TP prosinec 2021

• Fotoalbum (1072)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
29.3.23 08:16

… a jelikož večer usínám a ráno vstávám v časy, za které by maminka měla dostat noční příplatek a ani v noci ji nenechám spát, byl jsem přesunut do svého pokojíku, kde budu mít už dospělou postel 🙂 snad se maminka po 15ti měsících už konečně aspoň trochu vyspí 🙏

• načítám...
6651
29.3.23 10:49

@kambalaka Mareček spi v posteli odpoledne, ale stejně si tam leham s nim :roll:

• načítám...
7611
29.3.23 12:34

@Petrussee tak to já nechci už ho na to zvykat. Řekla jsem si, ze budu tvrdá. Dal teď spánek od 10-12. Byla jsem tam u nej 2× a potřetí už vstaval. Ale zkusím to dělat takto. Nechci, aby si zvykal usinat jen se mnou. Teď půjde spát až večer a doufám, ze bude dostatečně unavenej. Bude už spinkat tam. Hotovo!

• načítám...
6651
29.3.23 13:04

@kambalaka tak to chápu, mě to zatím nevadí, máme jen jeho a když se po hodině vzbudi, tak už tam s nim zůstávám a alespoň si odpocinu :D do 2 let jsem si dala strop, pak ho tam odstehuju :mrgreen:

• načítám...
5616
29.3.23 13:19

@kambalaka držím palce. U nás půjde Anička za ségrou v létě.
Poslední dobou vstáváme kolem 6 a chodí spát kolem 19.h.No a v 11 už mi usíná na gauči.

• načítám...
6651
29.3.23 13:21

@Ráďa 25 to máme stejný s tím spánkem

• načítám...
2085
29.3.23 13:51

@kambalaka no to je na první spánek super 👍 držím palce, ať to vyjde i v noci. Já bych to udělala stejně jak ty a hlavně vydržet a i kdybych měla za ním jít 10× za noc, tak ho z té postele nebrat. Tak jsem to vlastně dělala, jen asi o x měsíců dříve a teď je to paráda 🙂

• načítám...
7611
29.3.23 14:01

@Janinac23 mám to tak v plánu. @Petrussee heled, zrovna včera jsem četla, že čím později se dítě přendá do svého pokojiku, tím je to horší.
@Janinac23 Dneska už spinkal dopoledne ve svém. Byla jsem tam u nej 2×, ale z postýlky ho nebrala. Pockala vždycky až zase zabral a odkráčela jsem. Uvidíme, jaká bude noc

• načítám...
6651
29.3.23 14:13

@kambalaka tak ja doufám, ze pak bude mít větší rozum a nebude se uz budit na mléko..on má pokojik na druhé straně bytu :roll:

• načítám...
7611
29.3.23 16:31

@Petrussee to Hugo taky 😁

• načítám...
459
29.3.23 19:19

Ahoj děvčata, zdravím vás zase po delší době :mavam:. Měli jsme zase nějaké nespavé období, byla jsem úplně bez energie, dnes malá vynechala dokonce i odpoledního šlofíčka, tak teď spinká jako dudek po dlouhé odpolední procházce. Naštěstí se dnes trochu oteplilo. Přemítám o pořízení odrážedla, ale kvůli těm našim problémům s kyčlemi v kojeneckém věku nechci nic podcenit, takže se snažím zjišťovat zkušenosti. Jsme dost cyklistická rodina, takže bychom byli rádi, pokud by si malá s pomocí odrážedla našla k cyklistice taky vztah, ale moc se v nich nevyznám a výběr je hodně široký… First bike mě zaujal, ale to je prý vhodné až tak od 2 let, tak možná počkáme..

@kambalaka Já jsem si myslela, že v té Hugově nespavosti budou mít prsty zoubky.. Tyjo ale takhle objevit náhodou stoličku, to je teda dobrý :). Držím palce, ať se mu v pokoji spinká dobře.

• načítám...
7611
29.3.23 20:51

Neobešlo se to bez bééé, ale už spinká. Ležel v posteli a já ho držela za ruku a tiše jsem na nej mluvila. Vydra nám k tomu hrála a hvězdičky svítily. Ono to půjde, nesmíme polevit a ustoupit mu. Musíme si jít striktně za svým, jedině tak časem bude usínat sám.

• načítám...
motivi
29.3.23 22:16

@kambalaka ty hvězdičky sou super! Co to mate?
Krásný str mu to udělali. Teda ty :lol: držím palce ať je co nejméně vzhůru :palec:

• Upravit
7611
29.3.23 22:50

@motivi to je tahle želvička, svítí různými barvami 🙂 https://www.mall.cz/…100073926073?…

• načítám...
2085
29.3.23 23:03

@kambalaka no krása, moc hezke to má v pokoji. A v noci se ti neodkopava? Já obdivuji všechny děti, co vydrží zakryté peřinou a spí alespoň většinu noci na jedné straně postele 😀 u nás teda na sobě ani jeden nesnese peřinu nebo deku (spí v pytli) a malá teda pořád cestuje po postýlce

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100