TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
23.4.23 19:35

Hugo mi teď začal všechno okusovat. Okusuje nábytek - stůl, židle, ubrus, všude máme rýhy od zubů, prokousnuté ubrusy apod 🙈 takový malý upír je to 😁

@Petrussee Hugo nemá na vybranou, až budu v porodnici, bude tu mít jen tatínka a budou to muset kluci zvládnout spolu, tak ať už trénujou, hold si Hugo nemůže vymýšlet :nevim:

• načítám...
6702
24.4.23 06:37

@kambalaka tak to kousani doufám, ze Mareček dělat nebude, občas kouše mě :mrgreen: :roll:, ale jak to tu máme nové, tak stačí, ze vše patla, zdi boucha..hrůza :zed: Mareček když mě nevidi tak dobrý..ale jak jsem doma, tak ho mám porad u sebe, jak jdu do vany, boucha na dveře..a když se koupe tatínek tak mu to je fuk :D

• načítám...
7611
24.4.23 08:24

@Petrussee tak nám leze do koupelny oběma. Akorát ho nelákáme my, ale ta vana, do které hází všechny hračky, krémy, různé věci, co po bytě najde, takže když necháme přes den otevřenou koupenu, tak večer máme co uklízet 😁

• načítám...
5617
24.4.23 11:26

@kambalaka jojo,to znám :D Ale tatínek to neznal a pak se divil. Napustil jí vanu a než se otočil, tak tam měl ve vodě ručník i pyžamo :lol:
Anička už věci neokusuje, ale občas kousne nás. Třeba včera mě kousla a mám tam pěknou modřinu.

• načítám...
1347
24.4.23 11:45

Cau holky, porad Vas ctu i když vetsinou nemam cas prispivat. Dneska ma Bart 16 mesicu a kdyz si to straduje po svych tak nechapu kam ten cas utekl.

Byli jsme ted na druhe vakcine Bexsera. Bylo to asi prvni ockovani na ktere nezareagoval extremne vysokou teplotou, ale zase mu to hrozne rozhodilo spani. Budi se i 15× za noc a place dost neutesitelne. Podezrivam, ze ho i bolej zuby. Zkusim mu dat Nurofen jestli mu to neulevi. Zacinam z toho bejt docela vyrizena, protoze co nenaspim v noci pres den nedozenu a sem pak uplne vyrizena. Uspavani je u nas v pohode, polozim chvilku mu neco vypravim a spi. Ale ty noci… :zed:

@kambalaka jsou i levnejsi jesle. Kamarad dava dceru do jesli, ktery maji navic od 2. roku zarizene na par hodin tydne nejakou dotaci od statu, tak plati jen zlomek castky. Mozna i tech par hodin by se ti hodilo po porodu. Zkus se optat po okoli, nejaka skolka na Ph 13 urcite bude mit taky vyrizeno :).

Jinak u nas vse pri starem, jen se ted Bart zacina vztekat a vzdorovat az extra narazi na moji blbou povahu, tak se tak navzajem nasirame :lol: Venku mu vubec nevadi i kdyz se ode.me vzdali mega daleko nema vubec tendence jit za mnou, ze by se treba bal ze mu utecu, co znam od kamaradek a jejich deti, tak to u nas vubec. Jak jste psaly, ze deti chodi na druhou stranu nez chcete, tak u nas je to stejny. Nejhorsi je, kdyz se mi rozebehnou dva psy a Bart kazdej na jinou stranu. Njn, je to jen faze…snad to brzo prejde.

• načítám...
6702
24.4.23 12:13

@kajka kajka Bart už je chlapák :D Mareček chodí venku jen za ruku..zatím teda..a ja mám klíště, takže se neboj, ze by šel jinam než ja, on ani doma nejde do jiné místnosti, když tam nejdu ja :mrgreen:

Má navíc ještě mazlici období, takže je na mě nalepeny ještě více :mrgreen: a už ochutnal pisek a kameny :roll:

• načítám...
7611
24.4.23 12:56

@kajka kajka @Petrussee buďte rády, ze vám už kluci chodí, Hugo je nejakej extra línej. Já doufám, ze to do 18ti měsíců stihne. Jako staví se u nábytku a obchází ho, ale k ničemu víc se zatím nemá. Na cvičení mě cvicitelka uklidňuje, ať si z toho nic nedělám, že je tam Hugo nejmladší a ze to určitě brzy přijde, ale připadám si tam blbě, všechny děti tam už lítají a Hugo tam sedí nebo leze po čtyřech. Moji rodiče zase, ať ho už zkouším dávat na nočník, chci počkat na léto, bude to jednodušší, teď by z toho nocniku ještě ani neuměl vstát 😁 taky bych s Hugem šla už ráda ven jinak než v kočárku, snad bude brzy ťapat no… měl by do 18ti měsíců - to je vývojový milník, tak snad to zvládne, abychom to pak nemuseli řešit 🙈

• načítám...
2087
24.4.23 13:11

@kambalaka neboj, začne chodit a určitě brzo :wink: co si tak pamatuju, tak ve více věcech si dával čas a je to prostě kliďas, což taky není na škodu. Je to šikulka a až se bude cítit, tak začne chodit. Obcházet nábytek podle mě stačí a zbytečně bych se nestresovala. Dej mu čas jaký potřebuje a buď pyšná na to jak je šikovný, jak zvládl přesun do velké postele, jak si krásně čte a spoustu dalšího :srdce:

• načítám...
1347
24.4.23 13:15

@kambalaka Bartovi trvalo obchazeni nabytku nejakych 5 mesicu. Neboj, ma cas. :)

• načítám...
7611
24.4.23 13:24

@Janinac23 @kajka kajka ja vím, ze má spoustu předností, je relativně klidný, poslední dny i fajn, jak neknoura, ten přesun do pokojiku zvladnul fakt dobře. Dokonce teď 3 noci za sebou mi spal - nekecám - celou noc, to se mi od porodu nestalo. Měla jsem ho přesunout už dřív. Škoda jen, ze se stejně nevyspím, protože teď ke konci těhotenství mi to v noci prostě nejde 🙈

• načítám...
6702
24.4.23 13:36

@kambalaka u nás na cvičení všechny nechodí, kamarádka má 18m a taky nic, na rehabilitace sice chodí, ale rekli ji, ze proste ještě není připraveny :nevim: za chůzi jsem rada, mě by nevadil kočárek, ale Marecka nebaví už delší dobu, vydrží max hodinu a musím ho něčím uplácet :zed: takže se těším až budeme na zahradě, bude mít Písek, klouzacku a snad dá chvíli pokoj :mrgreen:

• načítám...
7611
24.4.23 13:49

@Petrussee tak Hugo je se vším pomalejší, první zub v 11 měsících, posadil se až po roce, poprvé se postavil až v lednu… no už aby chodil 🙈

• načítám...
459
24.4.23 14:38

Holky, snažím se poslední dny uspávat jinak, než kojením, ale je to tedy jedna velká katastrofa :zed:. Malá naprosto ignoruje všechny moje pokusy o její uspání a vytrvale přečkává všechny uspávací metody, dokud nedostane prso.. Uf, nějak nevím, co s tím.
Chtěla bych pomalu přestávat s kojením, ale malá má tu spánkovou asociaci s kojením strašně silnou.

• načítám...
1347
24.4.23 14:57

@Sissela Proste ji na konci nedat to prso. Taky bych si pockala :lol:

• načítám...
459
24.4.23 15:09

@kajka kajka :lol: :lol: :lol: Já vím, jenže já už pak vysílením povolím, když vidím, že nic jinýho prostě nezabírá a malá pláče.. Ale vím, že jsem v tomhle hrozně měkká :oops:.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100