TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
14.4.23 17:44

@Nikča2020 ono se to u těch dětí furt mění. Najednou je hodně co zkoumat. Hugo už je ráno nedočkavej. Já mu dám mléko a vypustím ho do terénu a ještě s manželem ležíme. On je schopný půlhodiny řádit po bytě a vůbec nás nepotřebuje 😁

• načítám...
459
14.4.23 19:14

@kambalaka Tyjo, děkuju moc za inspiraci na recepty, Hugísek se teda má, jídlo vypadá skvěle, z těch fotek bych si dala úplně všechno i já :lol: :pankac:.
@Logodice Děkuju za tip, to mě nenapadlo, zkusím. Zkoušela jsem jen červenou čočku, která ale úspěch neměla (byly to takové placičky z ní, je ale fakt, že byly takové suché, hodně hutné..).
@motivi Díky za podporu, to je fakt, můžu být ráda, že jí chutná maso i zelenina.. jen pak mám pocit, že bez příloh má pak po obědě zase brzy hlad, jak píšeš, přílohy trochu víc zaplácnou žaludek :).
@Petrussee Uf, uf, tu kombinaci znám, ať je brzy lépe! :kytka:

• načítám...
459
14.4.23 19:17

My máme teď nějaké období vymezování nebo vzdoru, či co :think: :D. Malá si to venku nebo v obchodě štráduje téměř vždy na opačnou stranu, než jí lákám a pořád „odporuje“ (jsou to takové momentky přes den, těžko se to popisuje…), když to někdo vidí na chviličku, je to vtipný, ale mě z toho jde tedy po celém dni hlava kolem :dance:. Její nejoblíbenější slovo je aktuálně NE! :lol:

• načítám...
3555
14.4.23 20:51

@Sissela malej to má podobně. Otočí se a utíká. Otočím ho, dva kroky, zase zpátky a když za ruku po mém směru, tak si klekne a beee. Nechám ho. A za chvíli jde :mrgreen: naštěstí se dá dát ještě do kočáru, když potřebuji a je rozlítané venku. Taky jsme byli ve městě na písku a mamina tam začala mlátit kluka dodat po zadku, malej začal taky brečet a matka ho ještě povalila našeho na zem a jen na něj promiň. No šli jsme dál od nich, k jiným dětem. Nějak jsem to neřešila, byla by hádka. Nic se nestalo. Ale musím si zvyknout na různé situace atd.
Jinak malej nám ji úplně všechno. Dnes měl guláš a zel polévku, chleba máslo pažitka, hruška, hrozny, rajče… Stolice paráda a v noci bez pití, až do rána. Je to kyselina. A jsem ráda, že mu chutnají játra atd. Já to nejím, ale neznamená, že nebude ani malej. Přijde mi, že toho sni i víc než já :mrgreen:
A začínám mu dělat pokoj. Nějaké nálepky na zeď, rostoucí metr, silnice a auta, skříň a postel koukám, jakou

• načítám...
6702
14.4.23 20:54

@Nikča2020 děkujeme :srdce: u nás se uspava i hodinu :roll:

• načítám...
7611
14.4.23 21:16
@Petrussee píše:
@Nikča2020 děkujeme :srdce: u nás se uspava i hodinu :roll:

Já taky uspávám i hodinu. Dneska teda výjimečně uspává manzel, ale Hugo ještě nespí. A to šel spát po obědě a podotýkám, ze ráno vstaval v 5:55. Prostě není spáč. Ráno zase vstane mezi 5:30 - 6:30. Hrůza toto 😁

• načítám...
5617
14.4.23 22:02

@MILINKA35 Já jsem tenkrát pokoj malovala, je to tam pořád :jazyk: A letos v létě to budeme muset sundat, protože dcerka už chce pokoj pro slečnu. :palec:

• načítám...
1738
15.4.23 07:24

@kambalaka to Hugisovo jidlo je naprosto dokonaly jak do casopisu. :palec: Co je to vlevo dole?

Taky se mi libi tvuj uces premyslim, ze Si taky necham udelat takhle tu pfinu je to takovy maminkovske a vycesany culik nosit ja nemuzu.

Tak ti preji ten posledni mesic a kus do porodu hooodne odpocinku.

Zajimave jak maji deticky rozdilne chute. Emi zase narozdiö od Anicky miluje chleba a brambory.

• načítám...
1738
15.4.23 07:26

@Ráďa 25 teda jsi moc sikovna bylo by mne lito to davat pryc. Tvoje prvni dcera je teda jina nez anicka.

• načítám...
7611
15.4.23 07:42

@TerezkaSt vlevo dole jsou gnocci s kurecim masem a rajčatovou-smetanovou omáčkou 🙂

• načítám...
6702
15.4.23 08:57

@kambalaka Marecka tatínek neuspi, když jsem doma, to úplně jeci :zed:, uspi ho jen, když jsem pryc..takže si to dneska zkusi :D, ale spac taky není..vstává kolem 6 ať jde spat kdykoliv..

• načítám...
7611
15.4.23 09:14

@Petrussee heled, Hugo už není malej, tak jsem tatínka nechala potrápit 😁 uspaval ho skoro hodinu. Ale aspoň zjistil, ze to není sranda. Pak mi vyprávěl zbytek večera, jak to probíhalo 😁 Hugo při uspavani neječí, ale dělá kraviny - kope do zdi, staví komíny, tahá nás za vlasy, šťourá se nám v nose apod. 😁 a když už si myslíš, že usíná, tak se najednou posadí a začne nám něco povídat 🙈 😁 včera usnul až po desáté

• načítám...
2087
15.4.23 11:40

@Petrussee takhle to bylo dlouho u nás, neuspal nikdo jiný než já a ani když se probrala během spánku a začala plakat, tak jenom já ji hned uklidnila. Ale teď už je to v pohodě, je to o zvyku asi🙂 ale samozřejmě stejně ukládání do postýlky je skoro vždy na mě, naštěstí je to u nás otázka dvou minut 🙂

• načítám...
2087
15.4.23 11:42

@kambalaka 😀 pobavilo mě to, jak jsi psala, že ti chlap pak vykládá co všechno malej dělá v postýlce 😀 to u nás, když chlap chvíli hlídá, tak pak vykládá taky co všechno to dítě dělá a myslí si, že to jinak vůbec nedělá 😀

• načítám...
7611
15.4.23 13:02

@Janinac23 je to asi všude stejný, on ho míč neuspává, jen, když ho fakt poprosím. Ale on zase koupe s teda vaří teď víc než já. Takže já uspavam Huga a manzel nám zase připraví mezitím večeři. Ale teď máme to uspávání divoké. Včera usnul po 22 hod, vstaval v 6:45 s teď po obědě jsem na něm videla, jak je unavenej, ale upsala jsem ho až po 3/4 hodině 🙈 dříve to taky byla otázka chvíle… nechápu…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100