TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
26.3.23 22:00

@TerezkaSt to už je dlouho, co jsem říkala, ze nebere věci do pusy. Začal až tak po roce, kdy mu začaly lézt zuby. Teď se vyžívá v kousátkách, to dřív nedělal. On umí si dát kousek něčeho do pusy, ale házet to na zem mu asi přijde zábavnější :nevim: když jíme všichni, tak to samozřejmě vidí, ale to by vzal celý talirek s jídlem a vyklopil by ho na zem :zed:

• načítám...
motivi
26.3.23 22:09

@TerezkaSt naše to děla taky :lol: :lol: :lol:

• Upravit
1738
26.3.23 22:19

@kambalaka a co dela kdyz jite? To muze byt dost narocne. Proto jsem se snazila to resit tak, zw jime vsichni pokope i za cenu ze ja nejim normalne

@motivi Kopec fetis zabavy :mrgreen:

• načítám...
1115
26.3.23 22:27

Holky, tak Ellince se horsi ten ekzém, tak musím zítra zavolat na kožní. Doufám, že nás vezmou co nejdříve. Avéne nám nějak nepomáhá a ještě to teda pěkně smrdí. Zkusím koupit nějakou zinkovku. Už jí jen sprchuju a myju intimní pěnou od lobey. Má v sobě dubovou kůru. Ale naštěstí si to zatim pořád neškrábe. Snad dají nějakou mastičku a bude klid. Případně ještě zkusím alergologii. No kdyby měla alergii na psa, tak se zbláznim Vám řikám 😅

• načítám...
1738
26.3.23 22:35

@Nikča2020 hodne stesti teda. To s tim pejsen vy asi mohlo boler vic. :?

• načítám...
5617
26.3.23 22:35

@Nikča2020 u nás byl ekzém spíš alergie na roztoče, pyl, trávu. Na chlupy má syn červené oči a rýmu.

• načítám...
7611
26.3.23 22:50

@TerezkaSt tak já se nenajedla normálně ani nepamatuju. No třeba u snídaně, když jíme s manželem chlebik a Hugo ho má akorát pokrájený na kousky, tak ho vyhazuje ven z talíře 😁 my ho jíme a on všechno vyhazuje - nemůžu mu nechávat ani pitíčko, to letí většinou jako první 🙈 takže ho hold krmím :nevim: Hugo sedí v zidlicce, bouchá si do podnosu, na kterém teda už radši nic nemá a já ho krmím.

• načítám...
1115
26.3.23 22:54

@Ráďa 25 no snad to nebude nic hroznýho, sama jsem měla atopický ekzém od 3měsíců do 7 let a teď se mi občas vrací v zimě a pak dobrý 🙂

• načítám...
motivi
26.3.23 23:00

@Nikča2020 a nelezou ji třeba zuby? Nebo není po nemoci? Ty ekzemy a kůže celkove to je proste alchymie 8o doteď nevím co ji to tak zhoršilo ale teď zas nema vůbec nic a to týden zpátky sem ji mazala snad od hlavy až k pate zinkem 8o ale když ji lezou zuby tak se ji vždy něco vyrazí.
Já třeba v dospělosti začala mít alergii na psa - na sliny takže po oliznuti se mi udelal pupinek a kolem toho rudy flek ale za chvíli to zmizelo.. a po dvou letech jak když utne a nic. Už mi žádný psi nevadí :nevim:

• Upravit
1738
27.3.23 07:51

@kambalaka at ho zkusi nakrmit jednou manzel. Treba si to rozmysli. :mrgreen:

• načítám...
6695
27.3.23 08:27

My jsme byli u zubaře, Mareček měl hematom a udělal se mu tam hnis..takže mu ho odstranila a má tam zub, řev, krev..no hrozny :,(, ale už tam má zub..snad ty další zuby budou v pohodě..jinak kdyby to oteklo, máme přijít a pošle nás na stomatologii

• načítám...
7611
27.3.23 08:54

@TerezkaSt manželovi to taky hází na zem 😁

@Petrussee No prosím te… :,( chudáček malej… jak mu držela tu otevřenou pusu? Hugovi, když bolí zoubky, tak by mu tu pusu ani neotevřela…

• načítám...
6695
27.3.23 09:26

@kambalaka sedel na pritelovi, ten mu držel ruce, sestra hlavu, ja ho držela za ruku a zubarka mu otevřela pusu :zed: no bylo to hrozne na sílu..

• načítám...
7611
27.3.23 09:38

@Petrussee tyjo, to si neumím představit, chudák :( hlavně, že už to má za sebou a teď už to bude jen lepší 🙏

• načítám...
1115
27.3.23 09:50

@motivi já vůbec nevím, ale včera mi došlo, že jsem s ní byla 10.3. na MMR a tam ta reakce bývá později, tak jestli to není k tomu. Je to děs 😅 ale aspoň si to neškrábe

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100