4.23 06:05

Takova normalni vecere??!! 8o

• načítám...
7611
25.4.23 06:33

@TerezkaSt já Huga nemůžu nechat samotného jíst, on jak vidí talíř nebo misku s jídlem či pitíčko na stole, tak to hned hodí na zem 🙈 anebo si poprvé sáhne do misky, kouká na mě a mezitím se s jídlem blíží k puse a na poslední chvíli to zahodí a ostatní převrátí na zem 🙈 a lahvicku s vodou taky zahodí - mezulán

• načítám...
1738
25.4.23 12:17

@kambalaka to musi byt ala komedia :lol:

Spis se jako divim, ze ji kysele chutna a nalev je slany (oplachuji). Ale koukala jsem, snad to na skodu neni. Odkdy chcete ditkum davat slane?

• načítám...
motivi
25.4.23 12:47

@TerezkaSt naše malá má taky rada kyselé okurky a kysane zelí co máme domácí :lol:
Já teda nevím jak úplně myslíš slané, ale já malé některé věci malinko solim kvalitní soli aby to mělo chuť. Většinou pouzivam nějaké kořeni s bylinkama pro děti, trosku česneku a tak.

• Upravit
173
25.4.23 12:57

@TerezkaSt Davidkovi dávám stejné jídlo jako nám, snažím se nesolit nijak extra, ale zvlášť mu nevarim od doby, co mu nemixuju.. Stejně tak sladké.. Jí naše buchty, palačinky s dzemem, už ochutnal i nuttellu, kinder čokolády..

• načítám...
6702
25.4.23 13:01

@TerezkaSt ja jidlo trochu solim :nevim:

• načítám...
7611
25.4.23 13:02

@TerezkaSt já jídlo taky střídmě solím.

• načítám...
1738
25.4.23 15:02

Ja nesolim, protoze mne samotne prijde vsechno strasne slane. Jidlo dochutim az kdyz to odeberu. Tak jasne ono u nich jde spis o to predavkovani, i ten jod ze soli je urcite dulezity. :nevim:

• načítám...
1115
25.4.23 19:51

Já solim jen trošku, ale solim 😁 už chci aby Ell jedla s námi skoro všechno 🙂

• načítám...
459
26.4.23 11:12

@kambalaka @Ssfr85 @kajka kajka @Petrussee Holky děkuju za reakce, no nervy to teda jsou, já jsem z toho úplně hotová, hlavně jak spí s náma v posteli, tak ona se prostě v noci přitulí, se zavřenejma očičkama hledá pusinkou prso a pak se přicucne, jakmile nic nenajde, začne plakat a vydrží to fakt dlouho, samozřejmě se probudí a jedeme s uspáváním úplně nanovo. Budu muset přes den nějak extra odpočívat a sbírat síly na noci, abych to odnaučování nějak zvládala… Jinak dudlík nemá, cca od půl roku nám ho začala vyplivovat.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100