TP prosinec 2021

• Fotoalbum (1072)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
1.4.23 17:18

@MILINKA35 Hugi moc děkuje 🙂

• načítám...
6651
1.4.23 18:39

@kambalaka všechno nejlepší k svátku :srdce: vidíš je sikovny, Mareček by takhle nesjel dolu :mrgreen:

My ho dneska vzali do solné jeskyně :mrgreen:

• načítám...
3551
1.4.23 20:17

@Petrussee super a vypadá to, že si to užíval že :mrgreen:

• načítám...
7611
1.4.23 20:27

@Petrussee heled, on to zná ze cvičení, jak chodíme, pořád jsem mu to ukazovala, jak sjíždět, tak už si to pamatuje 😁

Jinak vím, že jsem s tím asi už otravná, ale jsem fakt nadšená z toho přesunu do pokojíku a velké postýlky čím dal tím víc. Huga jsem po půl 8 vykoupala (teda manzel vykoupal), já mu pak nabídla mléko - vypil tak 60ml, dala jsem mu dudlík, položila do postýlky, Hugo se otočil na bok s už jsem o něm nevěděla 🙂 vůbec mě nepotřeboval a ja jsem mohla odejít. Ale teda pouštím mu tu usínací vydru a hvězdičky

• načítám...
2085
1.4.23 21:18

@kambalaka je to šikulka, jak se krásně sklouzne👍 je to super, užívej se to a možná bych zkusila nějaký den i chlapa, aby ho zkusil uspat. Až budeš v porodnici atak

• načítám...
2085
1.4.23 21:21

@Petrussee super a vypadá spokojeně, přiznám se, že by mě nenapadlo tam vzít malou, ale je to dobrý nápad. A co vaše spaní, už jste taky vyzkoušeli velkou postel? Třeba bude taky takový úspěch

• načítám...
2085
1.4.23 21:23

@MILINKA35 to je překvapení, že jste zpět u chlapa, jak to funguje? Pokud by to do budoucna šlo, tak by bylo super, když byste se dali zase dohromady, ale to se nedá takhle naplánovat, že. Držím pěsti, ať jste všichni spokojeni

• načítám...
1114
1.4.23 22:40

@kambalaka vůbec nejsi otravná, já jsem šťastná za tebe a moc držím palce aby to tak bylo nadále 😁 konečně se vyspíš.

Ellince se teď ten ekzém tvoří na více místech, tak v pondělí mažu pro nový prášek na praní a koupím jí biodermu sprchový olej zatím. No jsem z toho holky nějaká rozhozená, mrzí mne že to po mě zdědila 😏 zároveň přemýšlim jestli bych neměla zkusit i alergologii.

• načítám...
6651
2.4.23 07:25

@Janinac23 130 korun na slevomatu, program na hodinu :mrgreen: pro všechny..je vedle i hernicka, ale bohužel měli uzavřeno pro oslavu narozenin..ve velké posteli spi odpoledne, ale Mareček není takový samotar, musím si tam s nim lehnout, až usne odcházím..uspavani probíhá taky se mnou, usne večer odcházím, po odstavu se budí většinou jen na mléko, ale 3×, takže se mi ho ani nechce dávat na noc samotného, asi na to nejsem pripravena ja :roll: nechce se mi vstavat z postele a chodit přes cely byt do pokojiku..teď ho trápí ten Zoubek, hodně knoura a dneska mi přijde trochu nastydly.. :roll: chci to zkusit až mu budou 2, doufám, ze už pak nebude mít mléko v noci a nebude se tak budit..ale on ani přes den se ode mne nehne..teď sem píšu a mám ho na klíně :mrgreen: doufám, ze až se rozchodi tak si lépe vyhraje, teď sám skoro vůbec, nenecháme mě ani 10 minut @Nikča2020 mě řekl na koznim, ze na alergologii je brzy, ze to vychází falešné pozitivní :nevim: ze to má smysl až kolem 3 let

• načítám...
5616
2.4.23 08:13

@Nikča2020 U nás začala tenkrát dcerce vyrážka kolem pusy a nic na go nepomáhalo. Pak jsme udělali testy a zjistila se alergie na mléko. Kolem dvou let jsme tam byli, ale taky kvůli laringitidě. Postupem času se přidala špatná imunita, takže chytla co se dalo. A nakonec astma.Syn ten má zas alergii na všechno co roste, chlupy, roztoče. Ekzém to vlastně byl vždy jen začátek :( Jezdila jsem s oběma do lázní, asi 8 let. Takže u Aničky už mě nic nezaskočí.
Jinak v rodině žádné alergie, astma- nic. Vůbec netuším kde to vzali :( Nikdy jsem nepila, nekouřila, žijem na vesnici :roll: Asi prostě je blbá doba.
Jo a v pátek jsme za domem natočili, něco jako tornádo, ale nevím jestli se to dotklo země, bylo to na poli

• načítám...
7611
2.4.23 08:50

@Petrussee mně pil Hugo taky v noci strašně moc mléka, klidně každé 3-4 hodiny. To mi doktorka řekla, že roční sítě už nemůže mít v noci hlad, že je to jen zvyk a ať to odbourám. Jsem se jí ptala na to, jak to mám udělat, že se ho fakt dožaduje a ona, že když začne kňourat, tak pochovat, nabídnout vodu nebo čaj - nechce - má smůlu. Kdyžtak nabídnout znovu a znovu, ale když nechce - žízeň nemá. A v noci se nejí. No když mi to řekla, koukala jsem na ni s otevřenou pusou, ale říkala, že si tímhle akorát zadělávám na problém. No týden to byl boj, ale pak už se mléka v noci vůbec nedožadoval - protože věděl, že ho prostě nedostane a bude až nad ránem. A zvykl si na to. Teď když se vzbudí, stačí ho jen pochovat nebo přitulit a spí dál. Zkus se zmínit u svého pediatra, že se ti budí takto často na mléko, určitě ti k tomu řekne to samé. Nedávno jsem v nějakém článku četla, jak je špatné dítě v noci uklidňovat mlékem. Ze je to pro rodiče nejjednodušší způsob, ale to dítě to fakt nepotřebuje :nevim:

• načítám...
7611
2.4.23 10:37

Na dnešek Hugo usnul už v 8 večer a nekecám, spal celou noc a probudil se až v 6 ráno, kdy vstaval. Ale já se stejně nevyspala, protože jsme si s manželem udělali večer pro sebe a šli spát v půl druhý ráno 🙈 no moje blbost 😁

• načítám...
5616
2.4.23 11:00

@kambalaka No konečně ti spinká. Teď už i lépe než nám :lol: Já budu dávat Aničku do pokoje k ségře, ale až v létě.
Dnes u nás-rýže s kurkumou a maso s hráškem.
 https://youtube.com/…/ohMjNPa-9Io?…

• načítám...
2085
2.4.23 11:45

@Ráďa 25 teeda, naše je proti synovi taky šikovná, ale takhle teda ne. Fakt velká šikulka :srdce:

• načítám...
6651
2.4.23 11:50

@kambalaka jo ja vím, ale on mi teď moc neji, jeden den zvracel, a pak jsme lítali kvůli tomu zubu.. :roll: a pití nedá ani flašku za den, tak mu to ještě brát nechci, určitě se ji zeptám na 18m prohlídce, ale teď mu to nechci brát..mě přijde, ze přes den moc neji ani nepije..někdy to nevypije, někdy nechá trochu, ale na dnešek vypil všechny 3 cely :nevim:, ale je někdy vzhůru vícekrát, tak to ho placam, objimam, pusinkuju..nejradši bych byla, aby začal spat a tím pádem by se to mléko vyřešilo :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100