TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1115
20.4.23 16:55

@wendelina30 Elli už je teď se zubama taky přístupnější, nemusim už moc zaléhávat a čistit násilím 😅

• načítám...
3961
20.4.23 17:47

U nas teda nechut k cisteni zubu pretrvava. Jen malokdy to neprořve. Ale neprozivam to. Pres tohle proste nejede vlak, rano a vecer cistim. Zpivam pisnicku na melodii Ja mam kone - Ja mam zoubky, cisty/bily/zdravy/silny zoubky, to jsou zoubky my. Cistim si je rano a cistim si je vecer.. ale pres ten rev vetsinou neni slyset :D

Mam starsiho syna na skole v prirode, tak zazivam tyden s jedinackem - zajimavy, trochu nuda :lol:

• načítám...
3961
20.4.23 17:49

@TerezkaSt No jasne, leginy/pohodlny kalhoty a tricko, nazouvaci tenisky bez tkanicek.. i se v tom citim dobre :)

• načítám...
1479
20.4.23 21:31

My používáme sonický kartáček a pak dočišťuji jednosvazkovym a dávám ochranný gel. Na tom sonickém se mi líbí, že svítí a je pěkně na ty zoubky vidět. Ale jestli to má nějaký vliv na čištění, to nevím :nevim:

• načítám...
7611
20.4.23 21:41

Normálně poslední dny mám strašný problém večer uspat Huga. Jak vstává ráno brzy, tak usíná ještě před obědem - většinou v kočárku při venčení psa a to ho úplně v pohodě prenesu do postýlky a spí cca 2 hodiny. Pak celé odpoledne je vzhůru, před 8 večer jdeme koupat, pak uspavam a Hugo dělá strašný kraviny - kope do zdi, balík se do deky jako do palačinky, přitom křičí “já spát nebudu” (obrazně řečeno), slejzá z postýlky a chce si hrát nebo se staví, dělá komíny a já to po hodině vzdávám a volám manžela, ať mě vystřídá. No a jemu usne do 2 minut 8o já to vůbec nechápu, co se to teď děje… proč mně dělá takové kraviny a s nim usne hnedka…

• načítám...
1479
20.4.23 21:46

@kambalaka U nás je to přesně naopak. Se mnou je úplně v klidu a když se přiblíží manžel, tak začne dělat kraviny. Ale on ho k tomu dost hecuje :zed: Ale přímo s usínáním teď problém není. Jak spí jen 1× denně, tak večer odpadne hned :lol:

• načítám...
2087
20.4.23 21:52

@kambalaka zkusila bych to prohodit, ať začne s uspáním rovnou chlap a jestli taky bude dělat blbiny.

Jinak těžko říct, naše vstává ráno v 6 nebo chvíli před a chodí dopoledne spát taky před obědem, někdy po 11 a večer ji musím dát spát v 19 hod nebo chvíli před. Kdybych šla v 8 teprve koupat, tak by chytla druhý dech a taky by nespala (vyzkoušeno, že když se přetáhne, tak nemůže usnout)

• načítám...
7611
20.4.23 22:30

@Janinac23 a jak dlouho ti spí přes den? Hugo taky vstává mezi 6-6:30 a pak odpadá kolem 11 a je schopný spát 2-3 hodiny 🙈 pak nevím, jestli by usnul v 19hod, to mi přijde brzy… on fakt mi usina až v 21:30 - hrůza toto. Se bojím, ze když ho dam spát moc brzy, tak bude mít ty noční bdělá okna, jako měl dřív 🙈

• načítám...
motivi
20.4.23 22:50

@Janinac23 u nás to stejne. Malá teda vstává kolem 6:15-30 spát jde ve 12 a spi cca 2 hodiny. Spavat ji davame mezi 19-19:30. Jak je to později tak to bych tam ležela hodinu a půl a nemohla by zabrat.
Výjimka je když sme někde na víkend třeba a fakt má vyžití, ze je dost lidi a ona lita, tak to má třeba o hodku posunuté (ale to fakt musím vidět ze ta únava na ni ještě nepada)

• Upravit
motivi
20.4.23 22:52

@wendelina30 :palec: jo ten bob a bobek kartacek není úplně sonicky v tom právem smyslu jako třeba Philips. On se spis chvěje ale ten čisticí pohyb musíš udělat ty, kdežto napr philips jen prilozis na zub a už žádný pohyb nedelas, protože “kmitá” sám. Mám ho taky rada ze sviti, vždycky objevim díky tomu světlu novy zub :lol:

• Upravit
motivi
20.4.23 22:57

A k tomu oblékání- tak já to mas úplně opačné :lol: rada se oblecu jak sem byla zvykla když jdeme ven protože mám pocit ze sem nevypadla z “normálního “ života :D casteji teda nosim tmavší barvy teď kvůli počasí když ji musím poponest ať nejsem úplně jak prase od těch bot okopana ale jinak se vlastně v šatníku nic nezměnilo :lol: takže u mě leginy jen na doma :lol:

• Upravit
7611
20.4.23 23:47

@motivi tak já to příští týden zkusím - uložit ho dřív a uvidíme… teď o víkendu jedeme k rodičům, to bude celé posunuté

• načítám...
472
20.4.23 23:54

@kambalaka my máme 6

• načítám...
1738
21.4.23 01:22

Dneska bylo peckovni pocasi. Prosim vas co mely vase deti prvni barefooty typu froddo prewalkers - taky vam prislo ze v tom hrozne smajdaj? Jako asi je to prirozeny ldyz jeste nemaji vyvonutou klenbu, ale mala ma i levou nozicku vic projmutou nez pravou. V botach co uz maji plnou podrazku to vypada ok. :nevim:

• načítám...
1738
21.4.23 03:30

@Janinac23 ja poridila softshellku co je zaroven k takova elegantni. Takze ji ted nosim porad i s temi podpatky se hodi. A ty boty jsou od crocsj a pritom taky elegantni. :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100