Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@TerezkaSt to už je dlouho, co jsem říkala, ze nebere věci do pusy. Začal až tak po roce, kdy mu začaly lézt zuby. Teď se vyžívá v kousátkách, to dřív nedělal. On umí si dát kousek něčeho do pusy, ale házet to na zem mu asi přijde zábavnější
když jíme všichni, tak to samozřejmě vidí, ale to by vzal celý talirek s jídlem a vyklopil by ho na zem ![]()
@kambalaka a co dela kdyz jite? To muze byt dost narocne. Proto jsem se snazila to resit tak, zw jime vsichni pokope i za cenu ze ja nejim normalne
@motivi Kopec fetis zabavy ![]()
Holky, tak Ellince se horsi ten ekzém, tak musím zítra zavolat na kožní. Doufám, že nás vezmou co nejdříve. Avéne nám nějak nepomáhá a ještě to teda pěkně smrdí. Zkusím koupit nějakou zinkovku. Už jí jen sprchuju a myju intimní pěnou od lobey. Má v sobě dubovou kůru. Ale naštěstí si to zatim pořád neškrábe. Snad dají nějakou mastičku a bude klid. Případně ještě zkusím alergologii. No kdyby měla alergii na psa, tak se zbláznim Vám řikám 😅
@Nikča2020 hodne stesti teda. To s tim pejsen vy asi mohlo boler vic. ![]()
@Nikča2020 u nás byl ekzém spíš alergie na roztoče, pyl, trávu. Na chlupy má syn červené oči a rýmu.
@TerezkaSt tak já se nenajedla normálně ani nepamatuju. No třeba u snídaně, když jíme s manželem chlebik a Hugo ho má akorát pokrájený na kousky, tak ho vyhazuje ven z talíře 😁 my ho jíme a on všechno vyhazuje - nemůžu mu nechávat ani pitíčko, to letí většinou jako první 🙈 takže ho hold krmím
Hugo sedí v zidlicce, bouchá si do podnosu, na kterém teda už radši nic nemá a já ho krmím.
@Ráďa 25 no snad to nebude nic hroznýho, sama jsem měla atopický ekzém od 3měsíců do 7 let a teď se mi občas vrací v zimě a pak dobrý 🙂
@Nikča2020 a nelezou ji třeba zuby? Nebo není po nemoci? Ty ekzemy a kůže celkove to je proste alchymie
doteď nevím co ji to tak zhoršilo ale teď zas nema vůbec nic a to týden zpátky sem ji mazala snad od hlavy až k pate zinkem
ale když ji lezou zuby tak se ji vždy něco vyrazí.
Já třeba v dospělosti začala mít alergii na psa - na sliny takže po oliznuti se mi udelal pupinek a kolem toho rudy flek ale za chvíli to zmizelo.. a po dvou letech jak když utne a nic. Už mi žádný psi nevadí ![]()
@kambalaka at ho zkusi nakrmit jednou manzel. Treba si to rozmysli. ![]()
My jsme byli u zubaře, Mareček měl hematom a udělal se mu tam hnis..takže mu ho odstranila a má tam zub, řev, krev..no hrozny
, ale už tam má zub..snad ty další zuby budou v pohodě..jinak kdyby to oteklo, máme přijít a pošle nás na stomatologii
@TerezkaSt manželovi to taky hází na zem 😁
@Petrussee No prosím te…
chudáček malej… jak mu držela tu otevřenou pusu? Hugovi, když bolí zoubky, tak by mu tu pusu ani neotevřela…
@kambalaka sedel na pritelovi, ten mu držel ruce, sestra hlavu, ja ho držela za ruku a zubarka mu otevřela pusu
no bylo to hrozne na sílu..
@Petrussee tyjo, to si neumím představit, chudák
hlavně, že už to má za sebou a teď už to bude jen lepší 🙏
@motivi já vůbec nevím, ale včera mi došlo, že jsem s ní byla 10.3. na MMR a tam ta reakce bývá později, tak jestli to není k tomu. Je to děs 😅 ale aspoň si to neškrábe
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat