Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ssfr85 gratuluju
snad to vyjde
@kambalaka vy jste fakt odvážný
ja bych to nedala, ja se tak těším až půjde do školky
, ale je fakt, ze co slysim, tak je lepší, ze si děti vyhrajou, Mareček hrozne otravuje, vůbec si neumí hrát sám..ale přítel nechce ani dítě a ani psa ![]()
@Petrussee no, tak my máme psa i dítě 😁psa jsem si adoptovala - manzel si ho přivedl z předchozího vztahu 😁 já vždycky chtěla mít dvě děti, ale klidně bych ještě rok pockala. Ale manzel řekl, ze buď teď hned anebo pak už ne. Ze se těší, až děti povyrostou a budeme zase moct si někam vyrazit, ze tenhle “domácí” život je na hlavu 🙈
@Ssfr85 jeeee, držím moc palečky. Ale už je tam krásně vidět
a co by jsi chtěla?
@kambalaka budeš průkopnice.. A budu čerpat rady od Tebe.. ![]()
mě to kalkulačka vypočítala na 16.12.
Davidek je 26.12..
takže by mohli slavit narozeniny spolu ![]()
@MILINKA35 vždycky se mi líbilo mít páreček
.. Ale po tom, jak dlouho nám nešel Davidek a ted po ročním snažení to vypadá, ze se opět zadarilo, je mi to asi jedno.. Jen bysme meli s manželem problém u druhého kluka se jménem..
![]()
@Ssfr85 jméno vymyslíte 🤗 to už je to nejmenší. Je úžasný, že se to povede. Ať tak či tak. Držím moc palečky a bylo by to super, s tím datumem.
@Ssfr85 Moc gratuluju
Kdyby to byl chlapeček, tak dejte třeba Šimona (22.12.) a všechny oslavy máte při jednom
![]()
Já už se teď taky cítím o něco víc psychicky připravená na druhé. Ale zatím jsem začala brát jen Femibion a žádné velké snažení
![]()
Jste hrdinky. Manzel sice o druhem mluvi, ale ja teda zatim nechapu, jak se dve deti zvládají. Mam problém i s tim jednim 🤷.
Taky dvě děti takhle blízko sebe oceňuju, ale moc přeju a doufám, že bude vše v pořádku ❤️ já v červnu vysazuju prášky, ale ještě nechci miminko 🤣 chceme se začít snažit nějak podzim/zima. Nehrotíme to. Já jsem si teď našla brigádu která mě baví a vypadá to (ťuk ťuk) že bych se tam mohla posouvat. Tak uvidíme co bude 😁
@kajka kajka ja mám pocit, ze už nemám kapacitu a energii na nic dalšího
ale jsme za jedno, ze teď ne..ale nechci, aby byl sám, ale potrebuju tak 4 roky, aby byli od sebe tak uvidíme.. @Nikča2020 jste se všechny rozjely
ja teda antikoncepci nechci, takže si proste dáváme pozor, ale verim, ze tohle stačí ![]()
@Petrussee mě antikoncepce moc nevadí, ale je pravda, že bez ní jsem víc při chuti 🤣 🤣 ale i před Ellinkou jsem vysadila nějakou dobu před otěhotněním, tak chci i teď 😁
Já teda hormonálku brát nemůžu kvůli Leidenovi, tak jsem zvědavá, jak to pak až porodím s manželem uděláme. Mohla bych telisko. Ještě mě napadla u manžela vasektomie, ale nevím, jak by se k tomu stavil. Ale na druhou stranu už i druhé dítě nechtel 😁 ale chápu, ze je to zásah do chlapskeho ega… no… uvidíme.
@Ráďa 25 malá má flašku od B.box a je super, že to brčko má na konci závaží, takže z ní jde pít i v leže a fakt jinak neteče
Pred par dny jsem to tu cetla tak podam moji recenzi - za mne jedna z nejlepsich investic. (Akorat by se toho mohlo vice vyuzivat
)
Mne ten celej management ohledne prasku a menstruace strasne stval i jsem se netajila ze jsem diky tomu tak nejak otehotnila. ![]()
A ted je to absolutni bezstarostnost jeste v kombinaci s menstruacnimi kalhotkami. Proste nic neresim a nemusim myslet na datumy. Nemam zadny dalsi investice a bordel a extra odpadak na zachode. Menses se za vcasu ohlasi, nahodim kalhotky a peru. Kor jestli to ma zenska hodne tak to urcite zmirni. Ja nemam ani zadna pobolivani nebo natekla prsa. Emotivni dilca jsem i bez menses. ![]()
Zavadeni jsem se celkem bala, ale stacilo si vzpomenout na porod a ono to vlastne bylo fakt jen stip. Doktorka rikala, ze tedy muze par mesicu trvat nez si na to telo zvykne, ale u mne si to sedlo hned a vubec o tom nevim.
Ty recenze na to jsou velmi rozporuplne co jsem cetla a slysela. Ale teda za mne a pokud ma nekdo blbou menses bych to prubla i za moznost zmarenych penez. Protoze ja jsem hepy a jenom peru kalhotky. (Btw. Mam jich vic a doporucuji Selena care, ty maji takovou membranu, ze na nich neni nic videt a zadny zapach). ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat