TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1347
8.4.23 08:15

Ja mam s hormonalni antikoncepci problem od te doby co po ni oslepla znama (mela nejaky druh trombozy a nikdo ji nedelal testy, zda na to nahodou netrpi). Po hormonalce mi taky silne klesala chut na sex.

• načítám...
5617
8.4.23 08:55

Krásné Velikonoce přejeme. Beránka už mám, ještě vajíčka

• načítám...
1738
8.4.23 08:57

@kajka kajka i to jsou zname pribehy. Proto jsem psala ty rozporuplne recenze. Jak se co projevi ukaze mozna cas. Chce to sledovat priciny jako asi u vseho. :nevim:

• načítám...
1738
8.4.23 08:58

@Ráďa 25 vesele velikovanoce :kytka:

• načítám...
6707
8.4.23 10:31

Hezké Velikonoce :andel:

• načítám...
5617
8.4.23 11:41

@kajka kajka jojo, někomu nesedí antikoncepce, někomu tělísko. Já mám prášky a zatím dobrý. Jako chuť na sex to bohužel utlumuje, ale manžel taky moc nechce, takže nám to vyhovuje. Tělísko jsem měla po prvním porodu. Tenkrát jsem za něj dala 4000,– a po půl roce mi udělalo takový zánět, že jsem musela na vyčištění :( Takže už mu nevěřím.

• načítám...
173
8.4.23 13:21

Veselé Velikonoce

Krásné svátky holky.. Těm co mají kluky, ať si vykoleduji plno pomlazky a těm co mají holčičky, ať nemají moc zmalovane zadečky.. :*

• načítám...
2087
8.4.23 14:23

@TerezkaSt díky moc za zkušenost! Největší strach mám asi z toho zavedení, já se přiznám, že gynda je pro mě horší jak zubař a i přestože mám fakt skvělou doktorku, tak mě i běžné vyšetření je nepříjemné až mě to bolí.
I Vám ostatním děkuji za reakci, ještě pořad se rozhoduji.

• načítám...
7611
8.4.23 14:33

@TerezkaSt já teda budu po narození Beátky taky řešit antikoncepci. Já jsem o telisku přemýšlela, ale nevím, jaké by pro mě bylo vhodně - mám Leidena. Musím se pak poradit s doktorkou. Napadlo mě i, že by manzel mohl jít na vasektomii, ale to s nim musím probrat. Sice nechtel už ani druhé dítě a pokud by přišlo třetí, tak by natuty skočil z okna 😁 ale zase je to zásah do mužského ega…

• načítám...
1960
8.4.23 18:13

Ahoj holky krásné Velikonoce i od nás :) ohledně antikoncepce Já jsem tedy z oboru a upřímně neberu vůbec žádnou ale přiznávám že u mě je to profesní deformace :?

• načítám...
7611
8.4.23 18:54

@sofie_13579 no jo, ale jak si pak člověk má užit sex, když antikoncepci neužívá? A kondomy jako OK, ale bez nich je to proste lepší… :D

• načítám...
motivi
8.4.23 20:02

@kambalaka telisko můžeš i s leidenem :palec:
Ale obě tehotenstvi jsou z IVF jestli se nepletu? Tak si přinesla velkou oběť když si procházela tím procesem tak ať přinese oběť taky ten tvůj chlap ksyz už další nechce :lol:

• Upravit
1115
8.4.23 21:07

Holky, taky přejeme krásné Velikonoce, moc si to užijte! :srdce: Já doufám, že nepřijde nějaký blázen s pomlázkou 😅

Dneska jsme byly v Říčanech koupit Ellince boty a bačkůrky, byla jsem jejich přístupem nadšená, v létě tam jedeme znova 😁 je vidět, že mají pravidelná školení :palec:

• načítám...
1738
8.4.23 21:46

Tak dnesnim dnem ten rarach konecne chodi. Vzala to hopem a chodi uz uplne vsude, do kopce z kopce. Pohoda. :kytka:

@Nikča2020 Uka co jste vybraly?

@kambalaka Myslim, ze skoro znam odpoved tvehi manzela na vasektomii… ale myslim, ze jestli mas obe deri z ivf tak to asi nemusis resit vubec?

@Janinac23 Mne je taky bezne vysetreni neprijemne, ale tohle pro mne opravdu bylo bez poznamenani. Je ro proste velke 50/50. Ale jak rikam ja jsem tedy nejspokojenejsi clovek. Kor jestli mas nejakou neprijemnou menstruaci tak pokud to dobre klapne hodne by se ti ulevilo. :kytka:

• načítám...
3555
8.4.23 21:53

Všem krásné Velikonoce :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky