TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6689
2.4.23 11:51

@Ráďa 25 no ta je sikovna :srdce: tak to Mareček dá tak za rok :mrgreen:

• načítám...
7611
2.4.23 12:21

@Ráďa 25 no, tak Hugo takhle ještě dlouho jist nebude 😁 ten by viděl misku, hned by ji vzal a převrátil na zem 😁

@Petrussee Ono se to nevyřeší stylem, že začne spát, tudíž nebude chtít mléko… ono ti funguje obráceně. Když mu nedáš mléko, začne spát 😁 má to obrácené, Hugo to měl taky tak. Přes den nic moc nejedl a v noci se dojidal mlékem. Musíš mu to prostě přetocit a dat mu najevo, ze v noci se nejí a má se najíst přes den. Ty urcujes tyhle věci, Mareček je na to malej, aby si to uvědomil, to ty mu to musíš nastavit. Hugo toho přes den taky moc nevypije. Ale zase má potraviny, které jsou stavnate. Bramborová kaše je plná mléka - tekutina, to samé ovoce… nebo polévka… nebo jogurt… pokud má načůráno v plíně a nejeví známky dehydratace, tak mu ty tekutiny stačí… ale je to samozřejmě na tobě, ale prober to s dr a poraď se s ní.

• načítám...
3555
2.4.23 13:43

@Janinac23 já teď od toho nic nečekám. Jako dolezat a dělat vše pro chlapa, už ne. Dělám hlavně pro sebe a malého a zbytek se podda. Ten mi přijde, že spíš přišel o ten svůj komfort :mrgreen: nemusel nic řešit, v klidu do práce, fotka malého, pak si ho vzal buď na víkend nebo neděli a bylo. Já začala dělat věci úplně jinak. Takže když to nedopadne, nedopadne. Svět se nezbori a život jde dál. Chlapů všude je :mrgreen: to už o mě i měl jeden vážný zájem :mrgreen: prostě uvidíme, nehrotim to teď vůbec, jak předtím :lol:
Jinak malej teploty a rýma, šílená. A to máme jet zítra na to vyšetření do nemocnice. Může tohle být i k zubům? Má ty boule na stoličkach a špičaky. Nechce si ani nechat vyčistit zuby, co u toho dělá teď :(

• načítám...
2087
2.4.23 14:05

@Petrussee přesně jak píše @kambalaka, je to přesně naopak, vzít mléko a začne spát. Měli jsme to úplně stejně. A taky jsem si myslela, že to bez mléka nedá a že u nás je to jiné a to mléko v noci potřebuje. Nepotřebuje a spí celou noc. Je to jen o tom vydržet a pár noci se přemoct a neustupovat.Ale já tě stejně chápu, že to tak děláš, na to si každý musí přijít sám.

• načítám...
3961
2.4.23 15:41

@Petrussee Souhlasim s holkama. Vezmi mu nocni mliko. Behem par dni pochopi, ze se v noci neji a zacne vic jist pres den a v noci by mohl lepe spat. Pres den moc neji i proto, ze se napucne v noci a pred den nema potrebu..

• načítám...
6689
2.4.23 17:23

@Janinac23 @Bjetuš dobře, tak ja to zkusím, nechtěla jsem, aby měl tolik změn, když je odstaveny měsíc :?

První vláček :D

• načítám...
2087
2.4.23 19:05

Holky, můžu trochu odbočit… Nemáte některá zkušenosti s tělískem? Řeším antikoncepci, na gyn mi doporučila vzhledem k silne menstruaci a jiným věcem tělísko, konkrétně mirena. Ještě čekám teda na výsledky vyšetření a pak bych uvažovala

• načítám...
3555
2.4.23 19:25

@Janinac23 já nemám. Ale kamarádka ho musela nechat operativně vyndat. Měla skoro 3 roky, dávají myslím na 5.rikala, zw i tak spinila a pak ji hodně bolelo břicho, skončila na v nemocnici a vyndali ji to. Jo to prostě nějak nesedlo, nechci strašit. Je to určitě případ od případu. I pozitivní jsem slyšela.

• načítám...
3961
2.4.23 19:37

@Petrussee Takhle. Nenech si do toho kecat a delej to jak ti to vyhovuje, ty musis byt v pohode ;) Ty musis byt pripravena, v klidu a rozhodnuta, ze to je v tuhle chvili nejlepsi pro vas oba :kytka: Ale az k tomu dospejes, tak to bude fajn pro vas oba, ze se lip vyspite a dny si spolu vic uzijete.

• načítám...
5617
2.4.23 19:38

@Janinac23 sestra má a je spokojená. Jen teda nikdy neví, kdy přijde menstruace, to je trochu na nic. Já bych nechtěla. Mívám často záněty a prý to není dobrý.

• načítám...
3961
2.4.23 19:42

@Janinac23 Ja mam telisko. Nechala jsem si ho dat po sestinedeli, protoze antikoncepci jsem chtela - dalsi tehotenstvi a porod uz bych nemusela prezit :roll: Tak mi doktor doporucil telisko, ze zvlast se dvema detma je fajn nemuset hlidat prasky a financne vlastne vyjde dobre. Vubec o nem nevim. Ms jsem dlouho nemela asi diky kojeni, ted asi 3 dny v mesici spinim, ale bolesti zadny. Ale taky me doktor upozornil, ze obcas ho nejaky telo neprijme a musi se vyndat a penize jsou v cudu.

• načítám...
1115
2.4.23 20:17

Holky, trochu odbočím. Ale Elli se teď udělala vyrážka na zádech a přes den se jí rozšířila skoro na celá záda. Že to je už alergie? Přikládám foto. Asi už jsem hysterka 😅

• načítám...
5617
2.4.23 20:21

@Nikča2020 teploty nemá? Pokud ne, tak to bude alergie.Nebo pak 5,6 nemoc

• načítám...
6689
2.4.23 20:24

@Bjetuš ja vím, my už si teda ani neumíme představit, ze bysme spali celou noc :mrgreen: :roll: dekuju :srdce:

• načítám...
motivi
2.4.23 20:50

@Janinac23 rekla bych ze to je jAk se vším - někdo nedá dopustit na HAK, někdo na sledování plodnych dni, někdo na telisko.
Já dřív měla HAK i kvůli endometrioze, ale hrozné mě to ovlivnovalo psychicky takže sem se k ni už nechtěla vracet. Po sestinedeli sem ze rozhodla pro telisko, konkrétně mám teda nehormonalni a sem spokojena. Menstruaci mám někdy silnější, někdy méně. Takový standard jak sem znala dřív a pravidelně. Takže za mě :palec: za 1500,– :palec:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100