Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Janinac23 heled, odpoledne spinká dobře. Včera spal teda v kočárku, protože jsem musela k doktorovi. Ale asi ho teď trápí zuby, protože v noci jsem u něj byla asi 8×. Hodně plakal - to normálně nedělá. Strká si přes den furt něco do pusy… snad to bude zase brzy dobré
Děvčata, co máte na čaj? Já mám dvě různé lahve s uchy, nekapající pítko mi rozkousala už několikrát. Už mě nebaví to kupovat.Ten učící hrníček nechci, ani nic se slankou, protože když se chce napít v leže v noci je to na nic. ![]()
https://www.drmax.cz/…-300-ml-1-ks
Nebo
https://www.drmax.cz/…60-ml-ruzova
@Ráďa 25 já koupila od Philips, má to brčko, malej ho ještě nedal 🤣 a to ho kouše. Má to už cca 4 měsíce. Dobře se mu drží, je bez uší, a jen se z vrchu pretahne víčko. Nekape. Ale on v noci naštěstí vůbec nechce. Jen málokdy
@Ráďa 25 jo akorát je horší na čištění to brčko, je prohnute mírně. Ale jinak ok vše
@Ráďa 25 my máme porad láhev
pak máme to první co si posílala a pak ještě láhev s brckem, to umí trochu, ale nejvíce má normální láhev ![]()
@Janinac23 já Elldě kupuju většinou věci v haemku a 100% bavlna 😁 no uvidíme, snad se to brzy nějak zaléčí
@MILINKA35 No brčkem umí, ale blbě se z toho pije v noci.No a moje děti tuto měli a stále mi ty brčka kousaly ![]()
@Ráďa 25 u nás má na pití flasku z pepca s gumovym brckem a když chce napít a má fakt žízeň tak si sedne takže se napije i z toho ![]()
Jinak v noci nepije ale to ti zajiste nepomuze ![]()
Teď je u nás hit ta petlahev co má to pitko co má třeba rajec - ne to vytahovaci co mají ty detska pití. Tak ještě dostane kdyžtak to protože to taky neteče když to chce v leze
![]()
@Ráďa 25 Hugo pije už od 6ti měsíců z Bboxu, kde je brčko. On v noci moc nepije, ale lahvicku při nej mám vždycky připravenou u postele, kdyby náhodou. Má těžítko, takže se z toho dá pít ve všech polohách.
Tak holky, Hugisek ma nové brejličky 🙂 ale je to boj, furt si je sundavá a já ho hlidam, aby si je tím sundanim nerozlomil 🙈 🙏
Ahoj holky, po dlouhé době vás zdravím..
poctivě všechno čtu, takže přehled neztrácím.. U nás pije Davidek z té lahvičky, co si sám drží, i z té s brčkem, ale tam se mi nelíbí, že pri jídle pouští „potápěče“
ale teď má v oblibě ry lahve, co tu někdo zmiňoval „Rájec“ nebo ten kubík water. Mají tam v tom cucatku membránu, takze to nevyleje..
Jinak Davidek běhá jako střela, snaží se jíst sám lžičkou a vidličkou, takže je to test mé trpělivosti je na nejvyšším bodě.. ![]()
A taky snad Davidkovi přibude bratříček nebo sestřička..
ale mám ještě 3 dny do očekáváne ms, ale test jsem už zkusila. Protože mi bývá občas těžko po jídle.. ![]()
@Ssfr85 teeeda, tak snad to vyjde a přivítám tě do klubu 🙂 akorát já budu rodit už v červnu 😁
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat