TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
31.3.23 14:41

@MILINKA35 brýle máme objednané a čekáme, až se vyrobí. Říkali 10-14 dní.

Jinak jsem nadšená z nové postýlky Huga a z toho přesunu do jeho pokojíku. Večer Hugo usnul v půl deváté a uspávání easy. Plakal tak 15 sekund v sedě, pak jsem ho položila, samozřejmě hrála vydra, svítil nebeský projektor (želvička), já mu povídala, chvíli držela za ruku, dala jsem mu muchláčka, pak už jen koukal a už jsem jen seděla vedle postele, pak už ani nemluvila, ani ho nedržela a do 10ti minut tuhej. Mléko mi úplně odmítl, ale on měl teda po 7.vecer večeři. No usnul defakto sám, já tam byla jen jako podpora. Překvapilo mě to. Probudil se až v 4:30 na mléko, pak jsem u nej cca 35 minut ležela než zase usnul a spal až do 7:30 🙂 A poobědový spánek? Přečetla jsem mu pohádku, pustila vydru a usnul sám, jen jsem u něj seděla 🙂

• načítám...
1115
31.3.23 15:07

@kambalaka no tak ťuk ťuk aby to vydrželo 😁 aspoň už se taky konečně trochu vyspíš

• načítám...
1115
31.3.23 15:09

Holky, tak musím říct, že namíchané mastičky z lékárny nám supr zabraly. Začíná se jí to vysušovat, tak mažeme. Krém co máme na promazavání namíchanej je super. Krásně se roztírá, je to taková trochu emulze. Pak mám v plánu koupit biodermu. Mám jí sama osvědčenou, tak koupim Elle i ten sprchový olej, četla a slyšela jsem na něj samou chválu 😁

• načítám...
2087
31.3.23 18:49

@MILINKA35 jeee, brácha má malou holčičku a taky s ní byli v týdnu v Jihlavě na alergologii, zjistili ji mléko a vejce. Tak držím pěsti, ať máte taky nějaké výsledky, někdy se na to prej nepřijde a nebo jsou falešně negativni.

• načítám...
2087
31.3.23 18:50

@kambalaka no to je paráda, moc ti to přeji, už se potřebuješ taky pořádně vyspat. Tak i chlap je z toho nadšený, ne?

• načítám...
7611
31.3.23 19:44

@Janinac23 chlap nikdy k Hugovi nevstaval, takže jediné, co mu přijde lepší je jen to, ze má více místa v posteli 😁

• načítám...
motivi
31.3.23 20:24

@kambalaka no vidíš, třeba jen potřeboval vlastně prostor aby dobre spal! Tak jen tak dal :pankac:

• Upravit
7611
31.3.23 20:36

@motivi nebo byla u nás v ložnici pro nej špatná zóna… nebo mu vadil ten stísněný prostor v postýlce, připadal si tam jak tygr v kleci… on tady i usina úplně jinak. Dokonce už opět dneska před spaním v postylce nechtěl mliko 8o večerní uspavani dneska probíhalo tak, ze jsem ho položila do postele, pustila vydru, projektor, dala muchláčka, dudlík a on úplně v klidu ležel. Já jsem odešla a nechala mu jen pootevrene dveře, abych ho kdyžtak slyšela. Teď se tam úplně bojím jít, ale je tam ticho, tak třeba už usnul. Za chvíli tam nakouknu, ale je tam klid, tak ho nechci rušit. Ale… ze by najednou začal usinat sám? To vůbec neznám, v ložnici už by dělal kraviny, rotoval by, přestavěl se na břicho a já nevím, co všechno

• načítám...
3555
31.3.23 20:57

@kambalaka mě malej už usíná dlouho hezjy v postýlce. Má tam prostě to své. Někdy asi potřebuje kontakt, tak ho mám u sebe. Teď jak ho svědel exem, tak to bylo něco. Usíná po 20 h,. Je úplně haooy, že v 18 má polévku a večer mléko a přes noc už nic. Jinak začínám sledovat, že má občas už noci, kdy necura, jen nechce na nočník hned z rána. Takže se do toho pouštím. A úžasný, že Hugysek ti spinká, asi to fakt potřeboval. Však když tě bude potřebovat ozve se. A ty se musíš dospavat a šetřit se co to jde. My se vrátili zpátky do domu. Ale jde vidět, že chlap, když chodí do práce, tak je king a musí mít to své 🤣 já už to přestala komentovat. Nemusím řešit peníze, auto mám k dispozici a můžem kam chcem :mrgreen: na svůj účet kam mi chodí rp nesahám a co si tam sporim, člověk nikdy neví. Jo ženská je úžasná, když je s ji zábava a nic neřeší a hlavně po nich nechceme :mrgreen: já mám nějaké kurzy, teď začne cvičení s maminama zase, začne mi pstruhova sezóna, posilovna jede, výlety. A holky, jak teď pravidelně cvičím, tak už mám dole poporodní váhu, mám 173 a 69 kg, ještě bych chtěla cca 3 kg a jen se zpevnit, takže se zase vlezu do kalhot, jupi. A dělám to kvůli sobě a ne chlapovi :dance: :jazyk:
@Janinac23 no jsem zvědavá, jako co jsem zkoušela nové potraviny a mléko, vše po jednom a několik dní a dobrý. Ale když jsme byli delší čas u našich, mají koberce, prach že a ještě mě napadli roztoči. No uvidíme. Teď malému taky zabírá ta emulze. Je to nějaká h mast, kortikoidy mám jako nouzi,. Koukala jsem mu ještě do pusy a skoro prorizle špičaky a dole a nahoře vzadu má boule jak hrom, tak asi to. No uvidíme. Já jsem šťastná, že jsem volala ve ČT a v pondělí že jim někdo vypadl. Jinak představa čekat kdo ví jak dlouho a to je se vším.
Jinak Terezko.. Ten tip s trikem vyzkoušim, vypadá super :palec:

• načítám...
7611
31.3.23 21:33

@MILINKA35 třeba si v té postýlce připadal jak tygr v kleci s prostě potřeboval větší postel :nevim: nebo u nás v ložnici byla pro něj blbá zóna, co já vím? Každopádně mě překvapilo, ze mi začal sám od sebe odmítat mléko před spaním. Jedině dobře, aspoň nemusím řešit, ze si po vyčištění zubů dá ještě mléko. Stejně jsem to už chtěla odbourat nebo mu ho dávat ještě před vyčištěním

• načítám...
3555
1.4.23 06:16

Tak u nás hrozná noc. Chudák malej, jak ho svědily nohy. Vůbec netuším, co může být spouštěč. Ach jo. Holky, ať máte lepší den :srdce:

• načítám...
1960
1.4.23 15:06

Ahoj holky u nas noci porad blby tak asi dnes zkusim emmu na noc dat k ni do pokoje ma ho celou dobu nachystany ale neni v nem. Ona vecer usne ale jakmile ja prijdu do ložnice tak je vzhuru a musim ji mit v posteli tak zkusim tedy jeji presun.

• načítám...
7611
1.4.23 15:18

@sofie_13579 nám ten přesun do pokojiku strašně pomohl. Já měla pocit, ze se budíme navzájem. Mě budilo každé jeho otočení a bůhví, jak to bylo u nej. Ale Hugi teda nechtěl být vůbec v postýlce a pomohl přesun do větší postele, kde není zavřený s může si sám přijít. Nad ránem začal brecet a chtěl mléko. Než jsem ho šla do kuchyně udělat, tak slyším pohybující hlas a Hugo slezl z postýlky a přišel za mnou celý uplakaný a usoplený do kuchyně :lol: :srdce: brouček, tak jsem ho vzala zpět do jeho postýlky, na chvíli si vedle nej, dala mu mléko a ještě vytuhl, tak jsem pak odešla do své postele

• načítám...
7611
1.4.23 15:21

Dneska jsme Huga vzali do herničky, když má ten svátek 🙂

Načítám video...
  • načítám...
3555
1.4.23 16:44

@kambalaka všechno nejlepší Hugyskovi :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie