TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2087
29.3.23 23:04

@kambalaka moc držím pěsti, ať v noci krásně spinká. Vím, že to není lehké vydržet, zvlášť když jsi na všechno sama a ještě těhotná.

• načítám...
7611
30.3.23 00:03

@Janinac23 ale odkopává, taky doteď spal v pytli, ale jak jsme ho přesunuli, musela jsem se vrátit k dece, protože by neměl jak k nám kdyžtak přijít

• načítám...
1115
30.3.23 09:17

@kambalaka tak jaká byla noc? Jinak k těm pytlům, mají i nohavičkové, pořídila jsem dva Elle. Já je kupovala na mimilove, ale určitě budou i jinde 😁

• načítám...
6702
30.3.23 09:19

@Janinac23 Mareček nemá deku ani pytel :mrgreen: spi jen v pyžamu

• načítám...
7611
30.3.23 10:14

@Nikča2020 Já jsem u Huga byla asi 4×, ale vždy jsem ho jen položila, prohladila, dala muchláčka a zase usnul. Nevím, proč si v noci furt sedá. V 5:45 vyspáno. Dala jsem mu mléko a vzala si ho ještě k sobě do postele na doválení a pomazlení a ještě jsme nakonec oba usnuli do osmi.

• načítám...
7611
30.3.23 10:32

Dneska ráno jsem prohlížela Hugovi pusu a objevila jsem mu ještě jednu horní stoličku 😁 takže má celkem jedničky dole, jedničky nahoře, dvojky nahoře už vykukují, pak levou dolní stoličku a pravou horní stoličku 😁

• načítám...
1960
30.3.23 10:41

@kambalaka - mate to krasne, my tez budeme muset zacit trvat na postylce v postlei s nami uz je to neunosne, pujde k sobe do pokoje, dnes to pujdu zkusit, snad to prezijeme ve zdravim ona silene kvili, tak snad neohluchnou i sousedi ale presne jak pises musime byt vytrvale :)

• načítám...
2087
30.3.23 11:30

@kambalaka tak to byla celkem úspěšná noc, ne? Já myslím, že pro začátek 4× je ještě dobré. A nám si taky sedala, stoupala…a teď už to nedělá, tak to taky přejde a vyspíš se krásně :wink:

• načítám...
7611
30.3.23 11:59

@Janinac23 no budeme to takto praktikovat dal a uvidíme.

• načítám...
6702
30.3.23 12:09

Mareček má asi zase ten hnis u zubu a ještě mi přijde, ze má na rtu afty :,(

• načítám...
1738
31.3.23 09:11

Tak Lady vcera konecne udelala prvni krok do prostoru, ale je vidno, ze to bude jeste dloooouha cesta.

Co jste se bavily o botickach mne se nejvic libily Richie od Richter. Pro ditko ktere jde casto na kolinka idealni.

U vstupu do kuchyne si vzdycky umyje rucicky v pejskove piti jak vynalezave. :mrgreen:

• načítám...
7611
31.3.23 09:55

@TerezkaSt Hugo by ty misky už překlopil, my máme zase díky tomu trvale vytřeno 😁

• načítám...
3961
31.3.23 11:04

@TerezkaSt Dalsi chodec na obzoru :palec: A s miskama velmi vynalezava :) A to je fakt nevylejva?!
Botky mame taky Bobux jak nekdo psal, v tech se mu beha nejlip, jak kdyby byl bos. Koupila jsem je na Vinted jako novy. Ted zas musi nosit porasnejsi jak se ochladilo a je to rozdil. Ale taky jsou super - polobotky Superfit na prvni krucky, mame jeste po starsim.

• načítám...
1738
31.3.23 12:39

@Bjetuš nevyleva, ale ruce tam namaci furt. Ani svoje misky nevylejva jen teda ted co dojedla, tak ji pak hodila psovi aby ji vylizal. :D

Dnes uz cely den chodi za ruku, zavola si a jde.

Jo ja mam taky superfit Papageno, ale nejsou tak dobre na tu spicku prave. :?

Taky mam nakoupeno uz spoustu novych do zasoby z Deichmanna z vyprodeje, daj se tam nenosene boty kdykoli vratit. Jako tip kdo chce noce a usetrit.

• načítám...
3555
31.3.23 14:23

Ahojte holky, vás teď dočíst :mrgreen: u nás pořád 8 zubů, ale tlačí se a tlačí a zastaví. Jinak se rozběhal, to je konec s ním :mrgreen:. Je odvaznej, tukne se, zvedne a jde znovu 🤣 je tak strasne ukecany, pusu nezavre, sem tam hodí slovo, ale jinak jede pořád :mrgreen:
Jinak se nu teď strašně zhoršil atop, takže jdeme v pondělí do Jihlavy ke spec, vzali nás jen kvůli tomu, že má hemangiomy, takže se to spojí. Jinak co jsem vybírala v lékárně masti, tak tam bylo mamin a zoufale, že jim na to nic nepomáhá. Úplně jsem koukala, co se to děje, že to má tolik ditek 8o
Jinak gratulace tak všem, kdo chodí :mrgreen:
Kambalaka, co malý a brýle a jak to vnímá?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100