TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1347
28.3.23 15:09

@Bjetuš byli ste na neurochirurgii? Nen3chali si Vas na pozorovani?

• načítám...
7611
28.3.23 15:58

K posunu času - jsem ráda, tento čas mi vyhovuje. Hugo vstaval predtim mezi 5:30 - 6:00. Tak teď vstává mezi 6:30 - 7:00 😁 ale chodí později spát. Oběd dávám stejně mezi 11:30 - 12:00, po obědě dávám spát, ale ke to teď boj, to samé se snažím uspavat večer po 20.hodině, ale usina až kolem 21:15 🙈

• načítám...
5617
28.3.23 16:47

@kambalaka Já jsem to tu tenkrát psala Prvně jsme měli jedničky nahoře, pak stoličky nahoře a pak jednu dole.Pak teprve rostly jedničky dole :palec:

• načítám...
3961
28.3.23 17:07
@kajka kajka píše:
@Bjetuš byli ste na neurochirurgii? Nen3chali si Vas na pozorovani?

Byli jsme na pohotovosti u neurochirurga a delali mu rtg hlavy. Vsechno i moč mel v poradku tak nas poslali domu, at ho jeste 24 hodin pozorujeme, i v noci budime (neni treba :))

• načítám...
3961
28.3.23 17:14

@sofie_13579 Taky ze jsem byla v peknym šoku. Uplne opocena, na omdleni, na zvraceni.. presto jsme nejeli hned, malej vypadal v pohode, vsechny reakce mel ok a Motol je horor na nekolik hodin jak vime. Pak se mi to rozlezelo a rikam musime jet jinak neusnu. Dneska jsem to licila tchyni a ona “no jo, ty jsi takova citliva povaha, vzdyt deti padaj porad”. Jakoze jsme jeli zbytecne?! :nevim:

• načítám...
1115
28.3.23 17:37

Ahoj holky,

tak jsem včera Ellu umyla olejem linola a přijde mi, že se jí to trochu zhoršilo, ale asi to k tomu patří. Dnes jsem si vyzvedla mastičky v lékárně, tak uvidíme 😁

Nočník jsem zatím nezkoušela, ale mám to v plánu.

Co se týče změny času, u nás nevidím rozdíl 😄 v neděli vstávala v 8 nového času a chodí spát mezi půl 8 až 8

• načítám...
7611
28.3.23 19:32

@Ráďa 25 no jo, hold některé děti to tak mají, já furt, ze nám už dlouho žádný zub nenarostl, ale stoličky mě nenapadly, já furt vyhlížela ty přední 😁

• načítám...
6675
28.3.23 20:13

@Bjetuš teď už to vypadá dobře naštěstí..tyjo, takže taky pád, my minule taky jeli, jak spadl na obličej, tekla krev z nosu a dětské rekla, ať jedeme na dětskou chirurgii, ze je malej a ať na něho mrknou..tak dělali rentgen a vyšetření, dovnitř proste člověk nevidi :zed:, hlavně, ze je v pořádku..nocnik dostane Mareček k svátku, takže v dubnu, ještě žádný nemáme :mrgreen: a posun času nevím, vstává před 6 porad..akorát usina kolem 8 :roll: jinak chodil v 7, protože vstává brzy..a budí se tak 3× :roll: @sofie_13579 Mareček nespal ještě nikdy celou noc, to by mi stejně nedalo spat, kdyby se nebudil :mrgreen:, ale plínky drží, on moc nepije, dáváme pempers a úplně v pohodě, ale teda dáváme 2× um za noc, ale spíše to nevypije..sám neji a nepije.. :D ja to nehrotim..ještě se k tomu nemá..
@kambalaka Mareckovi to taky neroste postupně, má 3 dole a jeden nahoře :roll:

• načítám...
7611
28.3.23 20:55

Tak holky, přišla nám postylka, tak jsme trosku prestaveli pokojik, manzel tam teda ještě má zatím pracovní stůl, který pak půjde do ložnice místo dětské postýlky, ale myslím, ze dobrý. Ještě teda chybí závěsy, samolepky a obrázek na zeď, ale už se to rýsuje 🙂

• načítám...
6675
28.3.23 21:00

@kambalaka krásný :srdce:, ale dětská postylka se vám v ložnici bude ještě hodit :mrgreen:

• načítám...
1738
28.3.23 21:56

@kambalaka tyjo a horni nema vubec? To abych to teda taky skontrolovala, porad pocitam s temi 8mi :mrgreen:

Pokojik krasny decentni i pekny pro holcicku. At zije kallax :mrgreen:

• načítám...
1738
28.3.23 22:01

@Bjetuš tak hlavne ze je to v poradku! Asi nych taky byla mimo, desim se takove situace. Uz mi taky parkrat spadla na hlavicku. :?

• načítám...
1738
28.3.23 22:02

Tak vam taky prispeju na emimino hahaaa. :pankac:

• načítám...
7611
28.3.23 22:25

@Petrussee zatím postylka v ložnici ještě je, proto má manzel pracovní stůl ještě u Huga v pokoji. Až půjde pryč postylka z ložnice, přijde tam místo ní jeho pracovní stůl a k Hugovi do pokoje druhá postýlka. Ještě ten pokojik musíme doladit, aby byl útulný, ale už se tam dá fungovat 🙂

@TerezkaSt má spodní jedničky a horní jedničky úplně venku. Horní dvojky zatím jen prosvítají, no a teď mě překvapila ta stolička…

• načítám...
7611
29.3.23 07:07

Hugo včera usnul až ve 22:15 a dneska v 5:45 budicek. Masakr toto :zed: a to jsem k nemu několikrát zase vstavala. Jednou si pouštěl hrací vydru, podruhé zas se otocil hlavou ke druhé straně postele s bouchal se hlavou o zabranu a potřetí už pak chtěl k nám do postele 🙈 jako já to dítě fakt nechápu, kde bere tolik energie 🙄

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100