TP prosinec 2021

• Fotoalbum (1072)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3961
24.3.23 10:14

@wendelina30 Jj taky jsme dotaznik dostali a mame prinest na 18m kontrolu

• načítám...
7611
24.3.23 10:17

@wendelina30 já teda nic nedostala, mě se doktorka vždycky zeptá, co umí

• načítám...
6632
24.3.23 10:39

@kambalaka oni se ty děti chovají jinak, když jsou u někoho, spíše mám od holek potvrzené, ze u babiček jim spi lépe ;) @wendelina30 to dávají všem, kvůli autismu ;), dostaneme ho až půjdeme na očkováni v 15m a má se donest na 18m, ale to bude skoro stejný všude

• načítám...
1959
24.3.23 10:40

Ahoj holky, u nas po ockovani na Bexsero snad vse ok, max zvysena teplota dostala Nurofen a je do vecera s chuvou, jdeme s partnerem na veceri.
Jinak @kambalaka - mame chlapi v tomhle pres kopirka, ten muj hlidal v utery ja prednasela a byla v Praze jeste na galavečeri a v divadle tak kdyz jsem prijela tak partner KO az ze toto nedava… tak si hned vybehal wellness pobyt na 14 dnu kde bude chtit SAM relaxovat a omlazovat se…no co dodat ze?
Jinka my mame jeste ockovnai za mesic posledni Prevenar a pote Nimenrix a az po 18m trojkombinaci - ja ji nechci pred 18m davat takze pediatr s tim byl v pohode a poresime to asi nejak takto - takze na konci dubna Prevenar, v cervnu NImenrix a v cervenci ziva vakcina. Potom uz snad bude klid.
Spani porad desne ale ja uz jsem asi nejak zvykla plus mam trochu klidu pres den kdyz Emma neni doma.

• načítám...
7611
24.3.23 10:45

@sofie_13579 no tak jakobych viděla toho svého. Manzel hlídal včera jen co jsem byla u kadernice a když jsem přišla, tak se mnou po zbytek večera nemluvil 🙈 ze nic nestihl udělat do práce a ráno hádka, ze má dneska náročný den a ze se nevyspal. To mi řekl, ze koncem května odjíždí na 4 dny na konferenci do Německa a to jsem mu řekla, ať si ji zruší, protože mám začátkem června rodit a co já tady s malým dítětem, když mě to chytne jako? Tak to jsem ho naštvala ještě víc, ze už ani nikam nemůže

• načítám...
motivi
24.3.23 12:24

@kambalaka tvůj chlap mě nepřestane udivovat 8o jakoze vaše dítě je jen tvoje zodpovědnost.. nebo snad ty chceš taky nespat v noci? Asi ne ze.. achjo trosku sobecek ale předělávat ho budeš jen těžko, holt to asi budeš muset zvládnout vše sama.
Ale jinak muzu potvrdit ze naše malá spi jak Dudek když je u babicky s dedou :palec: už se těším na dubnový eurovikend s manželem až vypadnem jen sami dva :lol:
Takže doporucuju huga někam odevzdat na noc - to snad jednu noc přežijí když budou hlídat a nevyspi se a vy si udělejte čas jen sami pro sebe. Pak zas x měsíců budete mít utrum.
Myslím ze tvůj chlap to potřebuje jak sul - aby cítil ze se netoci vše jen kolem huga ale on je středem tveho zajmu :palec:

• Upravit
7611
24.3.23 12:55

@motivi no… ono i kdyby se nám podařilo udat Huga na noc, tak ten sex mezi námi nic moc během těhotenství, dal mi jasně najevo, že velrybky ho fakt neberou 😁 takže já jsem si zavedla soboty a musím ho stihnout ráno ulovit dřív, než “začne mít hlad” nebo “musí vyvenčit psa”. Huga dám šmejdit po bytě, pustím mu dětské písničky (naštěstí vydrží celkem dlouho zkoumat reprák) a já jdu manžela přepadnout. Jsem mu řekla, ze mám taky svoje potřeby a jestli s tím má problém, tak ať si to moje břicho odmyslí 😁

• načítám...
1347
24.3.23 14:16

Cau holky, Bartos ma dneska 15 mesicu. Dava mi zabrat, Vsude vleze, zacina se vztekat a je teda hlucnej, coz mi uplne brnka na nerviky, ale je to krasa :srdce:

• načítám...
1479
24.3.23 16:31

@Petrussee Ahaaa, to je test na autismus 8o To jsem zvědavá, co nám z toho vyleze :lol: :lol:

• načítám...
7611
24.3.23 19:06

@wendelina30 neděste mě, Hugo toho zas až tak moc neumí 🙈

• načítám...
motivi
24.3.23 20:09

@kambalaka no tak ale ten vás společný čas nemusí být přeci jen o sexu ale to ze ste spolu a nemusíte řešit věci kolem huga, neskace vám po hlave a nemusíš chodit xkrat uspavat do ložnice :nevim:

• Upravit
1479
24.3.23 20:38

@kambalaka Neboj :) Já nemám teď ten dotazník u sebe, ale nebyly to přímo otázky, jestli umí to a to. A hlavně se to vyplňuje až kolem 18m, tak všechna naše mrňata mají ještě spoustu času na další rozvoj :)

• načítám...
6632
24.3.23 20:39

Dávám si po 2 letech skleničku :mrgreen: doufám, ze mě nepolozi 8o tak na zdraví, holky!

• načítám...
7611
24.3.23 21:02

@motivi však ja vím 🙂 no my byli dnes vybrat ty brýle Hugovi (ten to tam zas prořval 😁) a pak nás manzel vzal na motokárový meeting s prací (byl tam i raut - mňam). Hugovi se tam moc líbilo. Sice jsem se tam trochu vnutila, ale nakonec uznal, ze to bylo fajn a ze nás příště zase vezme. Akorát jsme odcházeli kolem 7 večer kvůli Hugovi a manzel dorazí později. Ale i tak super 🙂

@wendelina30 No jako se toho trochu děsím, protože teď mi moje sestřenice poslala video, jak její 18ti měsíční dcera vyšvihne anglickou i českou abecedu a umí počítat anglicky i česky do desíti 🙈 😁

• načítám...
2085
24.3.23 21:13

@kambalaka hrozně ti to sluší s tím bříškem :srdce:
Já bych se s Hugem už nepárala, je to už „velký“ kluk a musíš myslet na sebe. Jak přijde postýlka, tak bych ho tam dala a žádný chvíli v postýlce, chvíli v posteli. Nevyspis se stejně, když je s tebou v posteli, tak bych pár nocí vydržela, ale ať si zvykne.
Nemyslím to špatně, taky nechci aby mi dítě plakalo a bylo nespokojené, ale když máš více dětí, tak nemůžeš všechno podřídit jednomu.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100