Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka mňam
@sofie_13579 No tak začínám být ráda za Aničku
Nejhorší je, že vtomto případě je opravdu lepší vydržet, no ale zase máte ty jesle.To u nás nic takového není
@sofie_13579 jejda mane. No držte se hlavně s mužem. Máš to sakra náročné. Já jsem šťastná za to, jakej malej je. Člověk ho teď nemůže dostat domů, jak je venku spokojený. Miluje lidi všeho druhu, zvířata, hlavně hafiky. Zatím nic nerozbil. Měl taky období, kdy házel s jídlem, věcmi, ale přešlo a učila jsem podávat. Začal si uklizet věci. Já s ním udělám úplně všechno 🙏 v noci spí celou noc bez pití a 1 spánek má 1,5 až 3.
Ted mi Teda přijde, jak když se nějak srovnává. Vstává a usíná o hodinu dřív. Takže jak se posune čas, tak to bude super. Teď mi to vychází na denní akorát do oběda a já pak když si chci lehnout, tak za chvíli vstává ![]()
@MILINKA35 U nás je to jak který den. Někdy je zlatá, někdy to je náročný. Venku je ale vždy strašně hodná
Ale to bych zas neudělala doma nic. Dopoledne musím vařit, děti mi obědy ve škole nechtějí. Do toho úklid, pořád peru- je nás moc no
No a odpoledne jdeme ven a pak zase učení se dvěma staršími. Takže fofr ![]()
@Ráďa 25 jaký botky jsi dávala Anicce jako první? My na jaře začneme jezdit na chatu a tam mu musím už dat nějaké papučky i dovnitř, protože je tam od podlahy chladno, ale fakt nevím, jestli ještě capáčky nebo už pevné boty a to samé ven. Zatím teda jen obchází furt nábytek a sám nechodí, ale to se může za chvíli změnit, tak bych už nějaké botky ráda pořídila. Akorát nevím vůbec jaké - jestli tam na ven nějaké zateplené softshellové capáčky anebo pevnou obuv, ale na tu nevím, jak by se tvářil. Doma má zatím jen ponožky
@kambalaka nebyla to teda otázka na mě, ale za mě byly fajn capacky, které měla doma a mohla v nich i ven kdyz začala na podzim tapat ale ještě sme nekoupili boty.
Měly sme z capacky. Com a mělo to gumovou podrazku, takže byly odolné i na ven.
Jinak za nás mužů doporučit tenisky bobux xplore go. To je tak lehoucka bota ze ani neví ze má něco na noze a lita v nich jak drak. Fakt oproti celorocnim co má vyšší kotnikove je to rozdíl ta chůze. ![]()
@motivi díky, budu ráda za každý tip. Musím to ještě pořešit, případě se objednam do nějaké speciálky na dětskou obuv, kde by mi poradili… ![]()
@kambalaka No Anička už má sněhulky, normální boty. A tady tyto jsou z daichmanu a jsou kotníkové, jen mají tkaničky, to je na nic. Teď jsem jí koupila na jaro botasky loap a pak má jedny se svítící podrážkou
Ale ona už chodí dlouho. U nás jsme venku na zahradě a je zde dost mokro, tak by capáčky neprošly.
@kambalaka Joo taky sme byly ve specialce a teď už sem nakupovala on-line. Tak kdyžtak dávám tip na mylerie. Cz
nikdy sem se nesetkala s tsk super přístupem. Nebyla sem si jistá, takže sem vyfotil nohu, zmerila a paní mi přesně rekla které boty budou nejlepší na její typ nohy
sou to vesmes všechno barefoot boty takže je to dražší než třeba klasicky v obchodě, ale na botech nesetrim ![]()
@kambalaka taky jsem byla ve specializované prodejně
asi příští měsíc se chystáme do Říčan, je tam prodejna s botkama barefoot. Dala mi tip mamka, má od nějaké kamarádky co tam dělala potvrzený, že mají co se týče nožiček, botiček, bačkůrek pravidelná školení. Tak jsem zvědavá. Budeme muset koupi kromě bot asi i nové bačkurky, tyhle budou za chvilku malé. Hrůza jak těm dětem rychle roste noha. Bačkurky jsme kupovali začátkem ledna 😅
Holky ahoj my mame tyto: https://www.nejbaby.cz/…-126-135-mm/
Spokojenost úplně na max jen jsem se bala aby ji v tom nebyla zima ale asi dobry.
My kdyz jsme venku tak emma zlobi i tam, brali jsme ji na jizdarnu ale to se neda ona jak jeci tak se ji kone boji…o vikendu jsem s emmou zase sama tak zkusime 2 detske hriste a uvidime treba ji to zaujme.
Dnes jsem v praze na meetingu tak je to parada, nikdo nekrici nejeci nekope ja jsem uplne nadsena ![]()
Ve ctvrtek dopo jdeme na Bexsero tak snad to bude bez reakce.
Holky mám na Vás dotaz. Ella má na nějakých místech po těle trochu vyrážku, ekzém. Má to trochu červený a samozřejmě po koupání je to nejhorší. Nevím jestli s tím mám jít na kožní, je to fakt malinko. Snažila jsem se vyfotit, ale bohužel dítě nespolupracovalo, ale aspoň něco mám. Koupila jsem v lékárně Avéne na doporučení lékárnice a nepřijde mi, že by extra fungoval. Sama jsem měla atopický ekzém od 3m do 6 let a teď se mi občas vrací. Tak se chci zeptat, co by Ellince mohlo zabrat? Ještě jen dodám, že jí to vůbec nesvědí 😁 tak jen jestli to mám nechat být, že až se oteplí tak to zmizí nebo se někam pro jistotu objednat.
Tak klasika, máme taky. Koupej teď v syrovátkách, nebo obilné koupeli.To je asi jedno, čím budeš promazávat, na každého to působí jinak. Nám stačí zinková, nebo mléko od Bioderma.
V létě je to lepší a jak bude moře, to bude super.Jen je potřeba být u moře víc jak týden. Nám se vždy první dny ekzém zhoršuje a pak zmizí.
Dnes jdeme na MMR
To zas bude řev a syn jde s náma na druhou dávku- rakovina děložního čípku ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat